Blauwe matte variant nou die heb ik niet in handen gehad maar ik denk dat die, mijn, voorkeur, heeft, omdat, hij ja, deze is wel heel, erg, gevoelig, voor vingerafdrukken dat is natuurlijk een, persoonlijk dingetje verder is de afwerking van het, ontwerp ontzettend goed ziet er gewoon mooi Uit en wat me opvalt is dat. Het toestel, voor, een, telefoon van dit kaliber erg handzaam is hij, is vrij. Lichtkap 200 gram, heeft een 67 inch scherm de stad zeker niet klein maar met kleine handen eromheen en ook een vrij compact, verder ontwerp is die. Dus wel handzaam telefoon is voorzien van ep 68 certificering wil zeggen dat hij volledig waterdicht is hij heeft geen, geheugenkaartslot, geen, audio jack wel een vingerafdrukscanner die zit in het, scherm die, werkt, goed, maar, zit, wel, een, beetje, laag, hij, heeft, daarnaast, ook gezichtsherkenning, dat gaat via Selfie camera is daarmee niet, mega veilig maar werkt wel prettig en de telefoon heeft best wel goede stereo speakers en dat is natuurlijk altijd fijn het scherm van de finepix 3, pro kan in miljard kleuren weergeven, we zeggen dat het een team wit scherm is en daarmee Kan, je heel, wat meer kleuren weergeven dan de reguliere 8 bit scherm vooral de kleurovergang. We zouden daardoor vloeiender moeten zijn omdat hij dus gewoon meerdere niveaus er tussen heeft werd redding partijen iets van eigenlijk, niet echt ik heb hem naast de samsung galaxy s, 21 ultra gelegd die heeft een 8 bit scherm ik zie eigenlijk geen verschil en ook met de Lamp is 9 pro die: overigens hetzelfde, paneel, heeft zie ik niet echt verschil natuur niet zo verwonderlijk aangezien ditzelfde, scherm, heeft, maar ja, ik denk, dat, ik, voor, ook, een, concluderen, dat alle high en schermen gewoon, ontzettend, goed, zijn geworden de kleurweergave is mooi de helderheid is Hoog de big balans is fijn, het is echt, gewoon een, ontzettend, fijn, scherm het is een.

Quad, hd, plus scherm met een, varia de refresh rate tot 100 20 hertz en wat wel geinig is, is dat. Je ook de resolutie variabel kan maken de echte revolutie is natuurlijk altijd hetzelfde maar de resolutie waarop content, gehinderd wordt kan switchen tussen, full hd en quad hd en als, je dus content, aan het, bekijken ben die, die hoge, resolutie, niet echt, nodig heeft dan bespaart die Wat batterij door, het, op, een, lage, resolutie te renderer intern lijkt, toestel, erg, op, alle, andere vlaggenschepen van 2021, heeft een, snapdragon 888 chip die is super snel hij heeft, 8 of 12 gigabyte werkgeheugen ondersteunt natuurlijk 5g niet de mm wave band, maar dat, geldt, eigenlijk, voor, Alle heijn smartphones, op het moment, althans voor de europese versies dus hij is gewoon compleet zoals het hoort de optimalisatie is goed dus ik heb geen aanmerkingen ook de prestaties de software van dit toestel is kon aos op android elf, en ik moet zeggen dat daar best Wel van onder de indruk ben op was daar een, aantal jaar geleden niet zo goed in haar vorig jaar hebben zo’n grote stap gezet en dit jaar hebben ze het nog verder uitgebreid en ik vind coloro s uitgroeien tot een van de fijnste android schillen die. Er is het, is relatief sterk, aangepast, daar, moet, je van houden maar het is wel. Stijlvol het is niet de druk en de zitten gewoon het handige functies in wat bijvoorbeeld nieuws is dat.

