am, eksis, vbnmk, ujuk, lari, masuk, lain digimesh, kalau, dekat, Jalan, Utama, ada, masalah, tapi, kalau, kitab, masuk, ke, dalam, bangunan automatic Della selesai, beli benda, alah, ni, dengan, harapan, saya, dapat, tarik, segenal, digisel, komik, luar, Jalan, Utama, tuh, dapat, tarik, Masuk ke dalam bangunan, lah, saya, tak, tahu, lagi, benda, Ani, berfungsi, ketak, harganya, dalam 284 litotes sekali dengan shipping, 312000 bagi saya, Kalau, dia, menjadi, istri, guimpe, semen, kalau, tak, menjadi, pun, etnis, saya, dapat, sampaikan, sesuatu, kepada, anda, Anda, bersama, saya, asropi, dalam, channel YouTube, bisa, galau, Anda belum tekan butang sesuai pastikan, anda, tekan, benar, sekali dan juga, batuloceng yang ada di tepi, dia job Assalamualaikum, guys, kali ini, saya, akan, ganti, AB3, untukmu, isobu, ini, stendec, lah, namun, lagi, abgan, selesai, kebuli, skip array, untuk Shinobu, Sturridge, 3 item saja yang pertama kita, the Main idea: Andhika sini yang dia, akan tunjuk, single untuk, GSM ataupun, lain telepon 4G dan juga 3G kemudian dia dienteni sebagai receive nyanyi kita akan pasang di dekat dua, dana sekali kita ada transmit the antenna and untuk ini, pula kita letaknya dekat dalam pilih ataupun ke tempat Yang kita enak adegan single dua, jaluna pasangsini bus dan iPhone senang, je pasang keyboard, dcv, dekat BTS, bukan, BTS, yang Kpop group tokek, pusing kue, kue, Indonesia, diketag lepas, tukokno, pasti, kayaknya, memilih, letak enteni follow instruction, dia yang mana, atas dan yang mana, bawah, kalau, tak, memang, Kita minat baca single Denpasar, placebo transmite, sama juga, pusing, kue, kuean, bibir, aku, Mastur, letak, antena, menghadap, kebawah, sebenarnya, elak, dari, sebarang, halangan, nct, Sekarang, waktu, yang ditunggu, tunggu, ada, kasih, ngebooster ini, berfungsi, untuk, Gmail, Kama, sebelah, kiri, ini, tampil, sehingga bus edan screen belakangnya, pula, adalah, Dengan single buste anilin dgn, macam yang konon, ditengok, sibylle, tak, guna, singa, buste, Tuhan, seabc, Memang, langsung, tadi, single tapi, bhineda, pasang, single bus, the Linda Ade ditunjuk, Fauzi, tapi, beda, buat, speedtest, Mito, memang, tak, bergerak, nah, tapi, alis, kita, dapat, direvisi, vcoll, dan Hanta, WhatsApp boleh.

https://www.youtube.com/watch?v=UzyHv8SpxRM