Euro dit is de oneplus 9. Pro het ontwerp van de motor is 9, pro is redelijk, bekend het is wel. Heel mooi het is een, aluminium, rand en glazen achterkant een, glazen voorkant natuurlijk de schermranden zijn nog steeds gebogen maar iets, minder, gebogen dan bij de bank. Les 8, pro dus een trend die. We meer zien om de telefoons ip68 waterdicht dat ze, erg, fijn heeft een, fijne vingerafdrukscanner in het scherm heeft gezichtsherkenning met selfie camera die, snel, werkt, natuurlijk niet mega veilig is maar, wat, mij, betreft, goed genoeg en de telefoon, is beschikbaar in een. Aantal interessante finish is dit is de zilveren versie en glanzend er is ook, een, donker, groene, versie, pine green ethiek en de is een. Sandstone versie naar die is mat. Zwart het is gewoon glas maar, volgens van plus heeft het dus en stone textuur van de oneplus. One ik weet niet helemaal of dat gelukt is in een, glazen achterkant kippen niet de handen gehad maar het is wel op zicht of dat dat, proberen te doen de oneplus 9 pro heeft een 67 inch scherm en is daarmee vorst. Maar hij is zeker niet. Overdreven lomp of overdreven zwaar en dat is vrij netjes, voor een, telefoon van dit kaliber verder heeft de telefoon geen geheugenkaartslot wel, dual sim ondersteuning geen audio jack na igf, kaart slot en audio jack zien. We sowieso bijna nooit meer smartphones, dus dat is niet: echt een, nadeel van dit toestel perse hij heeft relatief goede stereo speakers in het, ontwerp zit, wat, mij, betreft, dus, op, alle vlakken top in elkaar en datzelfde geldt voor het scherm het is een 67 inch, quad Hd oled schermen ltp op paneel, wat, wil, zeggen dat, hij, een, variabele verversingssnelheid van 1, tot 100 20 hertz heeft hij is super mooi heeft 10 bits kleuren, dus een, miljard, kleuren, ik, moet, wel, zeggen, ik, heb, hem naast de profeet, x, 3, pro en de samsung.

Galaxy s 21 gelegd en de verschillen, zijn echt minimaal denk dat. We vooral kunnen concluderen dat, tegenwoordig een high en scherm gewoon erg goed is en lastig te onderscheiden dus het is wat. Dat betreft ook niet echt een, voordeel of een, nadeel van dit toestel dezelfde soort verhaal geldt voor de prestaties maar dat is natuurlijk al wat, langer zo in het toestel zit een, snapdragon 888 chipset 8 of 12 gigabyte werkgeheugen software optimalisaties van oneplus, zijn zoals, je gewend Bent relatief goed en de telefoon is dus gewoon heel, erg snel het is een. Van de snelste smartphones die ik in handen heb gehad maar goed in de praktijk is het. Verschil met andere high en smartphones, vrij verwaarloosbaar van plus heeft wat leuke dingetjes gedaan met het werkgeheugen dat, noemen ze een, turbo boost 3 en dat wil aan de ene kant, zeggen dat ze, gebruik, maken van virtueel, werkgeheugen dus eigenlijk, het gewone, geheugen van het, toestel omzetten. In werkgeheugen als dat nodig is en dat ze compressie gebruiken op het werkgeheugen waardoor dingen die daar opgeslagen worden kleiner worden en dus wat minder ruimte innemen moet ook zeggen dat, oneplus natuurlijk al erg, veel werkgeheugen in dit toestel heeft gestopt met 8 of 12 gigabyte dus Of je daar echt een verschil in zal merken ik weet het niet maar woonplus gaat in ieder geval ook, op, technisch vlak de extra mile de software. Zelf is ook, fit chino s11 over android 11 het lijkt erg, op dox het gino s11 die.

