Ten eerste het ontwerp is in grote lijnen zoals, je van een high end smartphone mag, verwachten, heeft, een, aluminium frame en glazen achterkant matglas vind, hem, mooi uitzien de camera bubble is best interessant verwerkt en ja. Hij is ook een, leuk design, element de telefoon heeft stereo speakers, getuned door, harman kardon en ik moet zeggen ze, klinken, behoorlijk, goed, verder, vallen, een, paar, dingetjes, op, een daarvan is dat de randen van het, scherm niet alleen aan de zijkant licht gebogen zijn ook aan De boven en onderkant dat vindt op zich wel tof maar wat ik niet zo mooi vind is hoe de hoeken zijn afgewerkt dus geen boeken zijn vrij sterk afgerond en de straal. Daarvan is eigenlijk. Veel groter dan die van de punch wol en daardoor ziet het allemaal net een, beetje gek uit vind ik dat is jammer en wat, ik ook jammer vind is dat. De vingerafdruk scanner die in het, scherm zit niet zo heel. Erg goed is ja, duurt soms gewoon. Even in twee keer voordat hij, hem, echt goed pakt hij is niet. Super snel, zit wel gezichtsherkenning in via de selfiecamera dat is natuurlijk iets minder veilig dat, werkt op zich wel fijn eigenlijk voor telefoon van 800. Euro moet die vingerafdrukscanner ook gewoon goed werken en dat is dus net niet helemaal het geval de telefoon heeft zoals veel xiaomi telefoon infrarood poort op de bovenkant waarmee, je was afstandsbediening kunt gebruiken dat is een. Leuke extra microsd slot zit er niet in in een audio jack ook niet maar dat is allemaal standaard, voor, een high end smartphone het toestel is niet.

Officieel beschermt, tegen water, misschien, geen ip68 of iets in die. Richting hij is wel deels beschermt, tegen water, nou, hoe dat, precies, zit weet ik niet maar er zijn redelijk wat test online te, vinden van mensen die dit, toestel onder water, houden, wat gewoon, goed gaat gevolgd bij syntra, kijkt dan zit, daar, ook, een, rubbertje, ter, bescherming, Tegen water, dus, hij, heeft, iets van bescherming maar is niet. Echt waterdicht, het scherm van de mie 11 is een. Quad hd 618 schroot oled scherm met een, variabele verversingssnelheid maximaal 100 20 hertz en daarmee zijn de specifiek acties gewoon heel, erg goed in de praktijk is het een. Beetje wisselend, wat, mij, betreft, hij, kan heel, mooie kleuren weergeven hij is helder. Genoeg is al. Zich hardwarematig is er helemaal niks, mis, mee softwarematig valt me op dat die standaard, wel, erg flats, ge, toen staat dat, zie, je bijvoorbeeld in de icoontjes van de interface, dat kun, je zelf aanpassen in de instellingen en als, je dan naar of als ik het in Hiervan naar mijn, smaak aanpassen dan is het wel erg, mooi, scherm, dat gewoon vergelijkbaar is met het scherm in bijvoorbeeld een. Lamp is 9 pro van samsung galaxy s; 21 ultra maar daar moet ik dus wel, wat, moeite voor doen en standaard vind ik hem net een, beetje flets de prestaties van deze, manier 11 zijn gewoon uitstekend sint, snapdragon 888 chipset in de standaard, hi een chip van Dit moment heeft standaard 8 gigabyte werkgeheugen de bestaat ook een 12 gigabyte versie smartphone is ontzettend snel hij ondersteunt 5g hij presteert gewoon zoals, je van een high end smartphone mag verwachten en daar is niks op aan te merken dan de software, vaak toch een, beetje, een, Heikel punt bij jou niet telefoons en helaas is dat.

Bij dit toestel niet anders hij draait op de muur my12 over android 11 en zeker voor een telefoon in deze, klasse vind ik die software gewoon niet zo goed deels is dat. Een persoonlijk ding ik vind de aanpassingen die charlie gedaan heeft gewoon niet zo mooi soms het is net een beetje te druk het is gewoon niet mijn ideale, android android stil maar daar kun, je natuurlijk, anders over denken maar deels is het ook zo dat het gewoon Net niet zo lekker in elkaar zit dat, zie, je bijvoorbeeld bij het notificatiecentrum dat, heeft, jou, om jezelf, aangepast, aan, als natuurlijk, helemaal, prima maar wat de bijvoorbeeld gebeurt, als, je een facebook, notificatie uit, een, groep met een, icoontje, krijgt dan is die, notificatie eigenlijk, langer dan Het bubbelt, je dat, shelby ervoor gemaakt heeft waardoor die de niet helemaal in past bij whatsapp gebeurt, het nogal, vaak, dat, je als, je nog een, oud conversatie ook bij hebt staan dat de naam van die, persoon boven, je nieuwe notificatie van een, bericht van een, andere Persoon komt te staan waardoor dat, gewoon ook, niet helemaal lekker klopt op de achtergrond is de software. Nogal agressief met het managen van applicaties dat gebeurt op zich vaker maar bij dit toestel bijvoorbeeld de dropbox, auto camera upload functie die werkt, gewoon, erg, slecht omdat hij eigenlijk, het alleen, maar doet, als, je de app actief open heeft staan en het toestel niet op standby Staat de staat redelijk wat bloatware op de zit standaard vond een, amazon, app op zit, zal, naar facebook, app op, sinds dan uit een, app van agoda op, je kan het eraf halen maar bij een telefoon van ruim 800 euro is het gewoon allemaal, wat, mij betreft Niet helemaal netjes kijk samen doet dat, natuurlijk, als het telefoons en als je een telefoon van 400 euro hebt die specificaties heeft van de telefoon die normaal 600 euro zou kosten dan maakt het niet zo heel, erg, veel uit en dan is het.

