Waard is de motorola moto g 30 volg de moto g 9 telefoons van vorig jaar op en heeft nu ook een, aantal verbeteringen aan boord de belangrijkste, ervan heeft te maken met het scherm dat, heeft, nu een, hoog, verversen heid van 90, hij dat zien. We een beetje segment, eigenlijk bijna nooit, dit betekent dat, het scherm, zichzelf 90 keer per seconde vernieuwd en daardoor voelen dan de matisse soepele aan hen, moest telefoon, ook, snelle, overkomen, dat merk, je de praktijk ook maar niet altijd en dat heeft vooral te maken met de Snelheid van de harten van de motor geen dertig de proces is eigenlijk net niet snel genoeg om altijd die 90 het ervaring te bieden en daar is ie alsnog soms haperingen niet heel, vaak maar de motoriek 30 is alsnog een, snelle smartphone duel van profiteert van opmerkte, Het scherm de kleine kant, twee dingen, die ik wel moet maken is dat de schermresolutie niet zo hoog is het gaat om, sessie 100 bij 720 pixels dat is simpelweg niet zo scherp, dus geen jailbreaken, als de motor geen dertig kopen naar moeten wel rekening, mee houden. Dat een, beetje telefoons zijn die een mooie en scherpe scherm hebt wel erg positief is de accuduur van de motorola moto g 30 de batterij heeft een grote capaciteit van 5000, lily aan per uur daar. U gaat hij lekker lang, mee ik ben een, nogal intensieve, smartphone gebruiker en ik moest een telefoon pas vaak na anderhalve de opladen, maar bij een, wat, lichtere, gebruik, kunnen kun, je makkelijk twee dagen, zonder, opleiding doen ook netjes is dat.

Kunst snel laden in het doosje van de moto g data zit met oplader gaat met maximaal 20 watt en dat is voor een, telefoon van zo’n, 180 euro gewoon erg netjes het opladen, ga niet heel, snel vooral door die grote, capaciteit van de accu, mario video langverwachte Vullen de telefoon weer vol zit Muziek de nieuwe motorola telefoon heeft een, snapdragon 652 processor die snel en energiezuinig ook aanwezig is 4 gigabyte en werk radius en om of acht uur gigabyte, aan opslagruimte en vol. Als laatste is er echt netjes van de keuken naar de uitbreiden met een micro sd geheugenkaartje verder is er een, snelle vinger adres kernen aanwezig een, koptelefoon aansluiting en open google assistent knoppen met slimme hulpje automatisch op te roepen, als, je op de knop drukt telefonie schoenen Finale gebruik van zeus, omslaat kun, je zien dat is logisch in is met zich zeg, maar de vier camera’s op de achterkant van de moto g data zie, je misschien indrukwekkend uit maar echt geweldige foto’s, maken ze niet de hoofdcamera is zeker niet slecht en na foto’s. In maximaal 64 megapixel en dit gewoon primus gewerkt als, je wel genoeg daglicht er in het boek is en foto’s al snel dat ons scherp oog ze een beetje bewogen er is wel. Nachtmodus aanwezig in de camera, app maar die heeft de neiging, om foto’s vooral de heldere. Te maken en daarbij de time is je weg te poetsen echt geweldig werk ik dus niet weet maken van video’s merkte ik dat de telefoon nogal moeite heeft om scherp te stellen en ook de focus te behouden de 8.

Megapixel groothoeklens is handig maar, je ziet wel veel kwaliteitsverschil tussen die groothoeklens en de normale camera vooral qua scherpte en kleuren tot slot zouden ook de 2 megapixel maak uw camera en dieptes en ze aanwezig maar die vroeger, iets heel, veel, toe er, zijn, maar, een, beperkt, Aantal situaties echt handig Muziek het is een. Terugkeer het iets meer motor alle, telefoons maar dit beleid voor motorola is chronische goed de moto g 30 draait op indruk telt dat is fijn maar ik krijg mijn een grote en grote update en druk 12 de naar oude dus op dat is wel, erg, jammer, beveiligingsupdates, Waarschijnlijk twee jaar lang, maar wel eens per kwartaal budget telefoons van andere fabrikanten zoals samsung en novais krijgen vaker en snelle update dus, als, je een goede softwareondersteuning belangrijk vindt dan kun, je misschien beter de moto g 30 links laten, liggen, Muziek, het derde en laatste. Minpunt van de moto g 30 heeft te maken met een design, heeft de behuizing van plastic en ziet er gewoon wat standaard uit en omdat de buizen van plastic is merk ik dat, dit, telefoon, een, beetje kraakt, ga, je moet bepaalde manieren vasthouden de komt, op zich Vaker voor bij budget telefoons, moet dus, wel, iets, om rekening, mee te houden, wel, ze, het fijn dat de behuizing waterafstotend is dat, is handig als, je bijvoorbeeld in een, lichte regenbui, loopt motorola zet met de moto g 30 een, prima budget smartphone airquee voor de 180.

Euro dat heeft kost genoeg weet te bieden heeft en 90 het scherm dat, maakte telefoon echt veilig in gebruik een, goede, accuduur, kun, je prestaties en ook veel opslag de minpunten die er zijn kennen. We eigenlijk al van andere motorolie telefoons het beest blijvends matig de camera’s en hooguit. Ok en het design is gewoon een, beetje, saai, maar, als, studie, minpunten, heen kan kijken dan is de motor geen letter een.

https://www.youtube.com/watch?v=ygzy83dANzg