We zagen vorig jaar eigenlijk is er bijna niks, veranderd, behalve, een, paar, nieuwe, achtergrondjes voor, het oor is om, display bijvoorbeeld, het ziet er mooi uit het werkt snel het is functioneel ik vind, het gewoon een van mijn, favoriete android schillen het update, beleid van oneplus is Goed als ze bieden twee jaar upgrades en drie jaar beveiligingsupdates dat is gewoon, erg, netjes, moet, wel, zeggen, dat samsung, dat, tegenwoordig, beter doet dus want dit is wat. Dat betreft, geen, voorloper meer waar want er is in ieder geval wel een, voorloper wil zijn is beide. Camera’S, je naar voor zijn zijn samenwerking aangegaan met hasselblad een, professioneel camera bedrijf, voor, zo’n plus is die. Samenwerking vooral tot uiting gekomen in de kleurkalibratie, hasselblad zelf en ook fotografen die wij als. We blad aangesloten zijn hebben daarmee geholpen en er voor zorgt dat die kleuren, zo natuurlijk mogelijk moeten zijn daar kom ik zo, meteen terug, hoe dat in de praktijk. Uitpakt daarnaast is de camera hardware van dit toestel best bijzonder heeft een grote groothoek camera’s zijn 50 megapixel camera met, een, freeform lens die, ervoor, moet, zorgen, dat, er, minder, vervorming zit in die, groothoekfoto’s daarnaast, zit, een, hoofdcamera dat is een, custom sony sensor en je mx 7 8 9 sensor. Dat is een. Grote 48 megapixel sensor die dus veel, licht, kan opvangen en daarmee erg goede en detail. Wijken foto’s moet maken daarnaast heeft, het toestel, nog, een 8 megapixel drie, keer zoom camera en een, 2 megapixel zwart wit sensor, die 2 megapixel zwart wit sensor is om.

Kleureffecten op de foto’s wat mooier te maken of zo die. Mag, je vergeten de zoe camera die maakt op, zich mooie foto’s en het is natuurlijk fijn dat, je dat, zoombereik hebt aan de andere kant in de klassen, waar deze man plus 9. Pro zich in bevindt is alleen maar een, zo’n 8 megapixel drie keer, groen, camera een, beetje aan de karige kant, maar goed, wat, erg, veel belangrijker is zijn de grote camera en de hoofdcamera en ik moet zeggen ik ben over beide erg te spreken is voor de Grote camera 56 megapixel camera met, zo’n freeform lens de beeldhoek van die. Camera is niet. Heel, erg, groot dat is jammer misschien, als, je echt een, hele grote beeldhoek wil maar hij is wel zo groot dat, je echt wat aan die camera heb en door, die wat. Kleinere beeldhoek en die freeform lens is het dus zo dat, groothoekfoto’s, minder vervorming hebben in de foto, dat vind, ik fijn en wat we verder opvalt is dat de camera. Kwalitatief hoogwaardig is en ook in het donker erg, goed scoort van een, grote camera ik heb in het donker hier op, mijn, balkon een, foto gemaakt met dit, toestel zie, je dan niet heel, erg veel maar toch nog iets, en als bijvoorbeeld dezelfde foto maken met de Samsung galaxy s: 21: ultra dan zie, je gewoon echt bijna, niks, dus, dat, doet, oneplus, erg goed en wat oneplus ook, erg, goed, doet samen met hasselblad is die, hoofdcamera, ik ben niet omver geblazen het is niet.

Zo dat het by far de beste smartphone camera is die. Er op dit moment is maar hij doet wel mee om die tot positie en of het echt de beste is dat. Ligt wel, aan, je voorkeuren en ding dat me opvalt, is dat. Oneplus niet. Bang is om dat ruis in de foto’s te laten daar ben ik, eigenlijk erg blij mee want de betekent dat er minder details, verloren gaan en dat foto’s wat scherper zijn vervuld austin samsung, galaxy s1, ultra legt dan zie, je dat daar gewoon de ruisonderdrukking, wat sterker Is en daardoor wat details, weg geveegd worden en dat, doet dit toestel niet daar ben ik zeer over te spreken qua kleuren is die. Mooi niet, overtrokken, levendig, maar, wel levendig de witbalans is niet. Altijd 100 consistent maar de kleurweergave is mooi en nog wat, ik wel heb aan te merken op de foto’s is dat. Het contrast, wat te hoog is ik heb vond wat foto’s in het bos, gemaakt gewoon overdag met veel contrast in de foto dit toestel wat maakt het zo extreem dat, sommige bomen gewoon echt soort van zwarte vlakken in die, foto worden, zo, dat, vind, ik, wel, wat, Minder die contrastrijke foto’s, zien er verder wel mooi uit maar trachten, dus, ook voor dat in de donkere, delen eerder details, verloren, gaan, op, video gebied korte, one plus 9, pro goed mijn, maakt 4k video’s die er mooi uitzien stabilisatie is niet. Beste wat ik, ooit gezien heb in de video maar het is wel gewoon mooi 8k video’s kan die ook maken, maar, dat, kun, je maar beter niet doen want daar is de stabilisatie wel echt slecht selfie camera is een: 16 megapixel camera oneplus, zegt aan de hdr.

