We zeggen carbon denken, meeste mensen, waarschijnlijk, gelijk aan de vloer een een, materiaal, wat licht en sterk is dat wat er door in de racerij, gebruikt wordt voor telefoons kenner het eigenlijk nog niet cozmo bouw continu mee en wat zijn volgens hem de voordelen is dat ook. In de lichtheid en die, sterk uit ja, inderdaad het, is inderdaad dat, het gewicht van telefoons omlaag zou moeten kunnen wat is een, gezien wordt, als, voordeel door, carbon mobile en daarnaast kan het dunner de achterkant of de eigenlijk de hele, behuizing waardoor, je ja, telefoons natuurlijk Ook 10 uur kan maken bij, deze, telefoon, nu indien. U te testen moeten wel zeggen, we hebben niet opengemaakt, u weet, ook niet precies hoe die er van binnen uitziet door, hebben wat er, anders van de fabrikant waarop, we kunnen zien hoe die ongeveer gemaakt is maar een, hoop van wat. We hier zeggen zijn dus de claims van de fabrikanten roeren, we weten wat hij weegt dan kunnen. We het zo hebben maar die, die, kleine, slag, moeten, om de arm houden, als ik dan zulke voordelen zijn er, een, zegt het is kan, ligt het, kan dunner dat, lijkt allemaal, win, win, waarom doet nog niet iedereen dit omdat, het productieproces nog, erg lastig is dat. Duurde voordat ze mee begon toen ze, ermee, begon, eigenlijk bij, carbon wij, ook een, uur of 3 en dat hebben ze nu weet, het zich te brengen naar, best wel een, aantal, jaren, ontwikkeling, naar, een, half uur per toestel dus dat, scheelt dan een, hoop maar is Nog steeds eigenlijk te lang, voor ja de grote, fabrikanten, om dit, interessant gaan vinden en daarom ben ik, nu zelf, zo’n, toestel, uit uiteindelijk doel is het ook misschien wel aan andere fabrikanten verkopen deze technologie maar in eerst, instantie gaan, ze, zelf, toestellen, uitbrengen het is een.

Soort showcase product het heet de kar belang, dit model een, markt, 2, maar dit was een, lezing is ook, een mark een, geweest die hebben, nooit aan de wandel in de buitenwereld. Gezien het is een. Intern model, geweest, klopt ja, het, is een. Interne bergen del geweest het is een. Beetje, vreemd, inderdaad, maar, goed, om, uit, te leggen dat was echt, alleen, voor, voor, binnen, het, bedrijf, dus, komen, wel, hebt de us be van dit product is het, is die. Carbon huizing wordt zo verder over kunnen hebben maar zij hebben meer de hebben, ze meer dan alleen dat carl ze zeggen ook dat, ze heel, erg, op, duurzaamheid, gericht, zijn ja, klopt inderdaad, dat, zit hem in meerdere factoren, ten eerste, nou, ze, zijn, propaganderen niet geval met Fairtrade mijn alleen aan de slag te gaan net zoals verffohn en daarnaast ook de werkomstandigheden goed controleren in china in europa naar de bedrijven waar zijn componenten van aanhalen ja, klopt inderdaad daarnaast is het vooral dat 70 van koolstof vezel kan in dit geval gerecycled worden en Bij kunststof is dat in de praktijk nog geen 10 dus dat scheelt een, hoop en je hebt daadwerkelijk ook minder materiaal nodig, om een, smartphone te maken dan die ander, manier, als, er, aluminium, kan, je natuurlijk ook recycling, bij de aluminium geldt wel dat dat niet over Dat men liever bij de duurdere, modellen vaak, uit, een blok, gevreesd wordt waardoor, je wreed, we afval heb wat dan ook al gerecycled, kan worden en terug naar naar dit product ze, zeggen hij is dunner en lichter dan andere producten doen zo meteen licht is die.

Echt licht hij is echt: licht ja, ja, als, je het vergelijkt met, zelfs met, een, pixel 5 die dan wel ietsje kleiner is maar dan nog 155 nee 151 gram weegt en deze weegt 125 gram. Dat is echt wel heel heel, erg licht in dat dat, jij, je voelt het bijna niet iemand het ook nog altijd op mijn telefoon mijn scherm met een, diagonaal van zes inch is echt, gewoon een, groot scherm en onder de onder 30 gram. Dus dat is wel. Dat is redelijk uniek aan, dood 2022. Dat is zeker, niet ja, ja, je hebt, telefoons van 200 gram inmiddels dat zijn, titel, iets, grotere, modellen, maar, toch, wij hebben. We hebben dit toestel terlinck ben dus, niet uit elkaar gehaald, je zou ook de repareerbaarheid zou goed moeten zijn, als, je eenmaal het scherm weer af heb, wat, nou ja, het werd met met de markt, je kunt weer aan de slag, moet dan zou, je de allerlei Onderdelen makkelijk moeten kunnen vervangen nou was ik klim waarbij, we hebben niet bij me niks zinnigs, over kunnen zeggen wat, valt, ons, verderop, aan, het kan het carbon hoe, voelt het in de hand, hoe zit het met, met, krasvastheid bijvoorbeeld dat is ook, wel een, ding, natuurlijk Ja nee het, voelt, het, voelt, lekker aan het is het, is alsnog wel een, klein, beetje, glad als, je echt droge handen hebt maar het is minder glad dan glas bijvoorbeeld het is ja, best wel een, fijn stikt uurtje het is wel zo dat het inderdaad crossed Als je niet uitkijkt hebben, het zelf, ook proberen de sleutel: u ziet een klein, krasje er, op, dus, het zal, ongetwijfeld, meer kunnen en het is iets ja, minder stevig, voelt, het aan, als, je hem gaat buigen dan een, aluminium telefoon met een, hele, sterke, aluminium, ver, Vooruit zing in mijn hand en als, je de toppen en de top en onderkant bij partij probeert te leren het is niet.

