Eerste highlight is de xiaomi poco m3 en die, wil ik vooral, even noemen omdat die in prijs. Gedaald is hij kost nog maar 110 euro hij was eerst 130 euro en voor dat geld was het. Al een, erg goede en compleet smartphone er voor die 110 euro is het helemaal indrukwekkend totaalplaatje het is een, telefoon die, snel genoeg is voor het dagelijks gebruik, heeft een, scherp, full hd scherm de camera’s zijn niet briljant maar zeker goed genoeg, om gewoon, stel, een, fotootje Mee te maken en de eigenlijk is er niks wat, dit toestel echt verkeerd doet en dat betekent dat, je voor 110 euro een telefoon app waar, je gewoon veel plezier van zult hebben en hoe. Dat is voor deze prijsklasse al best, uniek dus echt een, aanrader, voor, wie, een, hele, goedkope, smartphone, wil, dan ga ik meteen door, naar een, aanrader, voor iedereen die gewoon een, fijne, smartphone, wil, zonder gedoe waar die lang, mee kan doen. Dat is de samsung galaxy. A 52 die is net op de markt, hij kost 330 euro ongeveer en voor dat, geld krijg, je een telefoon die eigenlijk heel, erg, weinig, fout doet hij is bijvoorbeeld waterdichte dat is echt uniek in deze klasse, heeft, een heel, mooi, amoled, scherm, goede, camera’s de beeldverwerking. Software van samsung is goed en dat straalt ook in deze prijsklasse door de software is fijn in het update. Beleid van samsung is heel. Erg goed en zeker dat laatste is ook echt een voordeel in deze prijsklasse samsung biedt, drie, jaar, android, hulp, reeds en vier jaar beveiligingsupdates en dat betekent dat, je gewoon echt lekker lang met dit toestel kunt doen nadeeltje is dat.

Hij een, volledig plastic, ontwerp heeft en ook de processor en snel brengen 720 chipset is zeker niet de snelste in deze klasse bovendien ondersteunt die geen 5g althans de 4g versie dit, je zou aanraden dit ook een 5 geen versie die kost 100 euro meer iets sneller En ondersteunt wel vijf geen maar dat vind ik die 100 euro eigenlijk niet helemaal paard wil, je een betaalbare iphone dan is de iphone. Essay 2020 nog steeds een, erg, goede keuze prijs is iets gedaald hij kost nu 430 euro en voor dat geld krijg, je een telefoon die aan de ene kant, echt wel verouderd is op sommige vlakken heeft het ontwerp van een, iphone 8 betekent dat die hele, grote Scherm handen heeft de schermresolutie is erg. Laag dat zijn na deeltjes van het, toestel maar, daar, staat tegenover dat hij waterdicht en is ontworpen is dat. Hij ontzettend, goede camera heeft, voor deze, prijsklasse, een, hele, snelle chipset en dat het gewoon een, nieuwe iphone is waar. Je lang, plezier van zult hebben en die dus relatief betaalbaar is de batterij van de iphone. Essay 2020 is zeker niet een van zijn sterke punten hij is te doen als, je echt lang met het toestel wil doen dan is misschien aan te, raden, om, ergens, gedurende de levensduur de batterij te vervangen, maar omdat, het zo’n alomtegenwoordig toestel en ontwerp is, is dat. Ook redelijk makkelijk en goedkoop te doen het volgende toestel dat, ik graag wil benoemen is misschien een, beetje, een, opvallende namelijk de oneplus 8, pro dan zou, je misschien denken de oneplus 9 serie is toch net uit voor de wimpers 9 pro geld dat wel want plus 9 die komt laat in deze, maand was uit dat, vind, ik, wel een goede deal daar kom ik binnenkort ook met een review over die, mopjes 9 pro is misschien net een, beetje aan de dure kant, voor de meerwaarde die die, beat en de man chris 8.

Pro die is inmiddels flink in prijs gedaald kost 690 euro ongeveer er voor dat, geld, krijg, je wel eens jaar niet de nieuwste, telefoon maar wel een telefoon die nog, steeds, op, alle, vlakken heel, erg, goed, scoort hij is waterdicht heeft ontzettend, mooi ontwerp kan draadloos laden Heeft een goede camera een heel, mooi, scherm, nog, steeds, goede, prestaties, dus, eigenlijk, als, je op zoek bent naar een, snelle fijne high end smartphone dat is dit nog steeds, een, hele, goede keuze dan de laatste smartphone maakt. Over wil hebben is misschien ook een, wat, opvallende namelijk de samsung galaxy s; 21 ultra ik heb eigenlijk altijd gezegd dat, ik, dit, soort toestellen, niet zou meenemen omdat ze gewoon ontzettend duur zijn in deze s21 ultra kost 1160 euro en ik het voor de gemiddelde, gebruiker Lastig te rechtvaardigen vindt om, zoveel, aan een, telefoon uit te geven nou is dat. Opzicht nog steeds warm maar, ik heb deze galaxy s; 21. Ultra recent gereviewd en ik moet zeggen dat ik wel erg onder de indruk, was hij scoort gelegd op alle vlakken heel, erg goed het er is weinig op dit toestel aan te merken hij wat, leuke extra’s hij, ondersteunt, vormt de s, pen ontzettend uitgebreid en goed camerasysteem De batterij is heel. Erg goed en het ontwerp is ook echt indrukwekkend en mooi en ja het is nog steeds een, hele, dure smartphone en ik zou hem zeker niet aanraden voor de gemiddelde gebruiker maar, als, je echt een, hele indrukwekkende smartphone wil en het niet.

