Vroeg bij de s21 reeks ligt al op 29 februari in de nederlandse winkels en zijn meteen de belangrijkste high end smartphones die het, bedrijf, dit, jaar uitbrengt. U deze video bespreek, ik de normale galaxy s; 21. Het instapmodel dus, laten komen met die. Video om van de s21 ultra die vooral op camera gebied is verbeterd en daar staan we dus ook uitgebreide speelweide camera’s Muziek samsung heeft de galaxy s 21 in uw ontwerp gegeven en dan zie. Je vooral is in de achterkant van de telefoon kijkt dit camera heiland maar die drie, camera’s, kunnen, zitten, loopt door, vind de rand van het, toestel dan niet op een, andere, kleur dan de rest, van de achterkant de ziet er erg mooi uit vind ik, vooral, bij Deze paars met gouden kleur en het geeft de sr 20 onduidelijke look. Er is nog, iets met de achterkant, aan de hand van heid van plastic elite van glas, als bij de s, het winnen van vorig jaar dat klinkt misschien goedkoop en minder uk’s maar in de praktijk merk, je eigenlijk in mijn niets van sterker nog het voelt zelfs Met je glas achteraan door de fraaie, wandafwerking hebt wel het gevoel is er een, luxe, telefoon, die je hand, hebt plastic beschadigend, minder snel en dus een, slimme, manier van samsung, om de kosten, wat te drukken draai de s21, om dan zie, je dat, het scherm helemaal Plat is tussen afgronden wanden van de vorige galaxy s, telefoons zijn verdwenen er zullen veel mensen fijn vinden en de schermen, honden zijn ver dichtbundels de hele voorkomt bestaat echt uit scherm Muziek, we gaan nog eventjes door over het scherm hij 6 keer 2 is groter dus Aardig compact, je kan de telefoon de redelijk met een hand.

Bedienen al is het wel moeilijk om de bovenste hoeken te bereiken met je duim dus echt compaxo ijs in het zich niet willen noemen net als decay, cs20 geeft de eis in de vlieg 120 het scherm maar dit geesten vervest na het al optiek en dat betekent Dat op baas wat, er op het scherm gebeurt de telefoon geschikt voor versheid kiest bijvoorbeeld fleek aan scrollen over daar pagina’s dan zie, je onze begeert maar, als, je een video aan het kijken bent of iets anders doet waarvoor die ook eens naar het nodig is beschadigd. Weer terug naar de lage, ververst naar, dat scheelt stromen is een. Slim verbetering ook anders is dat de scherm. U de lage, resolutie heeft de s in de 20e, full hd scherm en geen qhd scherm is zoals bij de s20. Dat klinkt als een achteruitgang in de praktijk, merk ik, het eigenlijk nauwelijks het is gewoon heel, mooi, scherm, dus, lekker scherp mooi helder mooie kleuren zijn dit is gewoon dik in orde Muziek de kelly, vs 21 draait op de actie middels een de toen de 100. Je een als de nieuwste en snelste processen die samsom op dit moment maar een, telefonische, nog gratis snel en vliegwerk we elke app en gaming. Verder is ze actief wordt een werkgeheugen en rond 8 uur vliegt buit en opslagruimte en dans weer hetzelfde als bij de ezp. In de van vorig jaar de ultrasonische ving adres kennedy die, onder het scherm zit is ook.

