We de 5 beste android smartphones van 2020, voor, je op een, rij wat voor budget. You can we in het beste van het beste en speelt geld geen rol dan moet, je wat ons betreft bij de samsung galaxy s, 20, ultra zijn de toestel kan begin dit jaar op de markt, voor 1349 euro maar is inmiddels honderden euro’s in prijs gedaald voor Dat geld krijg, je een, heleboel moois in huis, denk bijvoorbeeld, aan, het, vloeiende 120 het scherm de indrukwekkende hardware de vernieuwde camera’s en de snelle. Oplaadtijd helemaal perfect is de samsung galaxy s 20 ultra echter niet de camera’s zijn weliswaar heel, goed maar de 100 keer space, zoomfunctie, waarmee, dus heel, ver, kunt, inzoomen tijdens, het fotograferen is in de praktijk niet meer dan een gaming, Muziek wil, je een, ontzettend goede android Telefoon heb, je net iets minder te besteden dan moet, je wat ons betreft bij de oneplus 8 pro zijn het toestel is van alle, gemakken voorzien maar net iets schappelijke geprijsd dan de s20, ultra de oneplus 8 pro heeft een, fijn 120 het scherm, waardoor, animaties de Heel vloeiend, uitzien ook de hardware is prima en met de camera, maak, je prima foto’s wel maak oneplus af en toe een, uitgeleide als het gaat op camera gebied en dat is ook. Zo met de 8, pro de toegevoegde waarde van de kleuren lens op de achterkant. Ontgaat ons bevolking beetje nog een oneplus in top 5 en niet zomaar eentje want de oneplus noord is de eerste middenklasser die bedrijf in jaar heeft uitgebracht de noord valt daarom vooral op dankzij de sterke prijs kwaliteitsverhouding voor niet al te, veel geld houden met de oneplus Moord namelijk een, hele, hoop smartphone in huis het toestel, heeft een, fijn 90 het scherm krachtige hardware, snel reageert vingerafdrukscanner en ook met het update, beleid zit het best wel goed de primaire camera en grote hoe camera van de oneplus, noord werken, prima maar de diepte sensor En macro camera’s zijn eerder gimmicks, voor de camera, moet, je de oneplus noord dus niet halen maar wel voor de prijs kwaliteitsverhouding de samsung galaxy.

A 41 is een van de populairste android smartphones van het moment en wat. Ons betreft is dat. Terecht het toestel, kom op de markt, als middenklasse maar is inmiddels flink in prijs gedaald en daarmee eerder een budget, toestel, laat, je niet door, het lage, prijskaartje misleiden want de galaxy. A51 is een. Prima toestel design oog model het scherm is indrukwekkend de camera’s doen hun werk en ook over de accuduur hoef, je je geen zorgen te maken het grootste nadeel van de populaire samsung is hardware. Het toestel is niet. De snelste dat, geldt, ook voor de op laadsnelheid want die, is zeker niet indrukwekkend maar, wel, gewoon, prima een groot scherm super snel opladen lange accuduur en maar liefst vijf camera’s de motorola, moto g 9, plus heeft een, hele, hoop te bieden, voor, ze, prijskaartje, het toestel Kost tegenwoordig zo’n 199 euro en doet voor dat geld eigenlijk niets fout de enige steekjes die de moto g 9, plus laat vallen komen op de achterkant tegen niet alle camera’s werken heeft goed en ook het update, beleid van motorola, blijft een, risicofactor zoek, je echter een, Hele goede android smartphone voor, weinig, geld dan kun, je niet om de moto g 9 plus 1 zoals, je misschien al hebt, gemerkt hebben de telefoons, uit gekozen op basis van prijsklasse natuurlijk is de samsung galaxy s 20, ultra op papier veel beter dan de motorola.

https://www.youtube.com/watch?v=vpnPaAZ0xwQ