Moto g5 g plus een bed show meer redmi nood 9 pro allemaal toppertjes maar de nummer n is geworden de xiaomi boko x3 nfc hij is uitgekomen. Voor 230 euro is nu. Vaak met iets goedkoper en voor dat, geld krijg, je een telefoon die eigenlijk door, een, paar, dingen opvalt een is dat. Zijn ja, functionaliteit los van de standaard erg uitgebreid, is hij een, foto stereo speakers, hij heeft een, waterdichte body p53, dus niet volledig, waterdicht, maar, wel, spatwaterbestendig, heeft, een 120, het scherm, lus, een, scherm met een, hoge, verversing, snelheid, waardoor, alles te vloeiend uitziet en daarnaast is De baas is super goed in orde, het is geen 5g telefoon maar het is wel, een telefoon die, voor, zijn, klasse echt heel snel is hij, heeft een, mooi, scherm, heeft een best goede camera is eigenlijk bijna niks, op, dit toestel aan te merken, als, voedingsmodule, zijn Dit in my software en het feit dat, hij nog, een groot en lomp is maar. Los daarvan is het eigenlijk de ideale budgetsmartphone en dan ook een, makkelijke eerste keuze, voor 2020 de volgende categorie die ik wil behandelen is die. Van de bijzondere telefoons die zijn de afgelopen jaren in opkomst occur, denk aan, vouwbare, smartphones, maar ook bijvoorbeeld draaibare, je dingen zoals de lg, op wing zijn toestellen die ik, normaal niet behandel simpelweg omdat smartphone manier, om draait, om jou te helpen de beste smartphone te kiezen En het, altijd toestellen zijn die heel, leuk zijn, als, je veel te veel geld heb en iets nieuws bijzonders wil hebben maar eigenlijk voor de meeste mensen niet de moeite waard toch wil ik, even uitlichten omdat, het wel, een, belangrijke categorie is en dat is de nieuwe.

Mijn meet xs duwen wij meet xs is een. Vouwbare smartphone die niet zoals de samsung, galaxy z, volt twee die me ook afgelopen jaar zagen het scherm aan de binnenkant heeft zitten en naar binnen fout maar die het scherm juist aan de buitenkant heeft zitten en uitgevouwen kan worden groot voordeel daarvan is dat de telefoon. Als je hem ingevouwen heb eigenlijk een, vrij normale smartphone is en dus de mogelijkheid biedt om hem uit te vouwen zodat, je een kleine tablet, hebt nadeel daarvan is dat. Het scherm aan de buitenkant zit en dus niet zo goed beschermd is maar ik heb het afgelopen jaar eigenlijk niet echt problemen gelezen van mensen die heel, veel krassen of kapotte schermen hebben dus het lijkt, allemaal mee te vallen is de smartphone die, je moet kopen dat Zeer zeker niet hij kost ruim 2000 euro heeft niet de google diensten zoals ja, alle huur in mei van dit, jaar dit is echt niet de telefoon die wordt kopen, maar, wel een, kans, krijgt concept en daarmee wat, mij betreft de beste, bijzondere smartphone van 2020 de Volgende categorie zijn de beste compacte smartphones en dat is een. Categorien die niet. Erg groot was dit jaar zijn echt mijn aantal, goede, compacte, smartphones, uitgekomen, maar, wel, een categorie die nieuw leven ingeblazen is door de komst van de apple, iphone 12 familie daarmee laat apple zien, compacte, toestellen, eindelijk, er, echt, serieus te nemen en dat maakt de iphone 12 Mini wat mij betreft ook de beste compacte smartphone van het, afgelopen jaar andere toestellen die goed waren en uit kwamen waren de sony, xperia vijf mark 2 en de apple iphone essay 2020 maar die 12 mini die, moet, je dus echt hebben, als, je het beste compacte Toestel wil hij doet simpelweg niet onder voor de grotere iphones van dit jaar behalve zijn batterij zijn 22 100 miljoen per uur batterij iets meer dan dat en die; presterend op maar, hij, presteert, nog, steeds, ruim, voldoende, voor, dagelijks, gebruik dus de zelfs, daar leven, je vrij Weinig in en wat, je ervoor terugkrijgt is een.

