We willen natuurlijk allemaal een, fantastische telefoon maar niet iedereen met het onderste uit de kan en zeker niet iedereen heeft het geld om daar zo’n in mens bedrag voor neer te tellen precies om die, reden komt ook het wel met de 1s. Een smartphone met een, bijzonder, goede prijs kwaliteitsverhouding de prijs kwaliteitsverhouding willen, we graag nog een keertje benadrukken want dit toestel met een 55 inch display koopje voor een, bedrag waarvoor, je menig smartphone met de gebarsten display niet eens kunt laten repareren qua design is de 1s niet. Super bijzonder maar is natuurlijk ook helemaal niets mis mee interessant vinden. We wel de vingerafdruk sensor aan de achterkant, ten eerste uiteraard omdat, je je extra snel mee in kunt loggen, je hebt, je vinger automatisch al bijna, op de goede, plek maar, vooral ook omdat de sensor. Op deze manier niet ten koste gaat van het display aan de voorkant met zijn resolutie van 720. Bij 1440 pixels is het beeld van deze smartphone daarnaast ook nog eens een, stuk scherper dan at van concurrerende, modellen op, dit, prijspunt de een. Essen is voorzien van een. Dubbele camera aan de achterkant en dat biedt interessante mogelijkheden het voordeel van deze dubbele cette is dat. Je met, twee camera’s waarvan eentje 13 megapixels heeft en de andere twee scherptediepte kunt creren in je foto’s ook wel het boek en perfect extra bijzonder is dat.

[compare_prices_deals]

source