Euro dit is de sony, xperia vijf, mark 2 Muziek sony xperia vijf. Mark 2 is de kleinste high end android smartphone van dit moment. Er is een, kleine ryan, toestel dat is de ipod. Iphone 12 mini maar die is niet. Eens heel, veel, kleiner, heeft, een 54 in scherm tegenover het 61 inch, scherm van deze, je zou zeggen dat het een. Groot verschil is maar omdat de beeldverhouding van dit, scherm 21 bij 9 is is de iphone, 12 mini eigenlijk net zo breed als, deze xperia vijf mark 2 en omdat het toestel dus zoals smal is ziet. U misschien een beetje gek, uit, maar, houdt, hij, wel, prettig vast en past die ook makkelijker in broekzakken dan normale smartphones met een 61 inch. Scherm ontwerp is verder netjes en vrij bijzonder het is waterdicht, zover, niks, nieuws, voor, een high end smartphone, wat bijzonder is, is aan de ene. Kant, dat die geen lot of iets dergelijks heeft hij heeft vrij, grote, schermranden ja, het ziet, er, wel, wat, strakker, uit omdat het is geen gaatje in zit aan de kant, heb, je iets grotere scherm branden aan de zit, een 3, novilo meter, jack op de bovenkant Van het toestel dat, uniek van high end smartphone aan de zijkant zit een, camera knop en ook dat is uniek en dat is op zich. Prima wat ik jammer vind is dat. Daarnaast nog een, google assistant knop zit niet zozeer omdat dat echt erg is maar wel omdat nu de hele rechterzijkant vol zit met knopjes en als.

Je hem in de auto in en outdoor wil stoppen dan is dat irritant de vingerafdruk scanner, zit verwerkt in de power. Knop ook hier aan de rechterkant dat is het zich prima alleen hij werkt vrij, matig ja. Het is gewoon best wel vaak dat, ik een, paar keer mijn vinger erop legt hij het niet doet en hij dan blokkeert om dat te vaak fout hebt gedaan soms doet ie, het wel, meteen, soms, doet, niet naar een of twee keer het is gewoon niet. Een van de betere vingerafdrukscanners in een telefoon en gecombineerd met het feit dat de telefoon geen gezichtsherkenning heeft is dat. Jammer het scherm van de xperia vijf mark 2 is een 61 inch, full hd, plus oled scherm het scherm is dus wat, langer 21 bij 9 da’s handig voor, bijvoorbeeld films, kijken of als, je op for social media scrollt, past er, gewoon, wat, meer, op, je scherm De telefoon is voorzien van twee verschillende modi een maker modus waar, alle kleuren wat levens getrouwer zijn de witte loss is dan wat. Warmer alles is wat fletser en een gewone modus wij en alles te spetteren eruitziet, en wit, balans wat blauwig er, is die. Gewone modus zijn de meeste mensen gebruiken maar eens op zich leuk dat sony die keuze, biedt, scherm heeft een, verversing snelheid van 120 hert en als nieuw persoon iemand die xperia e1 mark tweede grote broer eigenlijk van deze telefoon die heeft een 60 hertz scherm was natuurlijk.

