I ik krijg heel, vaak de vraag, wat dit nou eens op mijn motorfiets op bestuur hierzo, deze, constructie, hij, zit, ondersteboven, zal, zometeen, uitleggen waarom, we dit zijn, sp kon nek en waarden dus voorbestemd is, is voor. Je telefoon dus zoals, je ziet sp dit zit vast met een 3m sticker dus erg stevig en ik heb een, momenteel zodanig bevestigd dat dit mijn eindresultaat is dus. Dat is erg. Handig aan het hebben in deze review over wat, voor soorten, er bestaan hoe ze bevestigd kunnen worden die is het slecht voor, je telefonie ja of de nee, ik heb, het product er, aan, zelf, aangeschaft, voor, als. U benieuwd was zoals. Je kunt zien hij zit vast met een, aantal inbusboutjes op drie punten hier, om het stuur eerste articulatie punt en is de derde het deze codes, te voor, zorgen dat, je telefoon of in de poort werd versie komt of in een landscape, dus, als het deze los Te halen en ik plaats hem zodoende dan eindigt mijn telefoon in deze positie; ok, we gaan zo, even een stukje rijden gaan het hebben over de kwaliteit en of iets telefoon stuk kan maken, als laatste, wil, ik nog, even melden dat, er, zijn, verschillende, pakketten, als, jij Een of ander dure moderne smartphone heb bestaan er, pakketten, waarbij, je een, roesje krijgt voor die telefoon, zelf, heb, ik, gewoon een, el cheapo, wat oudere smartphone dus daar hebben ze geen, hoe ze voor gemaakt en ik heb gewoon een, stevige, hoe ze gekocht en aftermarket voor Mijn telefoon en heb ik voor het espeel connect, pakketje gekozen waarbij, je de bevestiging krijgt inclusief deze sticker maar laten.

We een stukje gaan rijden ik heb dit product nu deze sp connect, heb ik, op twee motorfietsen en yamaha mt 07 en deze ktm 990 adventure, naar de vraag die mensen vaak seller mij is krieltje telefoon niet stuk mensen zeggen er zijn berichten dat het, je sensor Van je camera stuk con trailer deze 990 adventure is de meest, rillerige motorfiets die ik ooit heb gereden en mijn telefoon is niet. Stuk gegaan en ik heb mijn telefoon is wel. Nodig voor fotootjes die ik maak op instagram ik heb dus wel gewoon heel, vaak, dat, ik een, stukje rij in de stad of op de snelweg, ik heb zelfs noppenbanden op deze motorisch, hij, trilt extra erg dan stap ik af naar dit en dan wil, ik, meteen Een foto te schieten nou heel, veel, mensen, zeggen dan van heet, dat soort, momenten merk ik juist dat, mijn, zoomfunctie, niet meer, goed werkt of de focus, functie die. We goed werkt op mijn telefoon nou ik, kan melden daar heb, ik, nog nooit last van gehad, dus ja, wat dat, betreft ben ik, niet bang, dat het, mijn, telefoon, stuk maakt, als jij, er, wel, bang, voor bent bestaan er kennelijk opzetstukken die de trillingen echt ze Kan absorberen heb ik zelf geen, ervaring, mee, ik, zou, nu, niet bang, voor, zijn, ik, heb, geen, idee, wat die, mensen doen die, die na die dat, soort, dingen, melden, ze, zullen vast niet liegen of wat dan ook maar ik heb hem zelfs, erop, gehad, tijdens, het Af rood rijden mijn telefoon heeft is nooit stuk gegaan en ik heb nooit iets gemerkt van dat, mijn camera die meer goed, werkt laat het hebt over de bouwkwaliteit zelf het is ook gewoon een mooi en mooi ding zeg, maar, vind, ik zelf het is gewoon.

Aluminium met een, beetje niet, brushed aluminium maar, wel een, beetje, citroen beetje textuur in het valt zeg, maar net niet op maar, als, mensen, het, zien dan ja, dan vinden ze, het water, gewoon, mooi weggewerkt en de kwaliteit, ziet er goed uit en de inbus, bouten zijn. Er een zien er goed, uit, ik, heb, ze, niet hoeft te vervangen zijn niet super zacht, ofzo zijn gewoon, goed, krijg, trouwens, ook, een, er, een, kier, erbij, dus, je kan gewoon hoeft, geen gereedschap te halen en het is ook super gemakkelijk te praten trouwens, oh weet, Je wat ik zo wel eventjes mijn gps, inschakelen dan kunnen jullie zien, hoe dat, eruit, ziet, dus, dit dan een, een keer ar kijk plaats me zo en als fries switch zelf, ook kijk, als, je hem zo zet zie, je net wat, minder retro dus, ik vind, Het fijn als, je zo zit en dan ziek kan het net wat beter inschatten waar we ongeveer heen gaan zo dit is waar ik ook voornamelijk voor, gebruik van gps, ik vind het erg handig en ik zal zo meteen aan het einde waaiertjes en foto’s schieten meteen Na afstappen om te bewijzen dat, het niks doet met de camera, dat in mijn geval waarom zou, hiervoor, kiezen, ik, denk dat het interessant is voornamelijk, voor mensen die, inderdaad, geen, duurde, gps, willen kopen want ja, je hebt al een, telefoon en dan koop, je deze maand Dan ben je over het algemeen wel goedkoper uit, misschien ben je benieuwd van ja, sloot het dan niet telefoon, als het gaat te regelen, ah persoonlijke maak, ik, meer iets super veel, druk droom want ik heb, er zo’n, chipo telefoon, als wat, mee gebeurd hij is toch.

