Je verderop in deze review en daarnaast is het belangrijk om te weten dat, er, vooral ook heel, erg, veel, gelijkenissen zijn ontwerp is hetzelfde hoekige wat ja, strakker ontwerp dan bekende deze heeft geen 61 in scherm zal snijden van 12. Pro maar een 67 in scherm is dus een. Stukje groter en telefoon is niet. Pers heel, dik maar, voelt, wel, een, beetje dik en dat heeft ermee te maken dat hij niet afgerond is zoals veel smartphones, tegenwoordig, wel, zijn ziet er mooi en strak uit maart dus dat, komt, daardoor, dus wel iets dikker over verder is die, nogal zwaar, ruim, 200. Gram en dat, merk, je ook hij is een. Beest op, zwaar, omdat hij ook zo groot is nou ik vind dat, zelf niet zo’n probleem maar ik kan me voorstellen, als, je een, kleinere iphone, gewend ben dat, dat zeker, wel, een dingetje is het. Materiaalgebruik is heel. Mooi het is roestvrij staal en glas de achterkant is van matglas het camera en land van glanzend glas de rand is dus van roestvrij staal naar in deze blauw groene versie is dat niet. Super opvallend in sommige versies is the run. Echt shiny, zilver en wel heel. Opvallend dat is een, beetje persoonlijke of je dat too much of mooi vindt maar het maakt hem in ieder geval uniek, het scherm is een. Gimmicks, hield scherm, het wil zeggen dat, het, ongeveer, vier, keer beter bestand is tegen vallen als. We apple mogen, geloven nou en die.

Vier keer is de duurt erg, lastig te meten maar crashtest op youtube die, bijzin, ieder, vanuit dat, dit, toestel, inderdaad, een, stuk, beter, tegen, vallen, kan dan de gemiddelde, smartphone dat gewoon heel, erg, fijn hij is ip68. Waterdicht is ook. Wat dat betreft, goed beschermd en ja, het ontwerp is natuurlijk zoals, je van apple gewend bent ook, perfect afgewerkt een, nadeeltje aan het ontwerp is dat. Het scherm een, relatief grote randen, voor, dit, formaat heeft en vooral een, erg, grote, notch indien ooit zit face uit, die, gezichtsherkenning, daar, werkt, erg, fijn, wel, wat, voor, mondkapje, op, heb ja, het nadeel is dus, dat die, nooit, daardoor heel, erg groot is huren, wij heeft Vorig jaar laat zien dat, dat ook in een, kleinere, motie, kan, maar ja, apple heeft, hiervoor, gekozen, ik, vind, persoonlijk, jammer, maar, je zult ermee moeten, dealen, als, je een, iphone beeld overigens betekent die ruimte, boven, het scherm ook de tempel, veel ruimte heeft, gehad van de Goede speaker en dit toestel klinkt dan ook erg mooi helder en ruimtelijk voor een, smartphone dus dat is wel een, voordeeltje, het scherm van de iphone 12 pro mars. Heeft is een. Diameter van 67 inch m het is een. Scherm dat er heel, erg, mooi, uit, ziet een, super retina, xtr scherm zoals en pot zo mooi noemt het is een. Oled scherm met heeft groen toon waarmee de witbalans aangepast wordt aan het omgevingslicht en dus echt heel, erg, weinig, op, aan te merken, op zich niet bijzonder het is gewoon de zorg, je van een, iphone gewend ben een, super mooi, scherm maar het is dus wel super Mooi scherm nadeeltje van scherm is dat de verversingssnelheid op 60 hertz ligt in high end android smartphones is dat.

Eigenlijk altijd 90 of zelfs 100 20 hertz tegenwoordig dat betekent dat scrollen en gamen en dat soort dingen vloeiender graag op dat soort toestellen en daar kun. Je met deze smartphone die toch een, ruime, twaalfhonderd euro kost geen gebruik van maken en ja voor dat geld is dat. Toch wel erg jammer de prestaties doet deze smartphone, het gewoon, ontzettend, goed, zitten apple a14, bionic chip in een van de snelste chips, op de mobiele markt, misschien, zelfs wel de snelste in ieder geval loopt, het toestel, vloeiend, hij, heeft, zes, gigabyte, werkgeheugen, wat, misschien niet bijzonder Veel is maar wel ruim, voldoende apple gaat, gewoon netjes met het werkgeheugen om en daarom is dat allemaal prima smartphone ondersteunt natuurlijk 5g in europa niet de snellere mm boor. Je band maar ja die zijn, er, op uit manier in gebruikt en zal dat de komende jaren ook niet echt bij verbreid zijn dus ik vind dat ook geen is dan de software. Ams 14 niet heel, verrassend natuurlijk ja, elke, app gebruiker kent inmiddels wel dat is gewoon fijn de software apple heeft, wat uitgebreid en aangepast tegenover aos dertien zo kun, je widgets op, je homescreen hebben is er een, soort van hoofdmenu en ik vind ik daarmee is de Prettiger geworden het werkt snel, het werkt soepel het is natuurlijk. Super uitgebreid en goed te integreren met het apple, ecosysteem, apple, oud, zijn, toestellen, langer to date. Op dat is een voordeel en die software ja de discussie android ios, ga ik hier niet voeren maar, als, je een eiwit gebruiken bent dan zit.

