Sok Dekat sini suhu, sekarang la31 poin2 oke, 29, 30, 31 suhu sekitar, 30 keset, damn let’s go addyi, tak, main mobile Legends, Sebenarnya, saya, suka, main mobile Legends, tapi, disebabkan, saya, bimbang, ketagih, gue, lagi, senang, ketagih, kompleks, dengan, Dota, tuh, Sebab, Dia, Smartphone, kita, boleh, bawa, ke, Bagaimana kalau kita, tak pandai, kontrol, nafsu, gede, kita, akan, main di dekat dengannya saja, sesuai, saya, Cuba, elakkan daripada, main mobile game; makoa, makoa snow white face Black tapi bukan saya yang Hai, tersilap sih hosseini Laila, O Laila Laila Laila, hai, hai, hai, kya, Sentul, satu game; Kita akan terus lagi kita Kemarin, sekitar 10 menit lah kita, akan, tengok, dalam, 10, menit, itu berapa, suhu societal, satu game, suhu, dalam 32 takde kenaikan, sangatlah, Kompleks, tadi, Kalau, ikut, kepada, suhu, sistem, ada, kenaikan, sebab, sekarang, 33, poin2 kalau, tadi, 31, dan jahe, Sugi, kepedean, netgame, Kami cepat sekilas Legendary Desire, SV the best kita kita letak masalah Jelly Lenovo Legend duel, Nippon, dia, Dedi punya on cooling system, ada, dua, biji, Fen, Kalau, Tak, silap, saya, untuk, untuk, perbaiki, dia, punya, cooling system, lah, supaya, sejuk, n suami, kita, tak, nampak, critical, sangat, suhu, Untuk smartphone ini, bila, kita, tak, guna, cooler, nih, bye, Oke, HIV, good eksperimen, gi, sekarang, sayek, akal Awards, lawan dengan, Uskup, mp3sex, selesai, ini, saya, akan, go for speed, boat, Ride, Soul, GT, dashl, second game dengan, suhu, 34 lagi untuk, Lenovo, Legend duel, nih, kalau, tengok, kepriday, Debunya screen masih lagi sekitar 30 33 dan jam jeruk tapi, Jelly dekat, belakang, saya, macam darah, Shade sedikit warna sebenarnya kuat adalah, macam 30 lagi kita 3730 lagi kita terus, kain, oke, sekarang, saya, damai, sampai 54 Mini kalau, tadi, sebagai, 10 menit tetapi, sebelum ini, itu, terlampau, Singkat hingga kenaikan, suhu, tak, signifikan, sangat, sekarang, 54 Mini suhu in game; sekitar; 37, 6, dan jauh suhu, kalau saya, Yes, Kennedy sekitar, 35, 37, 35 macam tu, lah, ada, tempat, yang 32, tapi kalau, ikut, wedekind game, tuh, 37, masuk, sekarang, saya, akan, duka, saya, ke, pasang Memory cache memory, dekat ini, nomor, izin, rexogin, pasang, saya, kesejukan, kita, komunikasi ini, guna, powerbank, sekitar, tunggu, sampai, suhu, 30, darjah macam, permulaan, tadi, barulah, kita, akan, start kita, punya testing, dalam, sekitar 50 minit macam tolak, Oke, tuh, tahu, sendiri, l, Oke, suhu, sekarang, Nah, kembali, nomor; 32 darjah macam dongso dekat penembak saya ini, 30, 31 macam tu, lah, sekarang, saya, akan, tenon, dia, tak, diapa, apain, Swiss dekat, memo di l01, ini dia just be lighter, plug macam Duck di automatic agar bergeraklah, so udara sejuk di agen, masuk ikut, belakang, nih, Anda, boleh, Sampai ikut belakangi udara sejuk di akan, masuk belakangi dan dia Gan klo atas nih cuma di penonton, smartphone lah, macam, penyakit, enak, letak, benda ini, key Hai, suhu 32 kalau tadi suhu akhir, kita 37 jadi Lidya, Ade ‘ sebenarnya tapi di sebagai, recording sayyeda menjadi, Saya, ulang, Dia turun sampai 37 menyentuh dan sekarang kita Tengoklah suhu, lepas, pakai memori LM Radial 01 nih Randy 52 Mini bunyi, kipas, untuk, diet, 01, ini, agak, kuat, juga, dia, macam, mengganggu, jugalah, sebenarnya, debunya, bunyi, hidup, tepis, UFO, semacam, Oke, begitu, nanti, 52 Mini nanti, hai hai, the Lounge yo yo hai hai, Hai, home Oke, sekarang suhu, dalam, sistem g35 dan jas suhu, luar G dalam, 35, dan tetapi ada, tempat, yang 33, apa yang saya, pasang di l01 di dalam, 33 macam Della orek setool game pertama, ad 10 inilah lebih, kurang, dalam, sebelum, ini, Macam do dan kita bagi kepada game yang kedua dulu update tembok kita agar teruskan sampai 50 Mini majemuk, oke sekarang, Nah 23 Mini panjang, Doh Tapi, kali ini, wow, dia, memang, lain macam, punya, Hai, home, so 25 Mini suhu, Kalau, ikut, kedalam, sistem, didalam, sistem, ialah, 36.

Darjah sekarang suhu Kalau ikut saya scanning 34, 32 33 agar agar agak, signifikan, juga, dipunyai, penurunan, Dhuha, kalau, tadi, 37 tapi sekarang 30 paling rendah, kalau, dekat, eh, begitu, cocok, jika, inilah, Tempatnya, Pak, yorii, dah, 33, kalau dekat, tepi, ini, 34, macam, doa, kita, media D1, game Lagi kita boleh main satu game: lagi untuk, Panaskan, kita, punya, Smartphone, kita, tengok, macam ini, alright, kita Ade, lagi, 10 menit untuk, buat, perbandingan, sofa, kalau, tengokin, sistem, tuh, 36 Aduh game ka Alfi, bokhp, Doh, sofa, dalam, sistem 35 darjah la saye, Sekar, mendahului, yang bete, hahaha G shock, kita lihat, dulu, kita, coba, tarik game bagi, cukup, 50 Mini lah; u 22 yo, yo, ojo, meneng, aduh, ha ha ha wuih, so kalau, kita, tembak, sekarang, 33, 34 darjah macam tool, aja stabil, kalau, kita, tengok, dekat, saya, pasang, gl01, ini, 33, darj ajalah, kalau, Kita dingo dekat belah Kiriyama ini, Tepatnya, saya, tak, letak, jl, 01, 34 dan jabg dalam, satu darjah, macam tuh, Oke, serempak, belum ini, tidak, ada, lagi, 10 Mini untuk, kita, punya, perbandingan, suhu, ala, ala, ngluen, saya, jas hujan, saya, pergi Jungle, lagi, j, launay, mengenai, melerai, banyak, Banyak kita nampak ada seekor, Hero, sini, kita, tunggu, datang, Basuki tebak, oh pengen. You have slain Deni the wow ke bawah hai hai hai hai hai hai, hai, hai, Hai Abdul out memanggil, lo tapi, download, saya, tetap, itu loh, Hai apa to download Oh nylon.

https://www.youtube.com/watch?v=2NS3v_ZvVhA