My eerste indruk te gee oor, hoe hierdie toestel is is dit. Goed is dit, iets wat? U moet, oorweeg om te koop voordat ons in die. Video kom, dit, sal, wonderlik wees. As u die like knoppie kan verpletter en ook. As u druk nog nie op die subscribe, knoppie hieronder, om deel van hierdie, kanaal te wees, nie. Kom ons begin so reguit om die, spesifikasies uit die kassie te lees. Ons, het ‘n telefoon met ‘n 64 inch. Full hd plus skerm dit is ‘n ips LCD vertoon dit kom met Android 10 dit kom met ‘n mediatek 6761 octa core verwerker 4 gig ram RAM 64 gigagrepe interne berging 16 megapixel hoof, agterkamera, ‘n 20 megapixel kamera aan die voorkant, jy, het gps per gps jy Het ‘n dubbele nano sim ondersteuning hier jy, het ‘ n bedrag van 4, 000 miljoen r battery en jy het ook ‘n vingerafdruksensor aan die agterkant van hierdie toestel, so ons gaan, hierdie toestel oopmaak en kyk wat ons in die. Boks het dus word die eerste ding. In die, boks met ‘n plat kompartement hier begroet en in daardie kompartement bevat dit die papierwerk, um volgende. U het die ukitel c21 en ons het dit al in die. Koffer geplaas en dit het die, plakker voor, wat ‘n paar spesifikasies hier het, so dit is ‘n. 19 deur nege beeldverhouding vertoning het ‘n laaier van 10 watt in die boks en jy het ook gesig ID en die res van hulle, so laat ons, dit nou opsy sit so grawe dat ons die ander goed in die, boks het, ons, het, ons, sim uitwerp, gereedskap Ons het die.

Laaibaksteen dit is ‘n laaibaksteen van 10 watt en dan het ons usb a tot usb tipe c data en laaikabel. So dit is al wat: u in die. Boks kry, laat, ons duik en kyk na die okitel c21. So as u na ‘n webwerf soos jumia.com.ng gaan vind, u die ukitel c21 vir ongeveer, 52, 500 naira terwyl! U op! Alibaba.Com y is U vind. Hierdie toestel vir, ongeveer 120 wat in dieselfde, reeks is dus. Is dit, die, beste, vir? U om dit net by jumia, op te tel aangesien: u die, toestel nou vinnig, sal kry die eerste, ding, waaroor ek, wil, praat, hierdie telefoon is die. Skerm en die, eenvormigheid wat, hierdie, skerm, meebring ek, bedoel, dit herinner. My net aan die. Google pixel 4. jy het baie klein, hinder rondom en dit is regtig baie, uniform die, enigste, alternatiewe, plek, wat, jy hier het is aan, die, onderkant, op die, skerm is dit net ‘n bietjie wyer. As wat. U aan die ander kant van die, skerm het dit is ‘n full hd 1080p skerm en ek, hou absoluut van die, kleure hier aangesien dit, ‘n, 53 000 naira telefoon is en u kry die. Volle hd display ek, dink dit is indrukwekkend van ukitel hierdie foon kom met Android 10 out of the box, ek het nie besonderhede of dit opgegradeer gaan word na android 11 nie en ek, weet, nie, hoe, sterk ukitel se os upgrade team is nie, maar weer die Sagteware hier is kaal bene.

