Zo’N 230 euro dit is de samsung galaxy watch 3 Muziek samsung galaxy bar 2. 3 is verkrijgbaar in twee formaten 41 mm en 45 mm dit is de 41mm versie de 45 mm versie ziet er bijna hetzelfde uit maar heeft in een, randje rond, het scherm, kleine, rimpeltjes, vind, persoonlijk, wel, mooi meisje in een, aantal kleuren, verkrijgbaar, deze bronzen is zeker Niet mijn favoriet ik vind jammer dat, ik hem in deze kleur heb gekregen niet alleen is de kleur zelf gewoon niet helemaal mijn ding maar ik vind het bunch en ook een, beetje stoffig, viezig overkomen, als wel, je ding is ook helemaal prima natuurlijk als niet ding Is lekker een, andere, kleur, kopen, hij, zijn, namelijk ook nog in het zilver en het zwart daarnaast is er een, titanium, versie die, heeft een, titanium, klokje normaal is die. Roestvrij staal en een stalen band, je dat bandje is normaal van leer die kost zo’n 200 euro extra dus dat is een. Behoorlijke investering maar ik vind mooi dat, samsung, zoveel, keuze biedt verder is het ontwerp niet te dik ja, afhankelijk van welke versie, je koopt groot of wat minder groot hij is waterdicht. Tot 5 atmosferen dus kan nog een, prima mee zwemmen en ik vind ontwerp prima in elkaar zetten het is misschien niet de mooiste smartwatch die ik ooit gezien heb maar zeker een, stijlvol blokje met als, voel veel opties in te ontwerp en mocht, je bandje naar die Mooi vinden dan kun, je hem altijd met de standaard quickly, sluiting gewoon vervangen zeker, een van de sterke, punten van dit horloge vind ik de bediening in de basis, zit een vrij standaard in elkaar, je hebt wat widgets op, je homescreen naast natuurlijk het klokje, naar, beneden Veegt krijg, je soort van quick settings menu, onderste knoopje is de menu, knop waarmee, je al je applicaties opent naar zover is het niet.

Heel bijzonder, wat, wel bijzonder is, is de ring. Rond het scherm die, kan helemaal draaien, we meestal van scrollwieltje word ik vind, het echt, ontzettend fijn werken het is een, hele, makkelijke, manier, om door, het menu, te scrollen en het ontlast dat schermpje wat en zo’n klein schermpje is toch niet altijd ideaal, om te bedienen Dus ik vind dat, samsung, dat heel, slim gedaan, heeft, verder, het scherm zelf is mooi. Het is een. Oled scherm, afhankelijk van het, formaat natuurlijk wat kleiner of wat groter deze versie heeft, een 11 inch, oled schermpje het is scherp. Genoeg het is helder, genoeg zit een. Dual core processor in dit horloge die ook snel, genoeg, werkt dus de bediening zit echt goed in elkaar moet wel zeggen dat de twee doosjes zo veel opties heeft het, als, je iets dieper in de menu’s, gaat zitten dan zijn, er maar heel, veel opties en dat Is op zo’n klein, schermpje natuurlijk niet super overzicht, leuk dus daarmee kan het een, beetje overwhelming zijn dat is de prijs die, betaald voor, een, hele, uitgebreide smartwatch maar dat is het zeker hij draait is op drive en samsung’s eigen besturingssysteem waarvoor behoorlijk veel applicaties ontwikkeld zijn. En ze op, je volgt en spotify app en strava app ja, ik heb, echt, lelijk, wat, mogelijkheden, wat dat betreft dat is heel, erg, fijn, je kunt dus muziek luisteren, dat kan via die spotify app maar ook via de ingebouwde muziek app waar, je gewoon muziek op Het apparaat kan laden de sint, 8 gigabyte geheugen in moet zeggen die spotify app die werkt niet zo stabiel en fijn als ik, zou willen dus het is niet.