Je met dit toestel de komende jaren zeker goed dan de camera’s die zijn wel bijzonder het zijn er drie en hoofdcamera een, grote camera en een zoen camera dat is op zich niet wil uniek, wel heel, goed, trouwens, als, je hem vergelijkt met de iphone 12 er Brood dan heeft die ook die drie, camera’s, maar, onderhuids zijn er zeker, wat verschillen de iphone 12 promax heeft in de hoofdcamera een grotere sensor en in body image. Stabilization dat wil zeggen dat de sensor, kan verplaatsen en daarmee de trillingen, compenseren samen zorgt dat ervoor dat die in het donker duidelijk betere, foto’s gemaakt dan de iphone 12 pro als, je ze gewoon naast elkaar op het scherm, holpijp, staan dan zie, je niet zoveel verschil Maar als je dat, veel op zo’n foto gaat inzoomen dan zijn de foto’s van de twaalf promax duidelijk wat detail rijker en ook wat scherper dat is gewoon heel, erg, fijn, natuurlijk, los daarvan is de camera, sowieso een van de beste smartphone camera’s van het moment. Hij maakt eigenlijk in alle omstandigheden goede en mooie foto’s of je nou tegen licht heb of naar donker, is of het nou licht is hij. Doet gewoon altijd goed zijn ding en is daarmee vooral ook super consistent, geldt ook voor groothoek en de zo’n. Camera hoe gaan die kwalitatief, natuurlijk, wel, iets, minder zijn dan de hoofdcamera, inzoom camera dat, ook, nog wel interessant die heeft, niet een, twee, keer, zoomlens, maar, een, tweenhalf, keer zoomlens de iphone.

12. Pro is een twee keer zoomlens en waarom apple voordat, iets, hogere, zoombereik, heeft, gekozen, beter niet wat, je voorkeur heeft ja, dat is ook, vrij persoonlijk, als, jij vaak twee keer zoent en niet vaak tweenhalf keer wil zoenen dat is dan twee keer, zo’n camera handiger, hiermee Kom, je net wat, verder zijn geen grote verschillen maar het is wel een, interessant detail, naast de drie gewone mensen zit er ook nog een yder sensor, op dit, toestel, dus, een, soort van radar die met, licht werkt, dit, ook op de iphone 12 brood maar niet Op de gewoon iphone 12 modellen wat kun, je met, die sensor, onder andere de portretmodus wordt beter omdat die beter de contouren van je lichaam kan schatten ook in het donker bovendien kun, je er beter mee meten met de meetapp bijvoorbeeld zijn, je metingen die je doet Nauwkeuriger aan de voorkant zit een 12 megapixel camera die dankzij de face hij die gezichtsherkenning, ook een, goede diepte inschatting, kan maken en daarmee ook best voor de portretmodus, heeft verder maakt. U ook mooie selfies en ook de film functie van dit toestel is een. Van de beste die je kunt krijgen in een, smartphone, als, je echt naar een, super goede, camera smartphone, op zoek bent dan is deze, is zeker de moeite waard tot slot de batterij die is met, zijn ruim, 36 100 millioen per uur duidelijk groter dan in de Andere iphones zo ook logisch want dit, toestel is natuurlijk, groter daarmee compenseert die enerzijds voor het wat, grotere, scherm, maar, anderzijds, doet ie, het ook gewoon langer en dat is het andere voordeel van deze, iphone 12 promax tegenover de kleinere modellen en jij komt hier echt heel, Makkelijk, dag een edeler met intensief gebruik, als, je niet al te, intensief gebruikt lukt twee dagen over het algemeen ook gewoon goed dat is natuurlijk heel.

Erg fijn en dat is ook een, voordeel van dit toestel de telefoon kan redelijk snel opladen en 20 watt daarnaast kan die draadloos laden en dat draadloos laden gaat via qi, maar ook via magsafe dat werkt via dezelfde techniek waarbij macs heeft is er een magneet ring Toegevoegd waardoor die lader aan de achterkant van de telefoon blijft plakken en daarmee soort hybride oplossing is tussen een, draadloze lader waar, je toestel op legt en natuurlijk weer af haalt, als, je een pact en een, lade met een, draadje die erin, blijft, zitten, als, je pakt Waardoor, je ook met magsafe kan blijven laden, als, je toestel gebruikt de apple, iphone 12 promax is duidelijk de beste iphone van dit jaar en dat is een. Verandering tegenover eerdere iphone series is die, ook, zijn, meerprijs, waard, je dat is een, vraag die, ik, wil, moeilijk, kan beantwoorden vind ik hij kost ongeveer 350 euro extra tegenover de gewone, iphone 12 de voordelen die je daarvoor krijgt eind toegevoegd zong camera de wat betere hoofdcamera De liner sensor, wat luxere behuizing maar het zijn allemaal geen hele grote of belangrijke punten en daarmee is de iphone 12 wat mij betreft de betere keuze voor de meeste mensen maar, als, je nou een grote, iphone wil of echt de beste. Iphone wil die op dit moment. Kunt krijgen dan is de iphone, 12 promax wel echt een heel, indrukwekkend toestel hij, kost, 12 160 euro wat natuurlijk heel, veel geld is maar.

Als, je echt een van de beste, smartphones, wil dan is dat de prijs die? U moet. Betalen dat geldt niet alleen voor deze, iphone maar ook, bijvoorbeeld voor de samsung galaxy s 21, ultra dus in die. Zin is het misschien ook, niet zo heel, erg gek en is de iphone: 12 promax zeker een, aanrader, ik ben smartphone man dominique bedankt voor het kijken van deze, video vergeet niet te liken als, je hem leuk vond mag, je nog vragen hebben dan kunt. U natuurlijk altijd in de reacties onder deze video terecht en mocht, je nog niet op mijn kanaal geabonneerd zijn en op de hoogte, willen blijven van heel, veel toffe smartphone, video’s, doe, dat dan zeker, even dan maak, je mij blij en maak ik jou in de toekomst.

https://www.youtube.com/watch?v=qNaiUTLBVuw