Makkelijk het is niet: zoals met met de met de goedkope budget telefoons met een, kunststof chassis, maar, dit, valt, iets van flex in te voelen wat, je net bij, je de high end aluminium telefoons, niet voelt inderdaad maar dat, zou, dat, zou dat, al binnen de specificaties Van dat ja, immigrant wil het, is natuurlijk ook een, flexibele, materiaal, dat, zorgt, er, ook, als het goed is voor, dat het goed valbestendig is maar, het is inderdaad, is het meer flex in maar, ik vind, niet een, enge flex, dat het, zeg, maar echt in n. Keer in 2 bleek dat die ik niet natuurlijk is ook gewoon glas aanwezig namelijk aan de voorkant voor het scherm daar komen ze daar carbon doet, 4 vrij weinig ze hebben daar de de nieuwste, versie van google, glass toegepast is wat. Dat betreft zit dat, helemaal, goed nou dat is dan weer inderdaad wel hij heeft zeker niet de hoogste. Specs is eigenlijk ook geen hij een, toestel maar het heeft de hij heeft wel een, sterk voorkant dus is inderdaad misschien ook wel, erg, volgens te willen zijn heel. Even over spec van dus een, mooi bruggetje het is een: telefoon die 800 euro kost als, je naar de specs kijken als weer het lijstje erbij pakken dan zie, je dat niet helemaal terug nee klopt het is heeft de mediatheek, helio p90 dat zijn slok uit 2018. Al mijn 2018 moet zeggen maar er zat veel in telefoons het eerst 19 en ja.

Dat is toch echt geen hyun soek en zeker nu natuurlijk niet meer dus dat dat is wel waar maar, je dan onder andere ziet dat hij niet de beste clubs, heeft men, ook brood, en de vergen. Ze dat is het paard moet, wat 5g zitten bijvoorbeeld ook niet in aan andere kant zien, we wel 256 liegen stories, zijn ook, 8 gram. Dat is ook. Prima ja, dank android versie die ruikt, hier, ook, nu, nog, een, dory team, maar, ze komen wel begin april. Vastgoed is met een, doet, 11 maar hoe dat, staat nog niet op de set konden nog niet echt en wat zeggen zij over over updates en beveiligingspatches de beveiligingspatches zo lang google’s en levert dan willen ze maandelijks gaan leveren dus dat is heel, netjes zou, dat, zijn, Een andere fabrikanten doen dat, soms, het twee of drie maandelijks zelfs, bij, wel, wat, minder high end model of niet minder dure modellen maar toch dat is netjes camera’s tot ze iets waar wij, als het ook best wel veel, aandacht, aan besteden, als het telefoons, testen, worden Wie, je blij van of zeggen, we gaan dit niet de allerbeste cameratelefoon ja. Het is je merkt natuurlijk ook aan de camera set heb dat, het ja, niets niets en niet kan meten met hij een, telefoons van 800. Euro wat ook de prijzen van dit toestel is het geen telen camera op bezit geen, ultra groothoek, camera of het geen macro lens op wat tegenwoordig ook wel vaker op de telefoon, zit van rond die prijsklasse en de de foto’s, zelf een, primaire camera die, zijn ja Die zijn, ok, maar het is meer ruis meer minder, detail, hem voldoende s21 als, je het met, een cent, toestel vergelijkt de kleuren zijn niet helemaal top maar goed de die die lens gaat, nog wel de de frontcamera is erg.

