Vingerafdrukscanner op de achterkant die goed werkt zijkant zit een, google assistant knop het ontwerp is verkrijgbaar in deze donker, grijze variant of een, licht zilvergrijze variant, beiden, hebben, ze, soort van regenboog schittering in het licht wat, het gewoon net wat, mooier maakt de telefoon, heeft aan de Voorkant een kleine punt rol in het midden voor de selfiecamera verder zijn de scherm handen niet super groot maar ook niet super klein, hij heeft, wel, een, audio jack en nfc ondersteuning hij, heeft, geen stereo speakers het is allemaal gewoon, prima voor dit, geld, maar ook niet Veel meer dan dat het scherm dat is wel wat, meer dan prima niet zozeer vanwege de verversingssnelheid die ligt op 60 hertz en dat is wat. Minder dan, je tegenwoordig kan krijgen voor 240 euro aan de andere. Kant is het. Ook zeker nog niet de standaard, om een, hogere verversing snelheid te hebben en los daarvan is het. Scherm mooi is geen. Oled scherm, tussen, lcd, scherm maar de wit balans, is erg. Mooi waardoor, je teksten lezen bijvoorbeeld op een, witte, achtergrond, gewoon, prettig gaat het scherm is daarnaast helder genoeg en de kleuren zijn niet super flitsend maar wel ruim voldoende en vrij realistisch dus ook dat doet de telefoon netjes dan de prestaties, te licht en sterk en 750 Chip in deze smartphone dat, ze 5g chip en dat, betekent dus dat, deze, telefoon, 5g ondersteund hoe los daarvan is de moderne en snelle tip voor een telefoon in deze prijsklasse en je hebt eigenlijk niks op de prestaties aan te merken het is niet.

De snelste smartphone die, je kunt krijgen natuurlijk maar in het dagelijks gebruik ik heb, je de eigenlijk nooit last van dat die traag is en doet hij het gewoon soepel het werkgeheugen is 4 gigabyte. Dat is niet, zo heel, erg, veel het, is een. 6 gigabyte versie maar die is in ieder geval volgens nog niet in nederland verkrijgbaar dat, je echt een, zware multitasker bent dan is dit misschien niet helemaal jouw, telefoon maar dan de kant, dan moet, je misschien sowieso iets meer dan 240 euro uitgeven voor, je smartphone motorola Heeft android niet sterk aangepaste software hetemaj mix en eigenlijk alle aanpassingen die komen samen in een app de motorola app dat is eigenlijk heel, erg, fijn de zitten, wat handige dingen in zoals schudden om een, zaklamp aanzetten maar de aanpassingen zijn eigenlijk allemaal vrij beperkt daarom is Het een, vrij schone android software die prettig werkt dus, we dat betreft, doet iets, erg, goed, wat wel een probleem is bij de software is het update. Beleid van motorola dat is namelijk gewoon niet zo goed is telefoon draait nu nog op android 10 en dat is op zich geen drama, maar, al wel, een, beetje, oud, als motorola me gewoon, snel, zou updaten is dat niet zo’n probleem dat, toen, ze, misschien, waarschijnlijk, ook Wel alleen het grote probleem is dat. Motorola maar in grote android upgrade biedt dat, wil zeggen dat, dit toestel nog android 11 gaat krijgen en dat, je daarna het waarschijnlijk, kan vergeten beveiligingsupdates, zou, motorola, wel, wat, langer blijven, uithollen, maar ook, dat houdt niet over dus het is niet.

Een telefoon die heel, erg lang up to date. Zal blijven en dat is natuurlijk gewoon zonde achter op deze telefoon zitten drie camera’s en 48 megapixel hoofdcamera, een 8 megapixel groothoek camera en een, 2 megapixel macro camera van macro. Camera is op zich leuk, maar 2 megapixel betekent dat de foto’s gewoon erg klein zijn en niet heel, bruikbaar de grote camera maar zeker geen kwalitatief briljante foto’s maar het is leuk dat, hij erop zit want en je kan ik gewoon toch net wat meer mee en Dat is altijd fijn en de foto’s zijn goed genoeg en hoofd camera die scoort wisselend, hij, kan hele mooie foto’s maken zeker bij goed licht krijg, je vaak plaatjes die mooi, zijn van kleur goede niet amice er eens hebben en er gewoon overal heel, mooi, uitzien, maar, Het kan ook zijn dat de kleuren bijvoorbeeld wat de extreem uitvallen in het donker zijn, foto’s, vaak, een, beetje donker en missen wat detail, ja, soms, zijn, sommige, kleuren, gewoon, niet helemaal lekker of is de witbalans is totaal niet helemaal goed, gegaan dus, je kan er niet Op aan dat, deze, telefoon, assistent, mooie foto’s maakt hij is dat. Opzicht voor een, telefoon van 230 euro ook zeker niet gebruikelijk dat wel, altijd zo is maar, het is wel, jammer want de camera, heeft duidelijk potentie alleen motorola benutten die niet helemaal de batterij van dit toestel heeft de capaciteit van 5000, miliaan per uur kan met 20 Watt opladen en dat is allebei gewoon erg goed die oplaadt snelheid, ligt, vrij, hoog, voor een telefoon in het budget segment, zorgt ervoor dat die, relatief, snel, weer vol zit de capaciteit van 5000.

Milliampere uur is genoeg, om, een, dag door te komen, als, je hem heel. Erg intensief gebruikt ik doe daar zeker nu in een, lockdown vaak, twee, dagen, mee, om het natuurlijk niet zo heel, veel onderweg, bent en als ik hem zes uur gedurende die twee dagen gebruik dan doet ie eigenlijk ook, prima en dat is gewoon echt netjes, batterij van De telefoon is kortom een van zijn pluspunten de motorola moto g5 geen kost 240 euro en is als. Je dat, even droog bekijkt eigenlijk een, hele, goede, smartphone voor dat, geld, hij, heeft, een, groot nadeel dat is het update, beleid van motorola maar los daarvan scoort hij op alle vlakken goed of meer dan goed voor die 240 euro toch kan ik, je dit toestel niet Aanraden en dat heeft een, hele simpele reden en dat is de motorola. Moto g5 g plus dat is de wat. Duurdere versie van dit toestel die kwam afgelopen zomer uit voor 350 euro inmiddels kost die nog 250 euro da’s een, tientje meer dan deze en voordat tientje krijg, je een heleboel telefoon is uitgebreider heeft snellere, chipset een scherm met een, hoge verversing snelheid en nog wat andere Voordelen tegenover dit toestel en zolang die prijs zo, dicht bij elkaar licht is eigenlijk geen reden, om voor, deze motorola moto g 5g te gaan, als de prijs verder uit elkaar komt te liggen stel het verschil, wordt 50 euro dan wordt dit wel een, interessante, keuze, maar, Voorlopig zou ik zeggen, ga lekker voor de iets, duurdere motorola moto g5 g plus ik ben zwart van man, dominic en ik hoop dat, je wat aan deze video gehad heb mocht, je nog vragen hebben over de telefoon dan kun, je terecht in de reacties, onder deze.

https://www.youtube.com/watch?v=jRlNjcyTz9U