Van het toestel is dan ook hoe weken color of wel het toestel draait helemaal om kleur en dat heeft niet zozeer met de kleur van het ontwerp te maken maar wel met de kleuren van het scherm en de kleuren van het, camerasysteem eerst maar, even scherm. Het is een team wit scherm en dat wil zeggen dat, het een, miljard kleuren, kan weergeven en dus kleurrijker en kleur echter moet zijn dan schermen van andere, smartphones, nou, als, je daar nou echt zo heel, erg, veel van merkt vraag me een, beetje, af, maar, het Schermpje is wel heel, erg mooi en kleurrijk dat het moet, ik ze zeker nageven los daarvan is de 67 inch groot quad hd amoled scherm met een, variabele verversingssnelheid tussen de 5 en de 100, 20 hertz en het is gewoon echt een heel, erg, mooi, scherm niks Op aan te merken of het ook echt het grote voordeel is dat. Op al het, laat lijken dat, bewaar, ik voor, je mijn review dan de camera’s met camera systeem van deze opbouw is erg bijzonder en dat heeft er deels mee te maken dat het 10 bits. Kleurverwerking heeft wederom een, miljard, kleuren, kan verwerken dus dat, geldt, ook voor de raw bestanden dat zijn speciale room bestanden die ook, hdr informatie kunnen opslaan en daarmee zou, je er meer mee moeten kunnen, nou, ik dat, ga ik in mijn, volledige review, testen, wat, ik, je In ieder geval wel, kan vertellen is dat het erg tof is dat opbouw de hoofdcamera en de groothoek, camera van dezelfde sensor heeft voorzien dat is een 50 megapixel sensor van sony de je macs 766 de precieze prestaties daarvan laat ik, je ook later in mijn review.

Weten maar in ieder geval zijn er, dus, twee, hoogwaardige sensoren en zul, je ook in de grote, camera heel, goed, beeld, hebben, los daarvan is er nog een 13 megapixel camera met, twee, keer zoek en een micro camera en in micro, camera heeft, een, resolutie van 3. Megapixel en moet volgens op al beeld, 60 keer kunnen vergroten daarmee, zou, je bijvoorbeeld aan echt de details, van de bladen van een, plantje op de subpixels van een, scherm kunnen, zien ook dat is natuurlijk wel heel, erg, tof, kan, je hem nog niet al teveel. Over de camera, vertellen want ik heb het toestel pas net in gebruik genomen maar de eerste resultaten zien er goed uit op al had vorig jaar in de finepix 2 pro ook al een, hele goede camera dus, ik, verwacht, er, veel van en in mijn review; binnenkort. Ga je er alles over horen dan het derde grote speerpunt van dit toestel het ontwerp en ik moet zeggen ik vind het tof, uitzien op al heeft de camera, module helemaal in de glasplaat in de achterkant verwerkers de glasplaat daar zit niet een gat in de maar Die kano module, uitsteekt, maar, die, glasplaat, die ja, komt een, beetje omhoog en daar zit die camera module in verwerkt, gek genoeg is het. Ontwerp van deze telefoon niet erg, kleurrijk deze zwarte variant is zij. Die is echt heel, erg, shiny, pink opzichten, tof, uitzien, maar, het zou, het, wel heel, veel, vingerafdrukken, op dan is nog, een, blauwe versie die is mat, mat blauw, glas die vangt volgens, op, ook veel minder vingerafdrukken op en ik vind het niet van feyenoord op door Die keuze biedt, verder, kan er weinig over vertellen want ik heb hem niet in handen gehad de rand van het, toestel is aluminium de voor en achterkant is van glas.

Hij is ip68 waterdicht. Dat is gewoon allemaal heel netjes en prima ook leuk en en first. For en op uw telefoon is draadloos laden het is super fuchs draadloos laden, 30 wat lijkt erg, op het draadloos laden van de oneplus echt 8, pro van vorig jaar heb er ook een speciale standaard voor, nodig hij, kan natuurlijk ook normaal, draadloos, opladen, maar, dat, gaat, Trager zit een 45 honderd miljoen per uur batterij in en met de gewone bedraad lader die gewoon netjes meegeleverd wordt kan die zelfs in een, half uurtje vol zit er volgens op ok’ en verder is het. Vooral gewoon een high end smartphone anno 2021 hij is snel. Heeft een, snapdragon 888 chip hij is compleet, hij is voorzien. Van 5g ondersteuning natuurlijk hij is een. Volgeladen met features heeft de calorie les 11 software van rob, oh dat, een, nieuwe, versie van de coles er ook echt software over android 11 en het totaalplaatje van de opbouw, finepix 3. Pro is gewoon echt netjes hij komt, op 30 maart uit voor 1150 euro dat is een, flinke smak, geld, natuurlijk of die. Dat waard is dat.

https://www.youtube.com/watch?v=qTAPBxrs8Ew