Eigenlijk die ja, die werken, bijna niet de muziek rij gewoon heel, veel ruis in slechte lichtomstandigheden en dat is wel jammer dus de camera’s door de de specs en de camera’s dat niet waar, je de toestel verkoopt zijn niet fantastisch neemt naar het beeldscherm lang, bedoel dat Is het is een, het is een. Oled scherm van met een hoge resolutie 6 in serie metaal de piek helderheid hebben manier vergeleken met wat. Andere schermen is ook niet om over naar huis te schrijven nee die test, resultaten die die, we hebben die, die wijzen op, wat ook in de praktijk zo is dat. Dat zien ja, vrij slecht afleesbaar is als. Je echt in de felle zon en staat minimale helderheid zelfde verhaal zoals, je een, verduister ruimte staat dan samen, zijn, geen battisti, het, vrij, helder, cia dan is je vinden iets te helderen eigenlijk weer en kleurecht heeft niet top maar goed dat is dat. Valt hem had vergeven eigenlijk bang nog even terug wil komen trouwens is ook dat de behuizing hij voelt natuurlijk licht aan en dat is op zich heel, fijn, het, kan ook een, beetje associatie werken met naar goedkoop en en en van die, kunststof telefoons van een, paar Jaar geleden zeg, maar ja, het is moet zwaar, zijn, om, solide, om als, kwaliteit aan te voelen daar moet, je mee ging, vanaf dat dan moet, je sowieso vanaf en daar valt op, zich, ook land het, winnen, denk, ik, het enige punt is dat.

Ook de trilmotor is bijvoorbeeld heel. Slap en de en dood ervaring is niet. Helemaal lekker, soepel altijd en en dan heb, je dat vingerafdrukscan die niet. Helemaal snel is niet, niet zo snel is en dat is dan wel waardoor dat, zijn echt verbeterpunten die zouden. We graag anders zien in de volgende ondanks dat het zeg maar misschien alsnog niet het of spek zijn maar, als, je zo dat, soort elementen goed weet te krijgen dan voelt het wel, aan, een, luxe telefoon en dat heeft dit toestel is niet. Nog meer en hij is dun en licht. Nu is dat. Natuurlijk meerdere manieren te bewerkstelligen, wil, zij, zeggen dat dat, carbon er geld in grote factor in is een andere kant te weten, we ook van fabrikant het cs telefoon sjalalie laatste, jaren, wat, dikker, maken, juist, om er, wat, meer accu in kwijt te kunnen, kwaak nu is Het ook niet het allerbeste, vel nee zeker niet dat is ook wel echt een, groot, minpunt van dit toestel helaas hij gaat dan geloof iets van 5, uur mee vijf en half uur al hebben en als browse test. Kijken dus dat is een jong niet best wederom staat hier onderaan en dat komt te zitten hoeveel milligram per uur argument: 3000 en als vrij weinig voor een, telefoon van deze, grote ook dus, nou ja, bedoel, als de gewoon, puur kijken naar, hoe de hoe, presteert deze Telefoon in den brede en wat voor soep zit erin om zijn de views en de prestaties van de kamer hoe zijn de prestaties van het, scherm van de accuduur dan is dit.

Niet een telefoon die, we die, we die, we meteen als, aanraden bestempelen nee is dit. Telefoon is deze van uw, bouw of iemands aanraden te bestempelen en zo waar, sorry, ja, voor, wie ja, het is zeker, een telefoon die, die, je zou, kunnen willen kopen, als, je graag voorop loopt natuurlijk een, graag een lichte en een, dunne telefoon, wilden, ze, echt, wel, Bijzonder om in je handen te hebben maar, je moet niet te, veel, verwachten, voor de rest van de rest en natuurlijk ook duurzaamheid tussen de al belangrijk het is ie moet niet kijken naar de prijs, specificatie of grijs kwaliteitverhouding bij telefoons, als deze of een, verffohn maar Meer naar realistische dingen en ook misschien wel dat, je gewoon voorop willen lopen en dat ik hem heel, goed, voorstellen, dat, mensen, het een, interessante, telefoon, vinden, maar, je moet is niet. Al te, hoge eisen hebben en voor de rest is er. Ook van zij staan ook, om een, technologie te licenseren een, andere bedrijven misschien is het ook wel zien ze dit ook wel met name, als, een soort, we soort demomodel, echt, om te, laten zien van kijk, eens wat er mogelijk is die. Onze eerste ervaring met een met, een telefoon met een, carbon unibody of cockpit zoals in het eigenlijk moeten noemen zeggen. We dat smaakt naar, meer ja, het smaakt, wel, naar, meer, daarom, heb, ik, hem, ook, een, innovation, een, woord, gegeven het is echt, wel materiaal dat, als, het nog beter uitgevoerd wordt sowieso natuurlijk, misschien een, grote, fabrikanten, mee aan de slag gaat die dan ook betere specs, Kan bieden en prestatie bijvoorbeeld dan is t interessant maar dit is een.

Toestel er zijn er maar een, paar, 10.000 van worden ervan gemaakt dus het is zeker geen massaproductie en ook; geen ja, telefoon voor, voor, iedereen, maar, echt, inderdaad, een, beetje, een, eerste, aanzet, afwachten, wat, er, wat de markten, voor de rest, mee, ga doen, zeker, gaan, kijken, Dankjewel tot zover onze video over de carbo belang markt 2 vond, je deze video de moeite waard geef ons dan een, like op ons, youtube kanaal en als, je er niet op en abonneer.

https://www.youtube.com/watch?v=27nIgUVjwgo