Erg om daar, wat, meer voor te betalen is die: s21 ultra wel een, hele goede keuze en bovendien is die. Iets goedkoper dan de s20, ultra van vorig jaar en ook iets beter allround in elkaar gezet het voelt, gewoon, allemaal net wat, gebalanceerder net wat, meer af en daarmee ik vind ik, dit, toch een, erg, indrukwekkende smartphone die ik, graag, wil, doen, dat, waren de highlights van De lijst bij deze nog, even de volledige lijst zoals ik, je had beloofd goedkoop zijn telefoon in de lijst is de poco, m3 van xiaomi voor 110 euro de xiaomi poco m3 biedt uitstekende specificaties voor zijn, geld, heeft, een opvallend en kleurrijk ontwerp en een, gigantische batterij Dat ik minpuntje moet noemen is dat de nieuwe software die niet de fijnste is een. Stapje daarboven staat de samsung galaxy a 21s en die kost zo’n 160 euro de galaxy 21s wordt gekenmerkt door, zijn grote, accu, een, goede, update beleid en zijn best goede camera nadeel is dat, die redelijk traag is voor. Ongeveer 170 euro koop, je de poco x3 nfc van xiaomi de poco x3 en f5 ontzettend complete heeft echt hele, goede, specificaties, voor dit geld hij is een. Spatwaterdicht hij heeft stereo speakers en een heel, vloeiend 120 het scherm, het, enige, echte nadeel is de nieuwe white. Soft werk die een. Beetje druk is en wil je een hele goedkope 5g smartphone dan moet, je bij de moto, g5 g plus zijn die kost 220 euro de motorola moto g5 g plus heeft fijne software het is een van de snelste budget smartphones en hij heeft geeft geen ondersteuning nadeel Is dat het update, beleid van motorola een relatief slecht is volg.

Een in de lijst is de samsung galaxy. A 52 voor 330 euro de galaxy a52 is een. Ontzettend complete smartphone, voor zijn geld hij is waterdicht hij heeft een heel, mooi scherm, goede camera noem, maar op en ontzettend goed update, beleid hij is alleen wel wat aan de trage kant, voor de goedkoopste hain’t ervaring moet, je bij de xiaomi, mi 10t zijn die kost Zo’N 3 wat 65 euro speciaal nu meteen’ t heeft echt de beste specificaties en prestaties die je voor dit geld kan krijgen hij heeft een, luxe ontwerp en een best goede camera nadeel is dat de mimei software van xiaomi niet te fijnste is voor 430 euro koop. Je de iphone essay 2020 iphone essay 2020 geeft ontzettend goede prestaties, heeft een, indrukwekkende camera in zijn klasse en het is gewoon een, volledige, iphone, voor niet zoveel geld nadeel is wel. Dat het, ontwerp, ontzettend verouderd is ook een. Erg goede aanrader in de middenklasse is de oneplus 8 voor 430 euro de bank is achter presteert goed heeft fijne software met een, goed update beleid en een luxe en handzaam ontwerp nadeel is dat de camera. Niet de beste is voor. 570, euro ik echt een, complete indrukwekkende smartphone namelijk de samsung galaxy s. 20 fan edition s20 fan edition is echt een ontzettend, complete hi een, smartphone, uit 2020 hij presteert goed heeft alles erop en eraan nadeeltje is dat. Het ontwerp met, zijn plastic behuizing, wat, goedkoop, overkomt dan voor 640 euro de iphone 11 de iphone 11 heeft ontzettend goede prestaties een, goede batterij in een, prachtige camera en is ontzettend compleet alleen het ontwerpen veld dikke, scherm handen en de schermresolutie is vrij laag en wil.

Je een betaalbare high end android smartphone dan is de oneplus, 8 voor 690 euro een goede keuze de bank is 8. Pro is snel heeft fijne software ontzettend goede camera’s en hij is heel. Erg compleet met onder anderen, draadloos opladen en een waterdicht ontwerp nadeel is dat, die relatief duur is voor, hoe oud die, inmiddels is een. Van de toppers van dit moment is de samsung galaxy s 21 voor 800 euro de samsung galaxy s 21 heeft de beste prestaties van dit moment een ontzettend, speels ontwerp en de software, ondersteuning van samsung is ontzettend goed nadeel van dit toestel is dat de batterij wel Wat beter had gekund en ook voor 800 euro koop, je de iphone 12 ook een, erg goede keus de iphone 12 heeft een, mooi waterdicht ontwerp met een, stevige, keer bij mik shield, glas hij is ontzettend snel heeft, een, prachtig scherm en prima camera’s nadeel is dat. Hij een traag scherm heeft en een grote much en dan tot slot de samsung galaxy s. 21 ultra en die kost 1160 euro, the galaxy s 21 ultra is echt een, ontzettend, uitgebreide, indrukwekkende smartphone die bijna niks, verkeerd doet enige nadeel is dat.

https://www.youtube.com/watch?v=kf1_Tg2wcD4