Goed te verdedigen wat, mij betreft maar in een, telefoon van 800 euro die gewoon, specificaties heeft naar die prijs van 800 euro zou de software allemaal iets beter gestroomlijnd moeten zijn, wat mij betreft qua opdeed stuk gaan wie het wel redelijk goed beloven twee jaar en groot Upgrades dat voor, het eerst dat, ze, zoiets echt beloven 4. Meanwhile, updates naar die, kan ook, gemiddeld, n keer per jaar wil zeggen dat, je waarschijnlijk vier jaar echt ondersteuning krijgt over security updates, zeggen zijn, ik, specifiek, maar, ik, neem, aan, dat dat dan ook die. Vier jaar is want ik kan me niet: voorstellen dat, ze, belden, mew, waaier, updates en niet the security page bijwerken dus dat, zit, allemaal wel goed in elkaar dan de camera’s, zijn er, drie op de achterkant een, honderd 8 megapixel hoofd camera en 13, megapixel groothoek camera En een 5 megapixel macro camera wat, ik, echt, wel mis is een, zoen camera dat is eigenlijk bij naar de standaard wel in de plassen boven de zes zeven honderd euro maar, wat wel fijn is is dat de andere camera’s in ieder geval gewoon goed, zijn dimaco Camera is natuurlijk leuk, om, mee te spelen, maakt, aardige foto’s grote camera is niet. Het beste die ik heb gezien in een, smartphone maar, eens, ruime, goed genoeg en hoofd camera maakt, gewoon mooie en detail; rijke foto’s de kleuren zijn soms net een, beetje aan de blauwe. Gekamd en het contrast, dat, soms net iets, hoger gemogen dus qua kleur verwerking is het nog niet de beste camera van de markten als je een boom plus 9 pro van op uw site x 3 pro heb die, maak gewoon, mooiere foto’s maar die zijn, ook een, Stukje duurder en voor de prijs van dit toestel heeft hij gewoon camera prestaties die adequaat zijn hij, kan veel meer in 8k, maximaal dat, zou, ik, je niet aanraden maar de film functie verder is wel goed en uitgebreid en op de selfies de 20, megapixel selfies om Precies te zijn die, je met, deze smartphone maakt zijn mooi de batterij van de mie, 11 heeft de capaciteit van 46, 100 millioen per uur.

Dat is redelijk gemiddeld en dat geldt ook voor de prestaties van de batterij met intensief gebruik, om, je makkelijk de dag door. Dus hoef, je echt geen zorgen om te maken ik heb telefoons in gebruik gehad die en langer deden dus ja, ik zou, zeggen dat, deze, ongeveer, gemiddeld misschien net iets, daarboven zit de laat functie die is wel duidelijk bovengemiddeld hij, kan 55 watt met de kabel laden En 50 watt draadloos snel laden natuurlijk wel een speciale draadloos laden, voor nodig maar de laat. Functie is dus gewoon heel, goed de xiaomi, mi 11 wat een, adviesprijs van 850 euro kost nu ongeveer 800 euro en daarmee probeer charlie echt duidelijk een, stapje hoger in de markt, te zetten, op, papier lukt dat uitstekend de telefoon, kan goed mee in deze, klasse sterker, Nog hij heeft als een van de weinige telefoons in deze klasse quad hd scherm, dus, daarmee, zit, hij, zelfs stapje boven de concurrentie in praktijk moet ik, toch, helaas, concluderen, dat, charlie hier, misschien nog, niet helemaal klaar voor is de mimei. Software is niet: alleen niet mijn favoriete software in hoe, het in elkaar zit maar zitten, ook, gewoon, echt, wat foutjes in de wordt, voor een high end smartphone best veel bloatware meegeleverd de vingerafdrukscanner werkt net niet helemaal lekker de afstelling van het, schermpje standaard ook niet helemaal Mooi de telefoon heeft geen sum’ kameraad zijn allemaal dingetjes die op zich geen drama zijn, maar wel iets zijn, wat, je in deze klas gewoon wel verwacht, geldt ook voor de waterdichte behuizingen niet elke telefoon van 800.

Euro is ip68 waterdicht maar heel, veel toestellen zijn dat, wel, deze ook weer niet dus het zijn, allemaal kleine dingetjes die optellen tot een, totaalplaatje wat, mij, betreft echt gewoon minder is dan bijvoorbeeld een, samsung galaxy s, 21 of een apple iphone 12 die allebei net zo Duur zijn als deze, mi 11 dit zijn dingen die chummy telefoons vaker hebben en ja dan heb, je bijvoorbeeld over een meatteam t die, ook echt niet de beste. Geoptimaliseerde smartphone is bij die kost 380 euro tegenover zeg vijf zeshonderd euro voor een andere telefoon met diezelfde specificaties en deze kost 800 euro tegenover 800 euro voor een andere telefoon met vergelijkbare specificaties en dat is die.

https://www.youtube.com/watch?v=twdWzkvsTbE