Natuurlijk gewoon belangrijk dat is een. Moto g 9 power is niet anders en in deze review. Hoe vertel, ik, je hoe dat, uitpakt, bij, het ontwerp, ik, zei het al het is niet. Heel bijzonder maakt is ook zeker niet slecht de telefoon is van een, soort van geribbeld plastic wel lekker in de hand ligt hij ze voorschrijft en 68 in scherm met niet al te, kleine randen er omheen en dat maakt het gewoon een, grote, telefoon, maar geen man Niet storend groot hij is niet. Heel, erg, zwaar, voor hoe groot die is boven in het scherm zit een, kleine punt rol voor de selfiecamera, dat maakte dat de telefoon en modern uitziet hij heeft op de onderkant nu, usb c poort en speakertje dus hij geen stereo speakers, hij, wil, een, audio jack En aan de achterkant zit een vingerafdrukscanner en die werkt gewoon fijn en soep boog dus ook dat is prima hij is spatwaterbestendig. Eisers niet echt waterdicht maar met een speciale coating, heeft motorola een, bestand gemaakt tegen de regen kleine ongelukjes dat soort dingen dat is gewoon, fijn om, aan de ene, zijkant zit de power knop aan de andere kant, zit een, google, zittend knop nou op zich is het Ook handig als je google assistant, vaak gebruikt maar ik vind het ook, wel een, beetje verwarrend zal ook wel, zijn, omdat, ik, wil, veel, verschillende, smartphones, gebruiken en ik hem niet zo heel, erg lang in gebruik, hebt, nog, natuurlijk, maar ja, soms, druk, je gewoon, verkeerd knop Start google assistant automatisch en dat is niet.

Helemaal de bedoeling het scherm van het toestel is een. 27P hd scherm 68 is groot met, een, vesting snelheid van 60 hertz dus niet snelste wat, je kan krijgen maar in deze prijsklasse ruim voldoende, als, je een snelle scherm map in deze, klasse heb, je daar meestal toch, niks, aan, omdat de processor, dat niet echt, kan Bijbenen het enige, wat, ik, jammer vind is de resolutie aan een. Kant is het niet. Zo erg want die, lagere, resolutie, zorgt, ervoor dat de batterij, langer meegaat en dat het toestel wat, sneller draait, als natuurlijk alleen maar fijn aan de andere. Kant zorg die resolutie, er, ook, voor dat de telefoon ja, toch niet zo heel, erg, scherp te uitziet zeker op dan diagonaal van 68. Inch is 720 p, gewoon niet heel, erg veel dan de prestaties te zitten niet erg snelle snapdragon 662 chipset in dit, toestel 4 gigabyte werkgeheugen en die, wordt eigenlijk, een, beetje, gered door die, lagen schermresolutie want telefoon die, draait, eigenlijk gewoon best wel fijn het is zeker Niet de snelste telefoon hapert soms een, beetje soms zal, je iets langer op, iets moeten, wachten maar dat is altijd zo in telefoons onder de 200. Euro aan in dit geval ja is ie in ieder geval niet echt vervelend traag en dat is nog wel eens anders dus wat dat, betreft scoort hier gewoon goed heeft geen 5g ondersteuning nou dat is ook nog de standaard onder de 200 euro maar dat zal vrij Snel gaan veranderen dus, als, je echt toekomst bestendig wil zijn met 5g dan is misschien beter om, even te wachten maar ik zou zeggen ja de komende jaren heb, je daar toch nog niet zo heel, erg veel aan en geef 5g is ook prima over de software.

Heb ik gemixte, gevoelens, alleen de kans is die. Heel, erg, fijn het is een, bijna, schone, android interface, motorola, heeft, een, paar, handige, toevoegingen, gedaan, bijvoorbeeld, schudden, om de zaklamp te openen, maar verder is het eigenlijk gewoon, android, zoals, je gewend, bent wat minder goed is is het update, beleid hij, draait nu nog op android 10 voor een, telefoon aan, oh 2021, is dat sowieso al niet erg, modern hij, krijgt wel een update naar android 11 maar dat zal ook meteen de laatste, prees zijn en ja, daarmee ben je gewoon vrij snel niet meer up to date met dit toestel en dat Is jammer dan de camera’s het is duidelijk dat, op dat, vlak de specificaties voor de praktijk zijn gegaan heeft, een 64 megapixel hoofd camera en daarnaast nog twee camera’s en een 2 megapixel macro camera en een 2 megapixel diepte sensor. Dat is jammer want de motorola moto g 8 power de voorganger van dit toestel die had een grote camera en zoem camera en een, normale camera het waren dus, drie, zinvolle camera’s in dit, toestel heb, je eigenlijk maar een, zinvolle camera en die. Camera die heeft, dus, een, hoge, resolutie 64 megapixel die maakt 16 megapixel foto’s te worden dus de vier pixels samengevoegd in een, andere pixel en als het goed licht is dan levert dat, gewoon mooie plaatjes op over het algemeen ze zijn vrij detail, rijden voor, dit, geld, Ze hebben mooie kleuren hoog dynamische range dus, da’s allemaal, niet mis mee, moet, wel zeggen, dat ze, niet altijd.

