Euro lager en de ultra die is gewoon. Ultra we zetten de belangrijkste dingen, even op een rijtje en die zijn eigenlijk samen te vatten in vier dingen design, camera accessoires en kracht over kracht kunnen. We kort zijn ze zijn snel snelste wat er is nieuwste hardware en spoor dashboard hoef je met hun telefoon als deze helemaal geen zorgen te maken over haperingen of games die langzaam, gaan, alles gaat razendsnel en de batterij, gaat ook, gemakkelijk een, hele, dag mee dat schild, Wat, je wilde, toestel beste hele, dag vast hebben hij ziet, er namelijk ook, erg, goed uit het design is iets veranderd en dan met name de camera. Module is flink, aangepakt die, blendt, nu, veel beter met de rest van het, uiterlijke mij betreft en daarnaast zijn er ook wat fancy, kleurtjes toegevoegd waaronder deze violet achtige kleur voor de s21, en de s, 120 plus voor de ultra kun, je kiezen uit zwart of zilver. En dat is ook wat en ik moet zeggen dat, ik deze mat, zwarte maar echt heel, mooi vind, je kijkt natuurlijk het grootste gedeelte van de tijd niet naar de achterkant maar na het scherm en daar zat een, aan alle verandert de s21 en de sr 20, Plus die hebben een, lagere, maximale, resolutie dan vorig jaar minder scherp is dat, is jammer ook, een, beetje, gek, maar, wat, je daarvoor terugkrijgt is er depth and refresh rate tot 120 het dus het scherm dat past automatisch de verfrissing, snelheid aan, op basis van wat, er Op het scherm staat nou daardoor ziet alles er heel, vloeiend uit en het bespaart batterij, ten opzichte van andere schermen met hogere verversing snelheid dus.

Dat is echt chill de s21 ultra die heeft wel een, quad hd resolutie en adaptive, vers weet nou dat, scherm, ziet, er, ook echt waanzinnig uit het is denk ik dankzij de kleuren de scherpte de contrasten en 3 free zweet en misschien wel het meest, indrukwekkende scherm Wat ik ooit, op een, smartphone, heb gezien de camera set is natuurlijk ook heel, erg goed en dan vooral door de veelzijdigheid de s21, ns 21 plus hebben een, ultra groothoek lens voor, dingen van heel, dichtbij een, telelens, op, drie, keer te kunnen, zoomen, zonder kwaliteit. In te leveren en een, super scherpe, hoofd sensor, voor de rest, bij de ultra dan krijg, je er nog een extra telelens, bij zodat, je nog veeeeeeel verder, ik, kan inzoomen, plus een zogeheten theo f of time of light sensor, nou daar, kun, je hele, mooie portret, Foto’S maken maar het is ook erg, handig voor op met het uw elatik dus, als, je dat theo heuft of vindt dan is dit een, hele, goede, optie verder schieten de camera’s, video 8 k en dat is vooral cool, omdat, je dan makkelijk losse frames, uit de Video kan opslaan als foto mijn 4k video’s zijn die foto’s van nogal lage, kwaliteit maar, we 8 kaas en dat best wel hele mooie foto’s want dan helemaal koe is dus. Dat je met director view tegelijkertijd vooruit en achteruit kan film ideaal, als, je bijvoorbeeld iemand aan het interviewen, bent of als je iets cools filmt en je wil tegelijkertijd, je eigen verbaasde gezichten bij film nou dan zijn er nog de accessoires, je kunt namelijk bij de s21.

Het ultra voor het eerst de s, pen gebruik dat is samsung stylus in die. Kun, je normaal gesproken alleen gebruiken bij lood toestel, je koopt die silencer, altijd los met een case erbij handig, als, je altijd al eens die stylus van de nota proberen dus en waar misschien minder handig is is dat, bij deze, serie, wat accessoires betreft is dat. Je geen oplader krijgt en ook geen oortjes meer alleen een kabeltje dat is doosje wel lekker klein en samsung zegt dat de co2 afdruk daardoor een stuk lager is houd er, wel, rekening, mee dat de kabel een, usb c naar. Usb c kabel is je hebt dus een, oplader nodig met een, usb c poort kortom de samsung galaxy s. 21 serie is dit jaar weer ontzettend indrukwekkend en sowieso een, goede keuze wanneer, je graag de nieuwste en de beste technologie, je broekzak. We hebben je kiest voor de s21, als je niet zo’n grote telefoon hoeft er kies voor de s, 21 plus als je toch iets grote wilt en je kies natuurlijk voor de s21, ultra ze echt helemaal uit. We gaan in alle gevallen ga gauw naar belsimpel.

https://www.youtube.com/watch?v=f6aD5IMszic