21 ultra is eigenlijk de overtreffende trap van de galaxy s 21 lijn daar gewoon s21 reviewed ik natuurlijk al eerder, voor, je de smartphone heeft esp en ondersteuning heeft een groter en scherper scherm een, betere, batterij, een, uitgebreide camera systeem, noem, maar, op, heeft, echt, alles erop. En eraan de betaal, je wel flink veel geld voor dus 1160 euro ongeveer op het moment van opnemen en in deze review, kijk ik of die. Dat waard is maar vooral ook, wat, deze samsung galaxy s; 21 ultra allemaal te bieden en dan beginnen. We traditioneel bij het ontwerp en ik moet zeggen dat vind ik, erg geslaagd dat het in mijn review van de samsung galaxy s, 21 geven over het vernieuwde camera eiland dat, nu uit de zijkant doorloopt en van aluminium geworden is bij. Dit toestel is dat camera en land stukje groter daarmee wordt het opvallende, er, maar, geen echt het samsung lullig, mooi weggewerkt heeft de achterkant is van matglas in dit geval het camera en land is dus van aluminium in dezelfde, kleur, het valt, niet heel, erg, op, ik Vind het eigenlijk best een, mooie ontwerp element en dat is een. Groot verschil met de galaxy s 20 ultra van vorig jaar waar dat eigenlijk een, lelijk uitstekend ding was dus dat, heeft samsung, erg goed voor elkaar is smartphone heeft een, aluminium frame en mat, glazen achterkant en natuurlijk ook een, glazen voorkant hij is standaard verkrijgbaar in zwart. En zilver als, je bij samsung zelf, koopt, zijn, er, nog drie extra kleuren, bij ik weet niet waarom dat zo is het, is navy bruin en titanium het zijn dus allemaal echt vrij subtiele en niet heel, opvallende kleuren dat is een.

Duidelijk verschil met de s21 syri maar past natuurlijk, wel een, beetje bij zo’n super luxe toestel en wist ontwerp ip68 waterdichte heeft een vingerafdrukscanner in het scherm die goed werkt en iets hoger zit dan bij concurrerende toestellen door die wat, makkelijker te bereiken is dat. Vind ik fijn een, audio jack ontbreekt en geheugenkaartslot ontbreekt ook dat. We at samsung vorig jaar nog wel eens dat de groot, probleem ja, ik vind van niet heeft, een, 128 gigabyte opslag in de basis, versie in dat kan zelfs, tot 512 oplopen lijkt, mijn, ruime, voldoende, maar goed het is iets, om, rekening, mee, te houden de telefoon Is verder wel vrij zwaar en lomp heeft een 68 inch scherm is daarmee. Sowieso groot bovendien weg die bijna 230 gram en is ie doordat camera eiland ook een, beetje topzwaar en daarmee is het. Gewoon niet de telefoon die. Je prettigst bediend nou dat is een. Keuze die, je moet maken daarvoor krijg, je natuurlijk wel erg groot scherm en ook een, grote batterij, terug leuke extra in het ontwerp is dat. Deze telefoon voor het eerst de s, pen, ondersteunt de s, pen, kent natuurlijk van de galaxy note, serie hij zit niet in de toestel, ingebouwd zoals, bij zo’n galaxy note, maar, je kunt een, wel de bijkopen, dat kan los en dat kan ook in een. Hoesje waar die hem in het scharnierpunt van hoesje zeg maar gestopt kan worden ik vind het best goede oplossing want lang niet.