Verwerking van die selfiecamera gewerkt te hebben, hij maakt mooie foto’s met een, hoge dynamische range qua details niet de beste, selfie camera die, ene, smartphone, kan vinden, maar, wel, ruime, voldoen dan het laatste punt van deze smartphone de batterij. Het is een, 45 100 millioen per uur. Batterij en ik moet zeggen die valt wel een, klein, beetje tegen, je kan nu de dag mee doorkomen met intensief gebruik dus wat dat, betreft kort hij wel een, voldoende, maar heel, veel, mars, je heb, je niet sprimont time van zo’n, 3, 3 en half uur afhankelijk Van wat, je er mee doet is ook gewoon niet heel, erg ruim er zijn eigenlijk in alle klassen maar zeker ook in de super high en categorie van smartphones, die beter scoren qua batterij daar zet oneplus wel een, hele goede laadfunctie tegenover zijn. We de batterij in twee delen opgesplitst waardoor elk deel tegelijk geladen wordt en dus veel meer stroom in die, batterij gepropt, kan worden zonder dat de degradatie van die batterij heel. Erg snel is en gewoon ook sneller gaat met 65 watt en woonplus beweert dat hij binnen een, half uurtje van 0, tot 100 procent vol zit en dat recht, je ook wel ongeveer draadloos city in 43. Minuten vol en dat is ook erg, netjes heb, ik, trouwens, wel een speciale draadloze lader voor nodig maar, natuurlijk kun, je met een, andere draadloze lader ook gewoon, opladen alleen dan gaat, het trage hoewel de oneplus 9, pro echt voor de top van de markt richt is Het niet de duurste smartphone in die, klasse sterker nog hij is relatief goedkoop voor zo’n super smartphone 900 euro is de vanafprijs een samsung galaxy s.

21. Ultra ik was rood 1160 euro en op finepix 3 pro kost ook van 1150 euro dus wat dat betreft is die. Relatief betaalbaar is niet. De beste smartphone die je kunt vinden op de meeste vlakken maar hij scoort wel echt heel, erg goed en ik vind hem voor die 900 euro zeker de moeite. Waard het is een van de snelste, smartphones, heeft een prachtig ontwerp is waterdicht, hij kan draadloos laden en zelfs heel, snel draadloos laden, heeft ontzettend goede camera is een. Heel, mooi, scherm, goede software en markeert bijna niks aan behalve die batterij hij is niet. Echt slecht en ik hoop dat oneplus misschien een, update het nog wat, kan verbeteren maar ja. Het is wel een van de mindere batterijen in de high end klasse en dat vind ik gewoon jammer de telefoon is nog steeds erg, moeite waard maar ik moet ook zeggen dat de oneplus 9 die 200 euro minder kost misschien wel een, betere keuze is de verschillen. Zijn niet heel, erg groot deze, even wat betere stereo speakers, een uitgebreider en beter camerasysteem een, hoge, resolutie scherm en sneller draadloos opladen maar, het zijn, geen, hele, grote, verschillen, als, je echt de beste van plus telefoon wil of je wil een van de beste, smartphones, op De markt en niet elf twaalf honderd euro daarvoor betalen dan is de bank is 9 pro een. Ontzettend goede keuze maar de grote aanrader die de oneplus 8 pro van vorig jaar was dat, is het misschien net niet helemaal meer ik ben smartphone man dominique bedankt voor, het kijken van deze, video als, je nog vragen hebt dan kunt.

https://www.youtube.com/watch?v=JmtVVl-RY_s