Tijd om de s grind en doeltreffende spreken. We gaan we dieper in op de camera’s maar ook alle andere belangrijke onderdelen deze video gaat dus alleen over ultra wil, je meer weten over normale s21 sector heeft een, beschrijving hieronder de vind, je een link, naar de video vind, je van dit toestel de galaxy s1. En toen de grond, ga onderscheidt zich vooral door de camera’s en op dit gebied wees, als hun aantal toffe verbeteringen doorgevoerd er zijn bijvoorbeeld twee, zoomlenzen aanwezig, allebei van 10, megapixel maar een in de e3, kreeg op, uw, seizoen, aan de ander, heeft tien, keer, optische zoom Door middel van een, periscoop zoomlens en daarmee kun, je heel, ver inzoomen zonder dat de kwaliteit, verloren gaat om maar met de deur in huis te vallen de ingezonden foto’s van de s21, ultra zijn indrukwekkend en beter dan die van de rest van de holte van vorig Jaar en het goed vooral de die extra zoomlens wat de f in de roltrap naar een zoomlens tot 10 keer zoen geeft, je hele mooie foto’s met veel detail en ook tot 30 keer gaat het nog redelijk, goed, maar, ga, je verder dan dertig keer zoom de Gaat de kwaliteit wel rap achteruit net als vorig jaar bij de s20. Ultra is het ook mogelijk om tot 140 het taal in te zoomen naar die feature is een beetje in 900, hun kwaliteit van slecht is en ik vraag me af of ik nog echt nodig hebt bel ze het fijn dat samsung.

U een zoen loop, functie heeft toegevoegd en dat betekend dat, het beeld stabiel blijft en zilver met ieder zoemt, als handig want al beweging en trillingen volle. We juist extra op de functie wordt automatisch ingeschakeld, als, je veiligheid van twintig keer zo’n zijn werk raar en automatisch dus en ook gewoon, prima maar de s, 120 ultra maar ook mooie foto’s, als je niet van plan bent om veel te gaan inzoomen samsung heeft de 108 megapixel hoofdcamera vernieuwd en ook de autofocus problemen verholpen die de camera, voor ja, altijd bij de s20 door tranen en daarin kun, je daar dus altijd makkelijk scherp stellen dat is wel. Zo fijn de foto’s die je toestel maakt zijn heel, erg mooi en hebben veel detail en een priem dynamisch bereik samsung telefoons hebben wel een, beetje de neiging, om kleuren, op te blazen wat, betekent dat, het goede van gras bijvoorbeeld heel. Erg groen is dat: vind ik zelf niet zo’n probleem maar de foto’s zijn dus misschien iets minder realistisch en daar moet, je wel rekening mee houden ook aanwezig is een. Grote camera en het leuke is dat. De s in de van de contra die lens ook gebruikt voor macrofoto’s oftewel foto’s van heel, dichtbij als je met de telefoon heel, dichtbij het object, komt wordt, automatisch overgeschakeld en weer groothoeklens er wordt, er een, mooie, foto gemaakt en omdat hij lensgroep beter is dan de Normale losse maken camera’s die op wil andere android telefoon zit zijn, foto’s van een, scherpte al met al hebben, dus heel, weinig op de camera’s van de ijs, 21 dat er aan te merken, samsung heeft een, aantal, slimme verbeteringen doorgevoerd keer dat zag over uitgezet en kans Groep dit gebied makkelijk meten met de absolute top de galaxy s: 21 ultra heeft een, nieuw design en dat zie, je vooral als, je naar de achterkant kijkt met camera en loopt loop, je blog met de rand van de toestel en vind dezelfde ruwe mooi uitzien.

Oh ja, het toestel, heeft, ook, een, glazen behuizing is niet van plastic zoals bij een, normale s20 en volgens ook luxe en dieren aan de achterkant heeft een, matte afwerking daardoor zie, je vingerafdrukken en vlekken niet zo snel de s21. Ultra is wel een, hele grote en zware telefoon dus bedienen met n hand kan echt niet hij is wel waard het licht en hij esp en ondersteuning dat is het. Slimme palletje ochtend kennen van de noodtelefoon, dan heb ik helaas niet kunnen testen bij scherm is 68 iets groter als het flink verschil, als, je vergelijkings de normale s 21106 kan de tweeling scherm heeft een ander belangrijk verschil is dat de randen van de ijs, 21 lotr Had afgerond zijn terwijl normaal, als een, het een, volledig plat scherm heeft wie afgeronde randen, zijn heel, subtiel, maar, je ziet en voelt het wel, als, je je telefoon gebruikt en scherm ziet er verder prachtig uit en ik ook een, hogere snelheid van 120. Hertz nieuw is dat first night. Al actief is en dus terug kan schakelen helemaal naar 10 heks als hij ook een, snauw meer nodig is als. Een fijne verbeteringen in de praktijk merk, je van schakelen ooit was door de nieuwe processor de galaxy s1 het een, ultra makkelijk bij de snelste smartphone dit moment wel vind ik, het een, beetje, jammer dat, je de geheugen niet kan uitbreiden met een micro, sd, kaartje hij Heeft dan het om, acht, uur gigabyte, aan opslagruimte en als dat niet genoeg is kun.

Je beter, voor een, grotere versie gaan die gelukkig niet heel. Veel duurder de software is verder fijne gebruik en het op dit beleid van samsung is ook goed, je krijgt minstens drie grote android update centro 12 13 en 14 en nog lang, beveiligingsupdate dus met, die, ondersteuning, zit, het wel goed de nieuwe, samsung smartphone heeft, een 5000 Mini en per accu daarin gaat hier lekker lang, mee ik haalde altijd makkelijk het einde van de dag en de eerste vraag was na anderhalve, dag opladen ook al een, keer oogsten instellingen dus de hoogste resolutie en onder 20 hertz had ingeschakeld daarmee is de accuduur beter Dan die van de rest van de grotere van vorig, jaar wat. U had ik juist problemen onrein van de dag cuba, op te halen wel is het belangrijk om te weten dat, er geen opladen in een, doos zit dat is ergste. Begrijpen maar de zwelling met je zonder dat er geen dat in de doosje zit als, je een telefoon van ruim twaalfhonderd euro aanschaf de careys die s21 ultra is zonder twijfel de beste en meest uitgebreide smartphone die samsung tot nu toe heeft, gemaakt echt, duidelijk minder de Heeft, je niet en verbetering die samsung heeft doorgevoerd pakken goed uit het zijn vooral de camera’s hem in de telefoon uitblinkt daar betaal, je wel flink voor en het is nog vooral de vraag of je 12 149 euro wil uitgeven aan een, nieuwe, smartphone vind, je nu Van binnen uitgebreid toestel ook goed de kun, je ook prima van uw normale s in vrienden, gaan maar kies de volgende, ultra aan te schaffen die je wel een van de meest indrukwekkende smartphones van dit moment in huis, wie ben benieuwd, wat jullie van de galaxy s1.

https://www.youtube.com/watch?v=ckJR8t27Pfs