Fijn dat die verversing snelheid hoog ligt want het betekent dat, scrollen, vloeiende gaat dat, gamen bijvoorbeeld vloeiende gaat en dat is natuurlijk mooi meegenomen onder de motorkap van dit toestel zitten snapdragon 865 chipset 8 gigabyte, werkgeheugen zijn gewoon, prima specificaties voor een high end smartphones is weinig. Bijzonders hij ondersteunt 5 gegevens dus allemaal niks op aan te merken het is gewoon wat, je verwacht de software van sony, vind ik op zich prettig hij is vrij dicht bij de standaard van android gebleven ziet er grafisch mooi uit en zit geen rare fratsen in behalve Dan wat voorgenstalleerde software die, je niet, kan verwijderen en dat is op zich niet, eens een drama, maar de software die sony, voorgenstalleerd heeft die vind wel, storend te staan, bijvoorbeeld een, installer van call of duty, op die, kunnen, dus, niet verwijderen, tidal, krijg, je drie maanden Gratis tas op zich leuk maar daar is een. Icoontje voor in het hoofdmenu en op die kun, je niet verwijderen zelfs jij mag geen interesse hebt in tidal omdat, je bijvoorbeeld spotify gebruikt stad vind ik wel echt jammer de ondersteuning van sony, staat ook niet bekend. Als de beste een update naar android 11 zal dit toestel sowieso krijgen die komt waarschijnlijk binnenkort al en 312 zal, je waarschijnlijk ook nog wel krijgen daarna houdt, het op en dat is gewoon high end smartphone niet heel, erg slecht, maar, zeker ook niet het beste wat. Je kan krijgen qua update beleid zo’n deal echt veel focus, op multimedia dat, merk, je bijvoorbeeld in the dream of mm jack, waar ik dan over had merk je ook in de stereo speakers van een toestel die erg, ruimtelijk klinken zeker voor zo’n kleine, smartphone, ze, zijn Zeker niet schelden busty is relatief goed voor een smartphone het is wel zo dat, het geluid, soms een, beetje hol klinkt maar ik vind ze wel gewoon goed klinken de telefoon, heeft daarnaast, een, camera software die heel, uitgebreid is hij, heeft dus ook die camera knop camera Software bestaat uit de gewone camera app maar ook photo pro en cinema pro cinema pro is een.

Professionele film software waarmee, je alle instellingen rond, het filmen zelf, kan beheersen en ook verschillende color grading, kan kiezen daar heb ik deze zomer met xperia n maar twee meegewerkt en eigenlijk is het. Als je geen film professional ben niet goed mogelijk, om daar, fatsoenlijke beelden mee te krijgen zonder dat, je heel, erg veel moeite kost dus duimpje op, mij betreft, niet zo veel aan photo pro zeker wel daar kun, je namelijk foto’s in maken en je instellingen meer manipuleren Dat is niet: zo heel, bijzonder, hij, schiet, ook foto’s in ruil of jpeg en roll met photo pro als. Je wil en dat is op zich niet bijzonder voor een, android, smartphone maar voor, dit, toestel, wel, een, groot, pluspunt de beeldverwerking van sony. Op de camera is namelijk niet briljant terwijl de sensor, op zich wel goed is en als je dus een rol foto maakt en die achteraf na bewerkt dan kun, je hele mooie foto’s uit dit toestel trekken, als, je dat niet doet dan is de kwaliteit van de Camera een, beetje hit or miss soms maakt die echt mooie foto’s met mooie levendige kleuren, als het goed licht is zijn de foto’s deed, pijn, rijk maar, als het wat, donkerder wordt of soms als een. Bewegend object is of als. Je ergens dichtbij focus dan kan het zomaar zijn dat met gefocuste deel van je foto wel scherp is maar dat de rechts, anders in de foto ding heel, erg onscherp zijn van foto berhaupt niet super scherp is de kleuren die zijn, ook lang, niet altijd, consistent mooi En daarmee is de camera van dit toestel niet per se slecht maar scoort hij wel duidelijk in de subtop van de markt, ik heb een vergeleken met de iphone 12 mini waar, ik ook een, volledig vergelijking meestal publiceren binnenkort en dan merk, je gewoon dat, hij, veel Consistenter mooiere foto’s schiet wel leuk is, is dat, die 3 lenzen heeft groothoeklens en hoofdlens en een zoomlens het zijn dus drie nuttige lenzen allemaal met een 12 megapixel resolutie de groothoeklens en zoomlens zijn kwalitatief minder dan de hoofdlens, maar ze zijn nog steeds relatief goed en Ook qua kleuren vrij consistent met, elkaar een van de heikele punten bij een kleine smartphone is natuurlijk altijd de batterij en wat dat betreft doet zo niet goed werkten zit hier, een 4000 millium per uur batterij in dat is dus sowieso al niet, echt klein, hij kan Met 20 watt opladen niet draadloos laden, dat, laatste, vind, ik, jammer, voor een high end smartphone en heb gestuurd gewoon.

Prima het is niet. De beste batterij die ik ooit in de smartphone, app vast gehad maar, je komt er wel makkelijk de dag mee door en als. Je een beetje rustig aan doet zijn twee dagen, zelfs, haalbaar, hij, scoort, daarmee gemiddeld of net iets boven gemiddeld en voor zo’n klein toestelletje is dat.

https://www.youtube.com/watch?v=97EJfBXz9pM