En generatiegenoten galaxy s 21, we zoeken het voor, je uit in deze, miss you may 11 heeft een, karakteristieke uitstraling vooral door, zijn kamer naar eiland, en dat kunnen. We waarderen shamir toestellen zijn vaak wat groter en zwaarder dan de gemiddelde, smartphone maar bij de mie, 11. Altijd gelukkig wel mee hij, ligt lekker in de hand door de afrondingen en ook een, prima gewichtsverdeling wel, eens, zien, wat, glad dus het bijgeleverde hoesje komt goed van pas de voor en achterkant zijn van grill glass pictus en dat hebben we nog maar, weinig gezien ook Is de mie, 11 waterdicht gemaakt op, diverse manieren, maar hij heeft jammer genoeg geen, officile ep certificering het oled scherm van de muur 11 is indrukwekkend hij heeft en adaptieve scherm verversing van 100, 20 hertz een, hoge, 480 hertz sampling rate hdr, 10, plus ondersteuning en team Wit, kleuren maar samsung de resolutie van de s21, ns 21 plus naar beneden heeft bijgesteld houdt charly het met de meer, 11 op 1440 p onze test resultaten zijn ook nog eens positief de schermhelderheid, krijgt een flinke boost in zonnige omstandigheden en de kleuren, zijn erg, accuraat, Als klap op de vuurpijl pas het scherm zich aan het omgevingslicht aan net zoals iphones te doen met uw toon, we hebben wat, meer gemengde gevoelens over de camera, set het het voornaamste nadeel is het gebrek aan, een, telelens, voor, deze prijs, als we wel zoomen blijft Er weinig detail over over het algemeen komt de fotokwaliteit aardig in de buurt van de galaxy s 21 en op sommige vlakken is hij zelfs beter op, het gebied van detail, doet hij het goed en ook in de nachtmodus, fungeert ie, prima de automatische witbalans aan de Koele kant en in de portretmodus gaat het niet altijd even goed de ultra groothoek camera is dan wel weer een, hele goede stap vooruit en zit net onder het niveau van de galaxy s, 21 een hele leuke bonus is de macro.

Camera die de maken om olie van de s21 en voorganger meteen’ met gemak verslaat Muziek dan komen, we aan bij de software wat over het algemeen niet chami sterkste punt is er, is veel bloatware een, deel, daarvan, kun, je niet zomaar verwijderen soms, zitten interface, elementen, wat, Dicht tegen de rand van het scherm en soms zijn de vertalingen niet duidelijk, sami apps vragen veel rechten en we hebben niet altijd het idee dat die nodig zijn de ondersteuning is doorgaans niet slecht maar, charlie doet geen enkele, garantie toch hebben. We nieuw hij nog niet eerder zo soepel zien draaien en zijn we geen vreemde buks tegengekomen en daarnaast is er veel in te stellen maar onder de streep blijft de software toch te agressief van xiaomi de meer helft is het. Eerste toestel met een, snapdragon 888 dat uitkomt in nederland daarmee neemt xiaomi in slimme voorsprong, ten opzichte van andere fabrikanten de snap er geen 888 heeft een, gentegreerde 5g bodem en is natuurlijk weer sneller en zuiniger dan zijn voorganger in de praktijk is meer af simpelweg erg Snel en soepel maar niet altijd, even soepel als de s21 serie een voordeel, ten opzichte van concurrenten samsung is dat. Je standaard tot 56 gigabyte opslag krijgt dat is natuurlijk geen overbodige luxe, als, je bijvoorbeeld veel video’s giet de luidspreker heeft een hoog volume en klinkt ruimtelijk en vrij goed maar weer minder goed dan de s21 de vingerafdruk scanner is ook net, even iets minder betrouwbaar en Stel dan bij samsung de accuduur van de min 11 is niet.

Geweldig maar ook niet dramatisch slecht in praktijk, als we naar onze testresultaten kijken is het wel duidelijk dat, het scherm, erg, veel energie vergt in de browser is blijft hij op 120 jaar scrollen want natuurlijk niet mee had in de praktijk komen we gewoon dag door maar. We zijn echt al beter gewend aan ook 2021 daar staat tegenover dat de accu uit twee delen bestaat en daarom met 55 watt, op kan laden in een. Halfuurtje is ie daardoor 85 vol Muziek op papier is de meer, 11 een prima deal en als. Je vooral smartphone zoekt met een groot en briljant. Scherm is dit waarschijnlijk, je beste optie toch is de meer, 11 op veel gebieden net, even iets minder dan de kleinere generatie en prijs genoot s21 al moet, je het toestel natuurlijk eigenlijk vergelijken met de s 21 plus ook los daarvan is de accuduur een, beetje op Het randje miste camera detail, bij het zoemen en kent de software, nog steeds stevige verbeterpunten alsnog is het zonder meer goede en fijne high end smartphone en zijn de meeste prestaties op niveau. We denken dat de miguel, vooral een, hele interessante deel wordt wanneer die over een.

https://www.youtube.com/watch?v=pMnHeelQjE0