Je de vingerafdrukscanner ingedrukt kan houden en dan naar boven vegen een, keer wat snelkoppelingen neerzetten en wat ik een handige toevoeging vind is dat. Je heel, makkelijk kunt switchen tussen een werk account en een priv account op, je eigen account en een gastaccount noem maar op ik kan in ieder geval meerdere counts, maken en je kan voor al die accounts en eigen ontgrendel meer telde, instellen, bijvoorbeeld, een, vingerafdruk of een. Wachtwoord en ik heb hem met mijn vingerafdruk ingesteld als ik met mijn duim ontgrendel komt hier mijn eigen account en als ik ben mijn wijsvinger ontgrendel dan komt ie in de gast account maar niet mijn persoonlijke data op staat dan kun, je zoals, je kunt zien makkelijk Tussen wisselen en dat, vind ik echt heel, erg handig het update, beleid van op. Oh dat is niet. Zo heel, erg, goed op ook garandeert twee jaar android upgrades en twee jaar beveiligingsupdates en dat eerste is redelijk standaard. Dat tweede is waar een, telefoon van ruim, 1000 euro toch echt wel een beetje krap en is het vergelijkt met, bijvoorbeeld samsung die bieden, drie, jaar android m breed en 4 jaar beveiligingsupdates dat is toch wel, best groot voor dan de camera’s zijn er 4 op de Achterkant waaronder dus die microscoop camera en laat ik daar, maar, meteen, mee beginnen het is deze met, een, eigen, flitsertje, dat, heeft, een, goede reden want je moet zo dicht bij het onderwerp komen dat de telefoon eigenlijk het licht blokkeert en dus is een.

Beetje licht van binnen af wel handig en ja, ik vind, het wel, echt, een, hele, toffe, functie, je kan super dichtbij komen, je moet tussen de 2 en de 5 mm zitten dat maakt het lastig want het, is best wel, moeilijk, om, stabiel tussen de 2. En 5 mm te zitten dus een, foto maken zeker geen gesneden, koek, maar, goed, als, je een, beetje oefent kom, je er wel uit zolang, je onderwerp niet beweegt en wat, je er mee kan doen is wel heel. Erg tof was bijvoorbeeld tapijt hier fotografeer dan zie. Je echt de verschillende plastic draadjes zitten ik, heb een, foto, gemaakt van een, zandkorreltje op elkaar nou dat, ziet, er, ook echt super gaaf uit en zo kun, je nog veel meer ontdekken en fotograferen met, die camera, moet, wel, zeggen, dat, je waarschijnlijk ook op gegeven moment. Nl op uitgekeken, bent en je natuurlijk niet superveel aan die foto’s hebt het is gewoon leuk om, uit te proberen leuk om aan, je vrienden te laten zien maar daar houdt, het wel, mee, op maar het is wel een game ik die, tenminste echt leuk is en Dat is best uniek tegenwoordig mocht die microscopen daar helemaal niks vinden dan kan ik, je melden dat ook de andere camera’s van de opbouw finepix free pro erg goed zijn zijn 50 megapixels hoofd camera en 50 megapixel groot hoeken camera en een 13 megapixel camera met twee Keer zoet is maar, die, hoofd camera die is erg, goed is niet.

De beste sensor die je kunt krijgen misschien een, samsung galaxy s; 21, ultra of een, one plus 9 pro hebben net een, iets betere sensor, maar, als, je de foto’s naast elkaar legt dan zij het echt de edge gevallen waar, je ziet dat die sensor. Beter is wat, veel belangrijker is, is dat de kleur verwerking van opbouw erg fijn is ik vind dat, hij een heel, goed midden, houdt tussen niet al te, heftige kleuren en niet al te, saaie kleuren komt daar meer realistisch over oud ook goed midden met niet teveel Ruisonderdrukking bij ook niet te weinig ruisonderdrukking waardoor de foto’s nog wel scherp zijn maar ook niet te veel ruis te hebben daarmee valt die echt eigenlijk in beide gevallen tussen die samsung en die oneplus in en ja, ik moet zeggen, ik, vind, het, gewoon een. Fijne look: het is misschien over rol niet de beste. Camera die in de smartphone, kan krijgen maar zitten erg dicht tegenaan en hij maakt gewoon over het, algemeen ontzettend, mooie, foto’s, het leuke van die grote camera is dat. Het dezelfde sensor is als in de hoofdcamera de les die. Ervoor licht is kwalitatief wel wat, minder dus de foto’s zijn niet helemaal zo goed, als van de hoofdcamera maar ze zijn zeker van grote, camera wel heel, erg, goed, zitten, zal gaan de freeform lens voor. Dat is een, lens ja die, speciaal, gevormd is waardoor de groothoek minder vervormt normaal bij grote foto worden lijnen, zeker, aan de rand van het frame, een, beetje, krom dat effect, bestaat bij, deze, lijst, nog, steeds, maar, wel minder en omdat die sensor is groot en goed.

