21 is het nieuwe basis. Vlaggenschip van samsung dat voor iedereen bedoeld is in deze review, vertel ik, je er alles over het ontwerp van de galaxy s. 21 is behoorlijk op de schop gegaan het ge, scherm aan de voorkant is helemaal plat alleen de ultra versie heeft nog een gebogen scherm ik vind dat, zelf, jammer maar, je kunt, het ook, prettig, vinden omdat, het iets makkelijker in gebruik is hier. Al is het nog steeds een 62 inch. Scherm daarmee is deze. Telefoon nog steeds compact los van die wijzigingen en voorkant zijn vooral aan de achterkant allerlei dingen veranderd achterkant is ten eerste van plastic. Dat zal een in de basis, versie de plus variant is de grotere. Variant is een. Wel van glas de plastic is goed afgewerkt voelt zeker niet verkeerd aan het komt natuurlijk wel, wat goedkoper overdag was maar de keerzijde daarvan is dat, het ook minder makkelijk breekt dus dat is wel weer een, voordeel camera en landen zijn natuurlijk steeds, groter geworden de afgelopen. Jaren en vaak een, beetje weggemoffeld in het ontwerp samsung heeft, ervoor, gekozen, om dat, volledig te omarmen en heel, erg opvallend gemaakt in het ontwerp van deze, s21 kamer eiland is net als de rand van aluminium en loopt ook over uit die rand meteen baas van de Eerste foto’s dacht ik van nou dat is wel een, beetje, lelijk, maar, eigenlijk moet ik zeggen in de praktijk, in real life, vind ik, het er heel, erg, tof, uitzien de telefoon is verder ebay, 68 waterdicht hij heeft geen audio jack ook geen uitbreidbaar, geheugen meer.

Dat is jammer vinden natuurlijk nfc hij is dual sim ja, wat dat, betreft alles d’r op en d’r aan het enige dat, hij dus mist is het. Uitbreidbaar geheugen en die audio jack, maar eigenlijk zijn de twee dingen die steeds meer de standaard. Worden uiteindelijk is de samsung galaxy s 21 mooi hij is compact. Heeft de vingerafdrukscanner in het scherm die stuk beter, werkt dan die van een, vorige generatie zijn van een. Groter geworden is daardoor merkbaar makkelijker in gebruik dus op dat is een voordeel en over het algemeen ben ik erg te spreken over het ontwerp van de s21 niet een, laatste plaats trouwens om de kleurtjes wijzig in deze witte versie en een grijze versie die zijn een, Beetje saai en daarnaast is hier in paars en roze en die, paarse versie die heeft, een, gouden, camera eiland het is super opvallend het moet, je dingen zijn maar ik vind het leuk dat samsung die keuze biedt want het maakt het toestel, natuurlijk, wel, meteen een, stuk Speciale het scherm van de galaxy s, 21 is gek genoeg qua resolutie een, stapje achteruit zo, full hd, plus scherm in plaats van een, quad hd plus scherm in de s20, en eigenlijk alle galaxy s, telefoons daarvoor sinds de s6, uit 2015, je zou kunnen zeggen de S20 die rende de ook al op, full hd, vanwege door 120 het verversingssnelheid dans op zichtbaar alleen de extra pixels waren wel aanwezig en dat maakt wel uit want mijn oled scherm is de pixel indeling wat, anders waardoor op hoge contrast, randen bijvoorbeeld, bij, zwart, tekst, op Een witte achtergrond, beetje kleurschifting, kan ontstaan, als er niet voldoende pixels zijn en dat is een effect.