Aan vervanging toe eigenlijk, ik heb, dus gewoon een aftermarket hoesje die blokkeert, best wel veel regen druppels en spreken nek maat, volgens mij, ook een, versie, waarbij, je dus een, hoop en waterdicht en hoe ziek werd voor, je telefoon en daar doe, je dan je telefoon in En er zitten er ook meteen een, hoe, connectie’ punt op dus die kunnen halen, als, jij echt vaak in de regen, rijdt dus ja, dat is mijn, ervaring met s, putten net op de ktm yamaha mt 07 is natuurlijk een, eekert, bij, sommige, jullie hebben het wel Is waarschijnlijk water, zien, hoe dat, er, uit ziet, hoe ik, hem, daar, hebben op die op die op diana hier een, foto zo, zie, zo, ziet, mijn, setup van s, picknick op de en diggle, 7 eruit dat zit? U al flinke de wind dus iets waar ik me zorgen over maakte met het sb connect. The yamaha was naast het of volgende wind, als, ik op de snelweg rijden, we geeft die sticker het dan niet sticker want ik, heb dezelfde, zetten, daar natuurlijk met, die, sticker, om een, roesje ik heb geprobeerd want ik ken die stickers, een, beetje van gopro setup zijn Zo naar het dus gedaan en daarom dus ook al een, aardig aantal, kilometer, mee, gereden ook, best veel snelwegkilometers en ook op een, zeer winderige dagen en er is niks meer gebeurt dat, systeem, werkt, ook, prima op mt 07 een, mooi, stadion, witte, helmen, er, zijn, natuurlijk, Ook andere oplossingen ik heb dan een, dat ze mooie de a sessie 100 becker, bmw in lijn zes dat, zijn, dikke motor maar, goed er zijn natuurlijk, ook, andere oplossingen dan sp connect, maar, waarom, heb ik dan en spreekt net gekozen en meteen zou ik, zeggen, ik, Heb nog nooit een, andere, oplossing, geprobeerd, berhaupt behalve dan de telefoon in een, tanktas steken met de transparante bovenkant reden waarom ik nooit een, andere, telefoon, houder, heb, gebruikt, op de motor is omdat ze altijd super lelijk, zijn, je kent ze wel met die x, met, die X grip, systemen, als, je telefoon de tussen plaatst ik heb wel, eens een, keer, dat, soort, oplossingen, bekeken, ik, vind, dat, er, echt, ik, vind, dat; u gewoon niet uitzien ik probeer dit, gedeelte van mijn, motorfietsen lambeets, clean te, houden vaak, je jaar met andere oplossingen ik Vind ik toch wel lelijk of ze zijn heel, erg gul, kiezen, zijn, onnodig, groot, toen, ik, dit, systeem, zag gewoon de simpliciteit en zoals ik zei de bouwkwaliteit en gewoon ook, als, je telefoon of weghaalt ziet het er, gewoon, lekker, mooie, cleane uit, tot ja, dat, dat, Waardeer ik wel dat, vind, ik, best belangrijk, ok, ik, ga zorgen, als stoppen en dan gaan.

We kijken of die camera nog, werkt, nou, eens, even kijken wat, ie, doet, hij, dus ja, het ziet, er, gewoon, er, ging, geen, je geen gekke dingen of zo toch ik, maak, ook, wel, meteen, een, video voorbeeld, zo dit is de test. Video voor de sp punt nekt heeft het mijn telefoon telefoon gesloopt na al die kilometers naar ik zeker beter kijk, je ziet het autofocus werd ook nog steeds het gaat, allemaal, gewoon, snel, zo, ziet ja in ieder geval, tot zover bedankt, voor, het kijken en tot de Volgende video laters zodat er 6.

https://www.youtube.com/watch?v=0sB_hy2qg50