Verbeterd hij is groter daardoor sneller en accurater en het merk in de praktijk ook wel een beetje hij is gewoon heel snel en vlot en en werk eigenlijk altijd en joepie daar maar eventjes op het scherm te leggen en de telefoon wordt al ontgrendeld. Oh ja de s, in 20 ondersteun standaard 5 g2 bij de s20, nog moest kiezen tussen 4g en 5e model dat is fijn want. Daardoor is het gewoon klaar voor de toekomst en hoef, je ook niet meer te betalen voor, een 5 geeft arian over de software. Kan ik gewoon kort zijn hij draait op android helft, als de meest recente android versie en ik kreeg lang en vaak update sanders moet de loting drie grote europese krijgen dus tot met android 14 zit, je wel goed eigenlijk ook via lang, beveiligingsupdate dat, je kan heel Lang met s21 vooruit Muziek de dure s21 ultra heeft een, compleet, vernieuwde camera bij de normale s in dit zondig zijn de verbeteringen, wat subtiele, heeft op nieuwe drie kamers op de achterkant en een 12 megapixel hoofdcamera, een 12, megapixel groothoeklens en nu 64 meest puzzel, zo’n Camera daarom heb, je 3 keer optische zoom de seizoenen zonder kwaliteitsverlies en 30 keer digitale zoom, om dingen van heel, ver weg, ligt, bij, verhalen door de camera. Software te vernieuwen is the space en functies zoals samsung en zoemen noemt op wel verbeteren bij de s20 met dertig keer zoom eens in de beelden gewoon iets beter hebben ze minder ruis maar ik vraag me af, hoe vaak het in de praktijk me echt, gaan, doen, Bij de s in hun de ultra die twee aparte zoomlenzen heeft is het zoemen gewoon interessante omdat het gewoon weet de kwaliteit foto’s opleveren dat betekent niet dat de s in de 20, een mooie, foto’s maakt hij is lekker.

Veelzijdig door die verschillende, camera’s van maak duidelijk. In elke situatie wel, mooi, plaatje, zullen, veel detail, mooie kleur, heeft, ook een, prima dynamisch bereik de verbetering, ten opzichte van de f, 20 zijn dus niet heel, groot daarvoor moet, je bij de duurdere s in van de ultra zijn maar zij alsnog, ze, mannetje een, kant, Mee met de beste van dit moment Muziek de batterij van de galaxy s 21 in de capaciteit van 4000, milliampere uur dat is niet. Heel indrukwekkend en is de accu eigenlijk ook niet samsung heeft allerlei software verbeteringen doorgevoerd die ervoor moeten zorgen dat de batterij, langer meegaat maar in de praktijk merkte ik weet heel, weinig van en gaat, om volle, dag mee maar echt een acuut op er is de s21 Zeker niet je hebt het misschien al meegekregen, maar de galaxy s, 21 wordt zonder opladen geleverd dit is beter voor het, milieu zijn samsung zegt dat veel gebruikers en over kiezen als een, uw telefoon aanschaffen, om de oude op luid te gebruiken van hun vorige toestel zijn Op zich logisch, er een maar het is wel belangrijk, om te, weten dat, als, je de sr 20 koop ze alleen een, usb c kabel krijg zelf, vind, ik, het weglaten van de opleiding is zo’n probleem ik heb huis al veel, opladen ze liggen die ik, kan Gebruiken maar kan me voorstellen dat, jij, dat, misschien, niet hebt de oplost. Naar het is met 25 watt, gelijk gebleven dat is zo’n, lekker snel maar, je moet het is wel een, losse, adapter, voor, aanschaffen, Muziek voor de s.

In de 20, betaal, je 549 euro dat is een. Stuk minder dan bij de s, toen de van vorig jaar die bijna 1000 euro kosten voor de versie met 5g op wat. U lagere prijzen komen moest, samsung naar de concessies, doen aan die pakken, wat, mij, betreft, prima uit een plastic pakking, kan voel die is als plastic aan, een de laag de schermresolutie, ga je beschaving niet merk op een, nieuw ontwerp en de camera. Verbeter ina is er niet, gek veel, veranderd, dit, jaar maar dat is eigenlijk helemaal niet zo, erg hij is in de tunnel is een. Prima vlaggen schermen jaren vooruit kan en waar, je dus voor. U te absolute hoofdprijs van moet, betalen maar, als je die hij schuldig hebt dan zie ik, niet echt een, reden, om te, upgraden natuurlijk hebben. We ook een, uitgebreide geschreven, grietje van de galaxy s in de 20, mijn uitgebreid stil zijn. We alle nieuwe functies en verbeteringen dus check even die.

https://www.youtube.com/watch?v=aUBIA-11ZEQ