Even consistent zijn de witbalans die zitten nog wel eens naast onder de foto op het veld, groenige veel te lossen dat is jammer, maar waar, het vooral echt mis gaat is als. Het wat, donkerder, wordt, ik, heb binnen denk ik niet een foto met poten, die niet. Enigszins bewogen is ja. Dus dat is gewoon jammer en als de lichtomstandigheden slecht zijn kun, je eigenlijk helemaal niks meer met deze camera hij is dat. Zeker niet wie niet onder de 200. Euro sterker nog dat, geldt voor de meeste smartphones maar over het algemeen doe is het wel ietsje beter dan dit toestel en dan het laatste punt de batterij het is een 6.000 miliaan per uur batterij hij kan 20 watt opladen wat voor een telefoon in deze prijsklasse. Erg snel is 6.000 milliampre. Uur is natuurlijk ook gewoon heel, erg veel en dat merk je we zitten in een, lockdown, dus, ik ben de hele, dag thuis dat maakt, het testen van de batterij een, beetje lastiger ik heb bovendien, nog, geen, wifi, dus, ik heb in telefoon, als hotspot en deze Telefoon hebben dus niet mijn simkaart in gehad en alleen maar de wifi, gebruikt het ook daardoor zal de batterij in mijn gebruikt iets, langer meegaan, maar, ik, kan wel vier dagen met deze, telefoon, doen misschien om time van ruim, tien uur in die 4 dagen en dan Was die, wel, leeg, maar het is wel gewoon heel, erg, goed, nou, als, je wel gewoon naar buiten, kan wel een, simkaart erin hebt zitten en het toestel dus wat uitgebreider en intensiever gebruikt dan ga je die 4 dagen natuurlijk niet halen maar ik heb er het Volste vertrouwen in dat, je in ieder geval makkelijk twee dagen met dit toestel door komt en ook.

Dat is gewoon heel, erg goed en dat maakt de batterij van de moto g 9 power een van zijn sterke punten uiteindelijk heb ik gemixte gevoelens over deze moto g 9 power aan de ene. Kant is het: voor de 180 euro die kost, een telefoon die niet heel, erg, veel, fout doet die een, hele grote, batterij heeft fijne software heeft en een camera die, met, goed licht, mooie, plaatjes, kan schieten aan de andere kant, heeft motorola, wat rare keuzes gemaakt en Deze telefoon is eigenlijk een, aantal, vakken, gewoon slechter dan de g8 power via bijvoorbeeld twee extra nuttige camera’s die, had wat luxe ontwerp de processor van een, 2 wilt eigenlijk niet heel, erg veel en de moto g 8 power heeft, als, grootste, nadeel dat hij, wat ouder Is die is nog steeds, verkrijgbaar, voor, zo’n, 25 euro minder dan deze g9 power en aan de andere. Kant is het portfolio van motorola, als, je net iets meer te besteden hebt ook gewoon een, stuk beter voor 25 euro meer dan dit toestel krijg, je een, motorola moto g 9 plus die echt, op alle, vlakken, duidelijk, beter, scoort, voor, nog, een, tientje extra krijg, je De moto g5 g plus die is echt nog veel, beter dan dit toestel dat is bijna niet. Meer vergelijkbaar, dus ja in dat licht is het. Gewoon lastig om deze, telefoon aan te raden het is op zichzelf geen slechte telefoon, als de prijs omlaag gaat of de andere, toestellen van motorola duurder worden of niet meer verkrijgbaar zijn dan zou ik zeggen dan heb, je aan deze moto g 9 power goede, keuze maar.

In het licht van het huidige portfolio van motorola, zou ik dit toestel, toch overslaan, ik ben smartphone, dominique bedankt voor, het kijken van deze, video ik, hoop dat, je er wat, aan gehad hebt mocht, je nou nog vragen, hebben dan kunt.

https://www.youtube.com/watch?v=YX-M6Ujnflw