Android ek, bedoel dit is baie minimali, St um het jy ‘n paar bloatware apps genstalleer deur, ukitel ek, dink, hulle, moes, dit, doen maar, as jy diep kyk kom, jy agter, dat, dit, regtig, Android, op, hierdie foon is en nou praat oor die, prestasie hierdie toestel kom Met ‘n mediatek verwerker en Ek, dink dit is goed. Vir ‘n telefoon teen hierdie prys dit is meer ‘n telefoon wat net op ‘n stap net bokant die intreevlak op die vlak kom en dat, dit ‘n wins het. Het ‘n volledige HD skerm van 4, 000 miljoen per battery en dit kom met ‘n mediatek verwerker noudat die verwerker hier by my net soos een van die. Nadele is maar jy betaal weer, vir ‘n baie, goedkoop telefoon moet, my nou nie verkeerd verstaan nie hierdie verwerker, sal, elke, taak, op, hierdie, telefoon, regtig, goed, hanteer die enigste ding is dat. U dalk nie baie, veeleisende, speletjies, kan speel met ho grafiese instellings nie. Hierdie telefoon is absoluut fantasties as dit by die. Batterylewe kom ek, dink, hulle, het ‘n behoorlike optimalisering gedoen tussen die sagteware die verwerker en die, heel net die wa y die, hele, telefoon, werk ek, kry, gemiddeld, ses uur, skerm betyds op hierdie toestel en met gewone gebruik in ‘n, dag gebruik ek, net sosiale, media of Gaan dit deur na e pos en kyk na video’s en dit alles aan die einde van die dag. s, ongeveer negeuur ek, het, ongeveer, twintig, persent van die, batterylewe om te, praat oor die laaisnelheid van hierdie ding.

Dit kom met ‘n 10 watt laaier in die. Boks wat die, toestel binne ongeveer ‘n uur van nul, tot honderd persent sal stamp. nou, praat ek, oor die boukwaliteit van hierdie toestel dit is gemaak. Van plastiek en dit is ‘n goeie ding afhangende van hoe, jy daarna kyk want ek s, altyd plastiek breek, nie, maar, glas, doen, dit, teen ‘n begroting van 53, 000 daar, wel ek, dink, plastiek, moet, dit, vir, u doen okei, so kom ons gaan na die kameras Op die: ukitel; c21.? U het: nou vier, kameras, op, hierdie, toestel. Ek, sal, dit net; so stel! U het ‘n twee megapixel dooie sensorkamera en ‘n twee megapixel makro kamera laat ons net daardie, mikro kamera opsy sit, dit is nie, so goed nie ek, weet, nie, wat die, vierde kamera is nie., Hulle het, nie, aangedui wat die, vierde kamera is nie, maar die, hoofkamera Op hierdie toestel is reguit van die, vlermuis af dit is ‘n 5 uit 10. Dit is nie, so goed nie en dit is nie. So erg is dit net hier in die. Middellyn en, as ek weer ag, dat dit ‘n intreevlak toestel is dink. Ek, weer dit is wat, jy vir die kamera betaal dit is ordentlik ek bedoel as jy foto’s neem in goed beligte omgewings, jy, ‘ Dit gaan absoluut goed met die, resultate wat; u behaal! Maar? U moet baie, bestendige, hande, h, om regtig, goeie resultate in u foto’s te h as u die, foto’s op sosiale media, gaan, deel! U sal, heeltemal goed wees en ek is seker kan nou die prentjie op! U skerm, sien rol en? U kan sien hoe goed hulle gemiddeld is so ten slotte wat is my gedagtes oor die ukitel c21 ek, dink dit is ‘n baie.

Ordentlike slimfoon vir die prys van 53, 000 naira wat. U kry, vier gigabyte ram en 64 gigabyte, interne berging wat ook uitgebrei. Kan word: kry: u ook ‘n toestel wat die; eenvormigheid ek, bedoel die boukwaliteit, hierdie, skerm lyk net mooi, vir ‘n, ses duim, plus telefoon dit is regtig kompak en pas. Regtig knus in my hand, so ek, dink dit is ‘n goeie koop, as u niks meer. As 60 000 naira of 130 dollar wil spandeer nie bedoel ek, dit is iets wat? U moet oorweeg as u vrae het en! As u. My iets wil vra oor die ukitel c21 laat dit dan in die, kommentaar afdeling, agter. van hierdie video. As u nog nie ingeteken is nie. Druk op die intekenknoppie en druk. Altyd op die like knoppie as u regtig van hierdie video hou dit help om hierdie video te laat groei en by ander kykers uit te kom dankie dat.

https://www.youtube.com/watch?v=m5QmdZ_m988