Is zijn de groothoekfoto’s ook in het donker mag best wel goed daarmee loopt die echt voor op de meest andere smartphones de oneplus, 9 serie heeft dezelfde grootte camera dus die zijn vergelijkbaar maar, los daarvan is dit wel de smartphone met de beste. Grootel camera die, je kunt vinden de zo’n. Camera is een, twee keer, zo’n, camera het is geen hele, bijzondere, camera mijn, maakt zich, mooie, zo’n foto’s en het is fijn. Dat, hij, er, op zit dan is ook. Nogal belangrijk alle mogelijkheden die deze camera heeft. Ten eerste is niet: alleen het scherm van de oppo find x 3 pro maar ook de camera van de oppo find x 3 pro in staat om 10 bits. Foto’S te maken en ook alle stappen die de tussen zitten en dus de opslag de beeldverwerking, et cetera, allemaal geoptimaliseerd op 10 bit waardoor, je dus een, miljard kleuren van de camera, naar het scherm kunt krijgen klinkt indrukwekkend in praktijk merk helaas niet zoveel, verschil, wat, ook, Erg goed is zijn de pro functies van deze camera hij heeft rol plus dat is een. Soort van rol formaat waar dan ook nog hdr verwerking op zit dat is leuk en de video. Pro modus is ook erg, uitgebreid, telefoon, kan log video’s, maken zijn log. Video is een. Video die er normaal veel flitser en plat eruit ziet maar die veel meer kleur informatie en dynamische range en informatie heeft en daarmee kun, je in de nabewerking de veel meer meedoen dan als, je gewone video schieten iets online professionele filmwereld gebruikt wordt en op zich leuk Dat dat nu met deze, smart van kan de selfiecamera die heeft een resolutie van 32.

Megapixel is niet. Heel erg, bijzonder, maar wel gewoon voldoende en ook de film kwaliteit los van al die. Mogelijkheden is gewoon goed maar niet de beste op de markt, dan de batterij. Het is een: 45 100 millioen per uur batterij die. Komt met, intensief gebruik, makkelijk de dag door, als je niet al te, intensief gebruikt lukt twee dagen net of net niet daar meest batterijduur van deze, smartphone gewoon. Prima het is ruim voldoende net al beter dan gemiddeld tegenwoordig en de laat functies die zijn ook zeker beter dan gemiddeld hij, kan 65 watt laden en 30 watt draadloos laden allebei erg, snel 1765 wat laat functie die wordt, gemaakt door, dat de batterij in 2, cellen Opgedeeld is en die: dus eigenlijk allebei tegelijk met 32 wat laden, daardoor zit die gewoon veel sneller vol en kan die ook consistenter die 65 bad halen en al met. Al zit ie in ongeveer een, half uurtje van 0, tot 100 vol en dat is echt. Netjes uiteindelijk is de opbouw fight x, 3, pro een, ontzettend goede high end smartphone maar ik moet ook zeggen, dat, hij, voor zijn door, hoge prijzen van 1150, euro een beetje de x factor, mist ja, die 10 bit pijplijn van de camera. Naar het scherm is technisch heel, indrukwekkend maar in de praktijk merk, je er gewoon niet zo veel van verder is het ontwerp zeker heel, erg mooi en is de microscoop. Camera ook, erg cool maar ja, dat ontwerp, snel, ook, weer niet zo uniek en die.

Microscoop camera is heel, leuk en heel, uniek maar waarschijnlijk beter opgeven met ook wel weer mee uitgespeeld en wat dan overblijft is een. Ontzettend goede smartphone zeker in alle, opzichten, hij, heeft, een, super mooi, scherm, hele, snelle, prestaties, hele, goede, camera et cetera, maar ja, hij is wel. Echt heel, erg duur en heeft daarvoor gewoon niet die bijzonderheid of compleetheid die, ik zou, hopen, bijvoorbeeld, naast een, samsung galaxy s, 21, ultra legt, wat, ik, trouwens, binnenkort, gaat, doen ja die is gewoon een, stuk completer en one plus 9 pro bijvoorbeeld zit ongeveer op hetzelfde Vlak als deze op, oh minister, microscoop camera maar dan wel, voor 200 euro minder dus daarmee, wordt, deze, opbouw, gewoon, een, wat, lastig, aan te raden, telefoon, betekent, niet dat, het niet een, ontzettend goede smartphone is een. Als je je zinnen op dit toestel heb gezet, je kan hem in combinatie, met een, abonnement, krijgen, voor een, goede prijs of weet ik veel, wat dan zou, ik zeggen, ga er gewoon voor want het, is een. Ontzettend goed toestel met los van het niet zo erg goede update beleid eigenlijk geen nadelen maar ja door de combinatie van zijn prijs en het feit dat die toch wel, bijzondere functies mist is het niet.

https://www.youtube.com/watch?v=OpbpPS-BM1E