Iedereen heeft iets aan die esp en maar als, je hem wel waardeert dan kun, je hem dus gewoon gebruiken op dit toestel en dan dat grote scherm zijn half dat is eigenlijk ook het beste, wat, je in een smartphone kunt krijgen het is een 68 inch. Scherm erg, groot, dus, quad, hd, plus resolutie en het, is een. Oled scherm met een, variabele, verversingssnelheid tussen de een en de 100, 20 hertz wil zeggen dat die, altijd aangepast is op de content die op, het scherm weergegeven wordt met aan de ene, kant pad reine spaart en aan de andere kant, voor vloeiendere, beelden, moet, zorgen, omdat De framerate nooit een mismatch heeft met de framerate van de content, op het scherm daarnaast is het. Scherm ook, erg goed in zijn helderheid range, als, je onze, laag zet en het is donker. Dan is het. Nog steeds heel, prettig lezen, om het, ie, altijd, gewoon echt heel laag is maximale, helderheid is heel. Erg, hoog, dus, als, je hem in de zon gebruikt is dat. Ook allemaal prima ik heb hem naast de opbouw, finepix 3, pro gelegd en ik moet zeggen het zijn allebei, hele mooie schermen in de praktijk ja, zie, je eigenlijk weinig verschil maar in ieder geval is dit. Gewoon een van de mooiste schermen die je in een smartphone kunt vinden onder de motorkap van de toestel ligt de exynos, 2100 van samsung. Dat is een, hele snelle en moderne chipset als ik net iets minder te zijn dan de snapdragon 888 die in de amerikaanse.

Versie van dit toestel zit ik heb die vergelijking niet kunnen maken maar, wat ik, je wel kan zeggen is dat. Dit gewoon echt super goed en snel presterende telefoon is dus ik zou daar niet zo zorgen, om maken hij heeft 12 kiezen bij het werkgeheugen standaard het, kan zelfs oplopen, tot 16 gigabyte dat, misschien een, beetje overdreven veel zelfs maar in ieder, geval zul, je er nooit Te weinig aan hebben en voor zo’n soort telefoon dat, hij echt de ultieme smartphone moet zijn is het natuurlijk fijn dat, samsung voor het maximaal haalbare is gegaan mijn steun natuurlijk al 5 g en de prestaties van de galaxy s, 21 ultra zijn top dan de software Die draait op de bon uw iphone samsung bovenop android 11. The one you hij is vrij sterk aangepast, daar kun, je het een en ander van vinden ik vind eigenlijk gewoon fijne software moet ik zeggen, wat samsung in ieder geval heel, erg, goed, doet op software vlak is een, update, beleid daar, zet ze steeds betere stappen in Vorig jaar kondigde aan dat, ze, drie, jaar, android greats gingen, bieden voor al hun top smartphones, dat, heeft, dit, toestel, dus ook begin dit jaar, maakte, bekend dat, ze, ook, nog, eens, vier, jaar, beveiligingsupdates, gaan, bieden, dat, heeft, deze, galaxy s 21, ultra dus ook en daarmee Is het eigenlijk de best ondersteunde android smartphone die je kunt krijgen samen met andere samsung toestellen want zelfs google garandeert voor zijn pixel toestellen geen vier jaar beveiligingsupdates, dus ja, dat doet, samsung, gewoon, echt heel, erg, goed, op de achterkant van deze galaxy s; 21, ultra gt4 Camera’S dat zien, we op zich wel vaker maakt zijn in dit geval ook, vier, nuttige camera’s en dat is op zich, ook, relatief, bijzonder ja, het gaat, om een, honderd 8 megapixel hoofd camera daar, kom, ik, zo, op, terug, daarnaast, ligt, een, 12, megapixel groothoek camera en 10 megapixel drie keer zo’n camera en een 10 megapixel tien, keer, zo’n camera die, twee, zo’n camera’s die geef, je gewoon ontzettend veel flexibiliteit in het in zuma, die tien, keer, zo’n camera die ja, maakt niet de beste kwaliteit foto’s omdat tien keer jour natuurlijk gewoon best Wel ver is de wel optische beeldstabilisatie in maar, je zal toch altijd een, beetje uitvergroten trillingen van je hand, hebben maar goed hij maakt nog steeds best goede foto’s op tien keer zielnivo naar die 3 chris wong camera die vink echt best wel goed de grote.