Het grote voordeel dat, je misschien zou denken maar het is fijn dat, je daar iets met spotify, kan verder krijg, je natuurlijk netjes meldingen van je telefoon door, je krijgt ook gesprekken door, je kan niet echt uitgebreid type, op het horloge, maar, er, zijn, wel, wat mogelijkheden En er zijn ook wat standaard, berichtjes waarmee, je kan antwoorden, als, je een, berichtje krijgt, het horloge, kan ja in theorie, betalen hij, heeft, nfc, ondersteuning, maar, samsung pay is de dienst die, daarvoor gebruikt wordt en samsung pay is nog niet beschikbaar in nederland, stad is jammer, Met smartwatches van apple met, android verderop of garmin en fitbit kun, je in nederland wel betalen met deze het, kan dat dus in ieder geval op dit moment nog niet de galaxy watch 3 werkt zowel met android als met ams via de samsung, where app die, samsung Weer app die, werkt op al die, platformen mijn samsung smartphone krijg, je er iets meer functies bij, je kan bijvoorbeeld een ecg de gehard filmpje maken dat kan alleen maar in combinatie met een, samsung, smartphone, dus, hij, heeft, iets, minder, functies, als je met een, ander merk Telefoon gebruikt maar het is niet: zo dat, hij, daardoor sterk gehandicapt wordt kijk, je naar de sport en bewegingsfuncties dan doet hij ook gewoon, erg goed van ding, om alle, standaard dingen, zitten er op de slaap tracking stappen tellen bewegings meldingen dus, als, je te lang, stil Zit krijg, je een, melding, als, je wil natuurlijk dat, je even moet gaan lopen dat, soort dingen zijn tegenwoordig vrij, standaard doet, hij allemaal er zit ook, wat, ademhalingsoefeningen, bijvoorbeeld opa, kan, je stressniveau meten hij, kan je bloed zuurstof spiegel meten er zit gewoon een, hartslagmeter op Die voor zover, ik dat, kan beoordelen, zonder referentie hartslagband bijvoorbeeld goede resultaten, neerzet, sporten, gaat, ook, goed, er, zit, een, ingebouwde gps in normaal, wordt, gesport opgenomen via de samsung, helft, app dan zal een, vrij, uitgebreide, app waar, je bijvoorbeeld ook trainingsschema’s kunt inladen, je kan gewoon Netjes grafiekjes zien van je hardlooprondje of je tennis sessie of wat, je dan ook doet die trainingsschema’s zijn, wel een, beetje, beperkte moet, ik zeggen, als ik het, even over hardloop app kun, je bijvoorbeeld wel een trainingsschema voor 5 of 10 kilometer inladen maar voor een halve Marathon of een marathon is dat.

Geen optie die samsung helft app die heeft, als sociale functies ingebouwd maar na kan voorstellen dat, je vrienden die niet zal gebruiken en wel strava gebruiken, je kan ook gewoon met strava synchroniseren dus dat werkt, erg goed, je kan ook de strava, app op het horloge downloaden Daar zie ik niet zo veel meerwaarde in maar goed het is allemaal. Aanwezig het is allemaal. Mogelijk en het is super uitgebreid, zit, ook, een hoogtemeter in het horloge ingebouwd moet, je blijven heb voor downloaden maar dan heb, je gewoon een, nette hoogtemeter functie die handmatig of automatisch, kan kalibreren ja, op sportgebied, alles erop en eraan ik, moet, ook, zeggen de gps, functie Werkt goed ook als, je de telefoon niet meeneemt dan heeft hij eigenlijk meteen een fix en de gegevens zijn vrij accuraat dat, eerste, vooral, dus meteen een fix hebben is niet. Iets dat, op, elke smartwatch direct goed werkt de samsung. Galaxy s3 is kortom een heel, uitgebreide, een, fijne smartwatch in het gebruik maar daar, betaal, je helaas ook een, prijs voor dat ze batterijduur de batterij is groot genoeg voor ongeveer anderhalf, a drie dagen gebruik afhankelijk wat voor dit precies mee doet dat is natuurlijk al niet Heel, erg, veel, wat een bijkomend nadeel is is dat opladen gewoon, echt heel, traag, gaat, hij laat het draadloos op via ik zie dus dat kan met bijvoorbeeld een, draadloos laden, maar het, kan ook bijvoorbeeld op de achterkant van je samsung galaxy s, 20 of 21 dus Wordt ook een, laat ik, je meegeleverd dat is gewoon een, soort van magneet laden die, er achter op klikt die veel verder zelf in een, laptop of in een, blokje dat, je al hebt voor het stopcontact, moet, doen, als allemaal, prima maar dat laden dat duurt minimaal 2 uur ik heb geen enkel blokje of usb poort weten te vinden waarbij het sneller gaat en twee uur is gewoon echt wel lang, op een, batterijduur van anderhalve, dag als, je hem veel gebruikt kijk dat de batterijduur nou zo kort is en je kan hem ‘s Ochtends in 10 minuutjes even weer vol laden dan is het nog niet van groot probleem maar dat is dus helaas niet hoe het werkt en daarmee vind ik de batterijduur van dit apparaat wel echt een nadeel uiteindelijk is de samsung galaxy blogs, 3 een fijne en uitgebreide Smartwatch met vooral hele, fijne, bediening, ik vind, dat, ringetje, om het, scherm, echt heel, slim bedacht, heeft, alle, functies, zo, ongeveer die, je kunt bedenken enige jammere is dat, samsung pay, nog niet werkt in nederland is betalen kan voorlopig niet in ons land los daarvan is het.

Echt hele goede deal omdat, je goed werkende uitgebreide functies krijgt voor een, prijs van 230 euro voor de kleine versie wat nog niet eens zo heel, erg veel is enige echte nadeel van het, horloge vind ik de batterij ja die gaat, gewoon niet zo lang, mee en Laat heel, erg, traag op en die combinatie is wat. Mij betreft gewoon vervelend, als, je het niet erg, vind om bijvoorbeeld, geen slaap tracking te hebben en om elke macht op laat of voltijdse ontbijt elke, dag op laat en je doet daar een beetje lang over er zijn echt wel mogelijkheden maar het is wel een, apparaat Wij gewoon steeds aan moet, denken, om een, opgeladen te houden en dat vind ik persoonlijk groot, nadeel van een, smartwatch als, je er mee kunt leven is dit denk ik een van de beste opties die je kunt vinden vlog een, android smartphone en de prijs van 230.

https://www.youtube.com/watch?v=-8DvbADQtDE