Waar dit is de samsung galaxy, a 51 en de samsung galaxy, a 71 Muziek het wordt steeds moeilijker voor, smartphone makers, om de hoge, prijs van hun beste smartphones de rechtvaardige en deze a51 en a71 dragen daar zeker weten, aan, bij, wat voor de helft van de Prijs van een, loon team, huidige top toestel van samsung krijg, je namelijk een allround smartphone die voor veel, mensen meer dan goed genoeg is dat. Blijkt ook wel met de a50. Dat is dus de vorige, versie van deze a51 die staat. Al heel erg lang in onze top 10 best verkochte toestellen en dit jaar doet samsung het gewoon dunnetjes over want de a51 en de a71, zijn ook weer hele, complete smartphones met, alles, wat, je van een, moderne goede smartphone mag verwachten, je ziet het ook aan de Buitenkant niet perse dat dit en goedkoper toestel is dan de allerbeste en te beginnen bij het scherm die zou zeker niet misstaan bij een, duurde toestel lekker groot en die van a71 zelf iets groter en lekker scherp en prachtige kleuren de fond camera, zit subtiel verwerkt in Het rond, je bovenin en dat is wat. Mij betreft, een, goede oplossing want zo, zit die niet zo in de weg en neemt hij ook, weinig, ruimte van het scherm is en die. Vond camera die is voor beide, toestellen, ook, erg, goed 32 megapixels maar liefst dus, je selfies worden sowieso lekker scherp en aan de achterkant vinden we voor beide toestellen een vierdubbele camera met, minder hoor, je natuurlijk niet echt meer bij en die van de a51, heeft een; 48 megapixel hoofdcamera daaronder een, groothoeklens, voor de net dat extra beetje breedte een, macrolens voor zogenaamde macro foto’s, dus van voorwerpen van heel, dichtbij en een diepte sensor, voor, dit, lekkere, scherpte diepte effect.

Daarbij is dus alles op de voorgrond lekker scherp op de achtergrond, vervaagt maar. Dat ziet er heel, tof uit het de camera van a71 die is zelfs nog, iets beter dankzij, een 64 megapixel hoofd sensor dat zijn, nog scherpere foto’s beide toestellen hebben dus, alle, ingredinten, voor, prachtige foto’s met display en de camera, doen deze, samsung’s, dus zeker niet onder Voor een high end concullega’s en er zijn zelfs dingen waarmee ze het beter, doet omdat de hardware. Iets zuiniger is dan het beste van de testen kost het minder stroom onze hun werk te laten doen en kun. Je dus langer met een, acculading, doen dat, geldt voor de 4000, milliampere uur batterij van de a51 en dat geldt nog meer voor de 45, honderd miliampre uur batterij van mijn, a71 zult consistent meer dan anderhalve, dag met een, batterij, lading, kunnen, doen opladen via de usb C poort gaat ook lekker snel want in een uurtje laat, je ze van nul naar 70 procent op en er zijn meer dingen die ze beter doen dan duurdere telefoons zoals het hebben van een, drie en half mm bord voor, je oortjes die ontbreekt namelijk, eigenlijk bij Alle high end smartphones en verder heb, je nog de volgende dingen de hardware is misschien wat, zuiniger maar nog steeds meer dan genoeg voor de gemiddelde gebruiker alleen, als, je grote zware games, wil gaan, spelen dan voldoet, het misschien niet ze, zien, er, ook, op de achterkant. Leuk uit mede dankzij, je de kekke afwerking jammer genoeg blijven er wel veel vingerafdrukken op achter en ze hebben zowel, gezichtsherkenning, als een, vingerafdrukscanner onder het scherm kun, je zelf kiezen wat, je het handigst vindt ze zijn helaas niet waterdicht en ze zijn helemaal van glas, gemaakt Dus ik zou er wel voorzichtig mee zijn de trein natuurlijk op en gerty met samsung’s eigen versie ervan en ik moet zeggen die is echt een, stuk, fijner geworden, het afgelopen jaar sowieso fijn, als, je samsung’s gewend bent natuurlijk maar dat is ook niet erg, als, dit, Je eerste samsung is echt goede mid range, toestel er is voor, iedereen die, gewoon, een, alles, kunnen, wil maar, niet meteen duizend euro op tafel leggen, ga voor de a71, als je een extra groot, scherm wil of net wat betere camera en iets betere hardware, zoals 6 Gigabyte werkgeheugen in plaats van vier van de a51 of die pluspunten de meerprijs waard zijn dat, moet, je zelf bepalen alleen, als, je perse het beste van het, beste wil of echt veel games, op, je smartphone dan zou ik, je aanraden, om toch, voor de high end Modellen te gaan zoals de nieuwe s10 light bijvoorbeeld is deze a51 of deze samsung galaxy, a 71 nou echt wat voor jou gebruik dan de belsimpel, methode, ga naar belsimpel.

[compare_prices_deals]

source