Dat, je bij, deze s21 kunt zien het is niet. Heel erg storend sterker nog, je moet best wel haviksoog hebben om die, om, je daar aan storen maar het is wel iets dat aanwezig is tussen, die zin, mijn, stapje, achteruit, hoe los daarvan trouwens is het scherm wel heel, erg, mooi het is dus een, full hd, Plus scherm 62 inch, groot 120 heid verversingssnelheid van oort heel vloeiend is de kleuren zijn prachtig het is natuurlijk een super amoled, scherm de helderheid is heel. Hoog het contrast is heel, goed eigenlijk ja is het. Een van de mooiste schermen die ik gezien heb los van die, wat lagere resolutie maar ik denk dat de meeste mensen zich daar niet aan zullen storen dus in die. Zin is het geen slechte, keuze, om een, beetje geld te besparen onder de motorkap ligt natuurlijk een nieuwe chip site de exynos, 21 100 om precies te zijn dat is in de europese versie een, amerikaanse versie lichte de snapdragon 888 vorig jaar was het verschil tussen directie Na strip en die, snapdragon chip, best wel groot, dit, jaar zou dat, opgelost, moeten, zijn volgens de geruchten, ik heb jij, melk kaas versie niet in handen gehad maar, ik, heb, wel, filmpjes van andere, youtubers, gekeken, voorbeeld. Mister hoe is de bastida een, hele uitgebreide goede video over heeft gemaakt linkje daarnaar in de beschrijving van deze, video daar, komt uit dat die, exynos, versie, wel, degelijk, nog steeds, wat slechter is hij, is iets dragen maar, vooral, wordt, hij stukje warmer waardoor die bijvoorbeeld een.

Shell langdurige gamet eerder te warm wordt en dan zichzelf weer wat trager gaat maken om de vrouw te zorgen dat hij niet oververhit is gewoon jammer dat is de ene. Kant, andere kans dat de prestaties gewoon ontzettend goed zijn de telefonisch, snel telefoon, je had nooit ik heb er echt geen problemen mee gehad hij is dat. Wel iets dat natuurlijk met high end smartphones van vorig, jaar ook niet het geval was dus verschillen zijn niet gigantisch maar de prestaties van de s21, zijn wel heel. Goed natuurlijk is er 5g ondersteuning samsung levert in nederland alleen de 5g. Versie officieel door is een. 4G. Versie zal vast op, termijn ook wel in ons land, verkrijgbaar, worden, maar voorlopig, is de basis versie de 5e versie werkt allemaal goed in principe, ik moet zeggen dat ik, wat bereikt probleem met dit toestel, heb internet valt, vaak weg, wordt dan edge en daardoor heel, traag Ik heb bij collega review is een. Youtubers gevraagd en die hebben we allemaal geen last van dus ik neem aan dat het aan, mijn toestel ligt, sam daar dus niet al te, veel zorgen over maken als, ik jou was mocht, je die, problemen wel, hebben dan moet, je terug het het, toestel natuurlijk, even Terug sturen onder de garantie, maar ik neem aan dat dat een, probleempje van dit toestel is dit toestel draait op android 11 met de banjo hij 3.in er overheen, dus, een, vernieuwde, versie van de one, you why? En ik moet zeggen dat, hij wel een, stukje mooier is geworden hij heeft, iets, grotere ruimere icoontjes de achtergrond is licht transparant geworden wat, ik heel, mooi vind, android 11 heeft een, smart home overzicht en dat is in deze schil iets anders gedaan maar, als, je het Instellingenmenu uit trekt is goed knopje apparaten en daar kun, je dan meteen, je lichten en zo bedienen dus dat vind, ik ook wel handig de software wordt daarnaast lang, ondersteund samsung, belooft, het drie jaar upgrades en dat is een.