Erg compacte behuizing met de scherm van 54 niks dan komen. We aan bij de beste high end smartphones of eigenlijk de beste, topsmartphones van het afgelopen jaar en dat is een. Categorie waar heel, wat gebeurd, is eigenlijk waren samsung apple en huren wij daar altijd de grote, spelers samsung en apple die, zijn, er, natuurlijk, nog steeds met de iphone 12 serie en de galaxy s, 20 serie een, beetje de usual suspects. Hun wij viel weg want uw mij, kan geen gebruik meer maken van google diensten op, je smartphones en daarmee is een. Telefoon van 1000 euro eigenlijk gewoon niet meer de moeite waard heel jammer want de p40. Pro was hardwarematig super goede telefoon maar het bood ook ruimte voor andere fabrikanten om in dat, gat te springen en dat zagen. We twee fabrikanten het meeste doen opbouw en oneplus op ook wat met de finepix 2 pro een hele dure smartphone van ruim 1000 euro die wel super goed scoorde en bovendien een, bijzondere leren achterkant had oneplus die, kwam met de oneplus 8 pro en dat is mijn. Keuze voor de beste topsmartphone van het afgelopen jaar het heeft eigenlijk een, eenvoudige reden de telefoon biedt alles, wat van plus zo fijn maakt hele snelle prestaties super goede software een, relatief goed update beleid en relatief lage prijs en combineert dat met, alle functies die je van Een high end smartphone gewend ben dan heb ik het over een waterdichte behuizing draadloos laden en voor het eerst in een, oneplus smartphone, een, super goede, camera nog, even die.

Prijs de telefoon was met. Zijn 900 euro zeker niet goedkoop maar wel goedkoper dan zijn concurrenten die eigenlijk allemaal voor 1000 euro of meer over de toonbank gingen dus zelfs daar is one plus nog een beetje bij zichzelf gebleven en functioneel is dit wat, mij, betreft, ook gewoon het toestel van 2020. Tot slot wil ik nog de beste keus van het afgelopen jaar behandelen en de beste keus is wat. Mij betreft een telefoon die high en prestaties heeft niet zo heel, erg veel kost relatief en wel echt een, goede smartphone ervaring biedt waar, je dit jarenlang mee vooruit kan toestellen die net onder de top vallen dus en opvallen door. Hun supercomplete feature set: voor wat, minder geld er zijn heel, wat toestellen in uitgekomen het afgelopen jaar xiaomi had bijvoorbeeld de meteen’ te serie en de poco, f2 pro die, het bijna gewonnen had omdat hij zo ontzettend goedkoop is minder dan 400 euro voor een telefoon met Bijna topprestaties ben uiteindelijk, toch voor een telefoon met echt top prestaties die iets meer kost gegaan en daarbij zijn de twee beste opties van het, afgelopen jaar eigenlijk geweest de bank dus 8 en de samsung galaxy s, 20 fan edition en die, laatste die heeft de lijst Gewonnen de galaxy f, 20 fenne dish en is er in de 4g versie voor 600 euro en 5 g versie voor, zo’n 700 euro die laatste. Dat is de winnaar want. Dat is de smartphone die, eigenlijk een super complete featureset, biedt maar een, paar compromissen maakt die niet, zo erg, zijn, bijvoorbeeld, een plastic achterkant en een ontwerp dat daardoor net iets minder luc’s is en net wat minder werkgeheugen maar dat, zijn, kleine dingetjes die, die inlevert tegenover De echte topsmartphones van meer dan 1000 euro, we staat tegenover dat hij wel gewoon waterdicht is bijvoorbeeld draadloos kan opladen super goede camera heeft super mooi, scherm heeft uitgebreide software met lange ondersteuning en zelfs de beste batterij en beste prestaties van een high en samsung smartphone van Het afgelopen jaar dat, heeft, ermee te maken dat de 5g, versie van die s20 fan edition een, qualcomm, snapdragon 865 chip, heeft de top chip van qualcomm terwijl alle andere telefoons in de toplijn van samsung in europa de exynos 990 chip hebben dat is de top chip Van samsung maar die is duidelijk minder zuinig en wat minder snel dan die qualcomm chip, dus de s20 geen edition biedt gewoon echt een heel, erg goed uitgebreid en compleet totaalplaatje voor relatief weinig geld en dat maakt het de beste keuze of zwart van gebied van 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=g0dDJh6iVGc