Camera is een 12 megapixel, grote camera maakt, zich, mooie, foto’s, maar, je zijn, wel een, aantal, smartphones, tegenwoordig, die echt, wel, een betere sensor in die, grote camera stoppen, maar, goed hij is ruim voldoende en het is gewoon heel, erg, fijn, natuurlijk, dat, een, grote camera op, Zit dan als laatste de hoofdcamera dat is een. 100 8 megapixel hoofd camera die, je voegt standaard 9 pixel samen tot een, pixel waardoor, je een, veel scherpere, pixel, zou, moeten krijgen het is een. Ontzettend grote sensor in van grootste sensoren in smartphones, daarmee wordt hij, meer, licht opvangen en heb, je ook als, je close ups maakt en wat mooier depth of field is dat. Achtergrond, wat, vager, word ik heb, deze, telefoon, naast de galaxy s, 21 gelegd in verschillende omstandigheden. En ik moet zeggen hij is daadwerkelijk beter foto’s komen net wat natuurlijker over hebben soms iets meer detail en zijn in het donker ietsje beter ik, moet, ook zeggen dat het, verschil eigenlijk kleiner is dan ik had verwacht de beeldverwerking software die in beide. Toestellen is natuurlijk. Op een andere sensor, afgestemd maar in de basis, hetzelfde dat, betekent, ook dat, als, je in normale omstandigheden foto met deze smartphone en met de s21 gemaakt dat het eigenlijk heel. Erg moeilijk is om, verschillen te zien ik heb nog nooit zo’n consistente camera vergelijking, gehad doet, samsung, op, zich heel, erg, knap dat, betekent, ook, gewoon dat, deze camera mooie, consistent foto’s, maakt, je hebt dus wel voordeel van die, betere sensoren maar het is niet, zo groot, Als je misschien zou verwachten maar totaalplaatje moet nog steeds zeggen dat, deze, samsung galaxy s; 21, ultra op fotogebied een van de beste, camera’s heeft die ene smartphone kunt vinden de selfiecamera er zijn 40 megapixel camera en is echt stuk beter dan de 10, megapixel selfie camera.

In de gewone s21 toestellen dus dat, zeker ook een voordeel en de film functie van dit toestel is ook erg, goed hij kan in 8k filmen dat, zou ik niet doen want dan, je alleen maar hele grote bestanden die kwalitatief ook nog eens minder zijn dan de 4K video’s omdat hij bij die 4k video’s gewoon veel meer beeldverwerking kan doen en daardoor uiteindelijk mooiere resultaten oplevert die video’s zijn stabiel ze zijn mooi van kleur ze zijn misschien niet zo goed, als de video’s van de iphone maar ze zijn wel ontzettend goed en het Totaalplaatje van het, camerasysteem van de galaxy is 21. Ultra is ook gewoon erg indrukwekkend tot slot de batterij de zitten 5000 mian per uur batterij deze smartphone en die scoort erg, goed samsung staat natuurlijk niet echt bekend, om zijn, goede batterij en ik vond het ook een van de weinige, nadelen van de gewone galaxy s; 21 maar deze batterij die komt, echt, makkelijk de dag door thuis in lockdown, zelfs twee dagen, dat is net iets boven gemiddeld is het, is ook zeker niet de beste batterij die ik ooit een, handen, heb, gehad, maar wel een batterij die gewoon, ruim, voldoende, scoort hij, Kan draadloos opladen hij, kan 25 watt bedraad oplader dat zeker, niet snelste laat functie die er is maar wel snel genoeg moet wel zeggen het samsung geen, lader, meer, mee, levert, ook, geen, oordopjes, trouwens maar die, lader is misschien, vervelender want van snellader heb, je misschien niet Liggen maar goed, als, je snel laden niet zo belangrijk vind is dat prima en anders kun, je er eentje kopen dus het is geen groot probleem maar het is natuurlijk wel jammer uiteindelijk moet ik concluderen dat de samsung galaxy s, 21 echt een.

Super smartphone is hij. Voelt veel gepolijste dan de galaxy s, 20, ultra van vorig jaar en het is gewoon. Een telefoon die eigenlijk, geen, nadelen kent camera’s zijn super goed, het scherm is super mooi en groot de telefoon is ontzettend snel de telefoon heeft een goede batterij echt fijne software met goede ondersteuning en hij hem steunt esp en hij is waterdicht kan draadloos opladen, echt alles Erop en eraan is het op alle vlakken de beste smartphone nee dat niet hij is bijvoorbeeld. Een beetje zwaar en lomp de camera die is erg. Goed maar de grote camera is niet. Meer beste wat, je kunt krijgen en ook de laat functie van de batterij is niet de snelste heeft geen geheugenkaartslot is er.

https://www.youtube.com/watch?v=2csE1N0ssGw