Jaar meer dan de gemiddelde high end smartphone dus dat zijn, pluspunt van een, toestel moet wel zeggen dat de iets teveel bloot weer opstaat volop bigsby de knop hier aan de zijkant, kun, je instellen als aan en uit knop zo heb ik hem want dat, vind, ik Verdere prettigste maar standaard is een: bigsby knop, daarnaast staat er standaard bij voor linkedin op dit toestel en nog wat applicaties had samsung allemaal achterwege mogen laten maar goed het is ook geen groot probleem dan de camera’s visueel natuurlijk de blikvanger van je toestel om in de Praktijk zijn ze zeker goed, maar, zijn, ze, ook, niet heel, erg spannend, dus, dezelfde camera opstelling, als de s20 van vorig jaar dat wil, zeggen, een 12 megapixel hoofdcamera, een 12, megapixel groothoek camera en 64 megapixels um camera dat, ze lenzen met een, zoombereik van een, komma N keer dat is dus niet heel, veel, maar, omdat het de 64. Megapixel sensor is een. Hij standaard 12 megapixel foto’s maakt heeft hij een, hybride, zoombereik van drie, keer ja in de praktijk, doet hij, dat eigenlijk, best wel goed en is het. Verschil met een, gewone zo’n camera is een, echte, zo’n, camera wel, merkbaar maar, niet heel, erg groot, foto’s van deze, smartphone zijn gewoon mooi de kleuren, zijn mooi de dynamische range is goed in het donker kan ie nog goed belichte foto’s maken met zijn, nachtmodus, maar moet Wel zeggen dat ik die foto’s vaak net niet helemaal zijn scherp vindt, als ik had gehoopt de telefoon is daarmee gewoon een, hele, goede camera telefoon, maar sluit duidelijk niet meer aan bij de echt, top van de markt samsung galaxy s; 21, ultra of een apple, iphone; 12 promax dat, soort toestellen die scoren gewoon, duidelijke, stapje beter dan deze, s21 leuke nieuwe functie is singel, take met, single, take kun, je een, filmpje van 10 seconden maken en daar haalt de telefoon dan allemaal foto’s uit zo kun, je volgens samsung de beste, momenten makkelijk Vastleggen het is natuurlijk wat, minder, trefzeker dan als, je vanzelf foto’s maakt maar op zich is het wel een, leuke, functie, om een, beetje mee te spelen filmen gaat in 8k, dat kun, je beter maar niet doen, je kan best gewoon in 4k met 30 frames per Seconde filmen daar is de film kwaliteit het beste en dan zien de filmpjes het er mooi uit maar weer, om geld het is net niet de echte, top van de markt de 10 megapixel selfie camera maakt mooie selfies maar ook daar geldt net de stapje, onder de Echte top van de markt en ja, dat, geldt, ook voor de hele camera’s het is gewoon echt goed, camerasysteem maar de aansluiting met de echte top die is die.

Wel definitief kwijt de samsung galaxy s, 21 heeft een 4000 milliampere uur batterij die met 25 watt, kan snel laden en ook draadloos kan laden met, maximaal 15 wat hij kan en rivierstraat los lader waarmee, je dus bijvoorbeeld draadloze oortjes makkelijk, kan opladen op de achterkant van Het toestel functioneel zitten dus wel snor de kwaliteit van de batterij of eigenlijk het uithoudingsvermogen van de batterij dat valt me een, klein, beetje, tegen, ik, kom, er de dag mee door, zeker nu ik zit natuurlijk in lockdown en daarmee gebruik ik de telefoon, ook wat, minder Omdat vol niet maar in de trein zit hij hoeft minder van netwerk te switchen dus om dat, scheelt batterij en nu haal ik vaak met ongeveer 20 marges het einde van de dag met de screen on time. Van zo’n, drie uur en dat is niet. Slecht maar het is ook zeker niet heel, erg goed, samsung galaxy s, 20 fan edition, bijvoorbeeld deze twee dagen mee de motorola moto g 9 power. Recent week, vier dagen mee dus deze zit echt wel aan de onderkant van wat nog acceptabel is qua batterij ik ben er daarmee een, beetje, bang voor hoe dat na bijvoorbeeld een, jaar gebruik gaat als. We niet meer in lockdown, zitten ja dan is de batterij natuurlijk. In kwaliteit wat achteruit gegaan en zal, je toestel waarschijnlijk iets meer gebruiken en in ieder geval meer van netwerk switchen en dan kan ik me voorstellen dat, hij, het einde van de dag niet haalt de batterij is krappe voldoende maar wel een van de mindere, punten van Dit toestel uiteindelijk heeft samsung, wat, mij betreft met de galaxy s 21 de goede keuzes gemaakt de schermresolutie is wat.

Lager de achterkant is van plastic hij heeft geen geheugenkaartslot meer en hij wordt niet meer met bordjes en een, lader geleverd maar dat lijkt ook de standaard te worden tegenwoordig daar staat tegenover dat die 150 euro minder kost dan de s20, vorig jaar al die veranderingen, zijn Ja wel een, stapje, terug maar, het zijn, allemaal, geen, dingen, waar, je als gewone gebruiker heel, veel van zult, merken staat tegenover dat de telefoon, nog steeds, ontzettend, goede, camera heeft, een heel, mooi, scherm, heeft waterdicht is draadloos kan opladen supersnel is eigenlijk gewoon een op. En top high end, smartphone is en daarmee ja de minder luxe optie maar wel de betere keuze is geworden eigenlijk wil, je echt die luxe ja, dan moet, je bij de s, 21 ultra of een van de andere echte top toestellen zijn maar dit is gewoon een.

https://www.youtube.com/watch?v=3FXUbJ-MsQ4