Noord 2 lamp is nooit, twee heeft, een net ontwerpen heeft een, glazen voor en achterkant het frame is van plastic ja. Dat is niet. Super luxe maar wel redelijk standaard tegenwoordig in deze klasse de achterkant, is dus van glas. Dat is fijn en hij zijn twee verschillende finish: beschikbaar deze, blauwe, versie, heeft, een, glanzende, afwerking, dus, ook, een, grijze versie en internationale groene versie neer. We allebei een matte afwerking en die, vind ik, eigenlijk, wel heel, erg, tof, uitzien deze is ook op zich, mooi, maar ja, dat matte, vind, ik, persoonlijk mooier ontwerp is verder netjes en compleet het heeft de mute switch die. Je van oneplus gewend ben dat is zeker een, voordeel, voor, veel mensen denk ik telefoon is daarnaast voorzien van stereo speakers, onder het toestel en net boven het scherm heeft geen drie en half mm jack hij is niet: officieel waterdicht, maar, oneplus, heeft, hem, naar, eigen, zeggen Wel dezelfde behandeling gegeven, als de lamp is 9 pro die. Wel officieel waterdicht is nou in ieder geval kan hier tegen wat water dat is gewoon fijn heeft de vingerafdrukscanner in het scherm zitten die werkt goed, je zit hier hij heeft gezichtsherkenning of via de selfiecamera en het totaalplaatje van het. Ontwerp is dus gewoon compleet en goed het scherm is een 64 inch. Amoled scherm met volle d plus resolutie en een verversing stijlheid van 90 hertz dat is gewoon heel, erg, goed, het ziet er ook mooi uit het is echt n van de mooiere schermen in deze.

Klasse wat mij betreft hoewel ik ook moet zeggen dat, ik, dat, wel heel, vaak zeg in een, rivier tegenwoordig misschien is de conclusie dat schermen in het middensegment gewoon heel, erg, goed, zijn geworden hij is wat. Dat betreft niet super bijzonder, maar wel, gewoon heel, erg, goed, dat is het, belangrijkste hij is helder genoeg de kleuren zijn mooi contrast is oneindig, omdat het een, amoled scherm is en het is gewoon een heel, mooi, scherm, chipset van dit toestel is een, mediatek die mensen, Die twaalfhonderd arie en die toevoeging wil zeggen dat mediatek de fabrikant van de chipset, samen heeft gewerkt met band lus, om wat, meer, artificial intelligence, functies mogelijk te maken althans dat is faalde van klus verteld in de praktijk kan niet zeggen dat, je de erg, veel van Merkt maar in de praktijk, kan ik, wel, zeggen, dat het een, erg goede en snelle tip is hij, is niet. Vergelijkbaar met, een, snapdragon 888 die is echt, wel een, stukje, sneller, maar zelfs dat verschil is niet. Zo erg groot en voor een telefoon in het middensegment is die. Chip wel gewoon niet erg snel presteert de oneplus, noord 2 ontzettend goed heeft 5g ondersteuning heeft 8 of 12 gigabyte werkgeheugen ook dat is ontzettend netjes en prestaties zijn gewoon echt top voor deze klasse de software is zoals. Je van oneplus gewend ben oxygen, ios versie 11. Kunt 3 in dit geval over android 11 en die versie 11 punt drie van ook sugino s, klinkt misschien, niet zo bijzonder maar is dat in wezen.

Wel het is namelijk de eerste versie waar de software in de basis, samengevoegd is met. Koller os van oploo oploo en oneplus rijn zusterbedrijven die zijn, nauwer gaan samenwerken en dat zou door, niveau toe moeten leiden dat de software update van dit toestel sneller komen dan eerder bij brandblustoestellen verder merkten, we niet heel, erg, veel van het, is nog steeds de colora. Les zoals je het gewend ben niet meer zo schoon als het ooit was maar nog steeds wel schoon snel wat handige functies toegevoegd en wat mij betreft een van de fijnste android schillen die er is update. Beleid van het toestel is ook. Goed twee jaar android upgrade drie jaar beveiligingsupdates en dat is in deze klasse gewoon netjes achter op deze, smartphone, zitten, drie cameras, een 8, megapixel groothoek, camera een, 2 megapixel zwart wit, camera en een, 50 megapixel hoofd camera en die. Hoofd camera is dezelfde camera als de grote camera van de band plus 9 serie en ook dezelfde camera zelfs als de hoofdcamera van de opbouw finepix 3. Pro het is een. Sony je mix 766 chip sensor, moet eigenlijk zeggen en die, is gewoon heel. Erg goed de camera die maakt mooie, fotos zeker, voor een, middenklasse, smartphone merk, je dat de zelfs al wat groter is dan gemiddeld daardoor zijn fotos in het donker minder snel bewogen ze hebben mooie kleuren ze maken dus ook in het donker maakt, telefoon, nog, best goede Fotos en de dynamische range is goed: kortom is heel, weinig op, aan te merken moet zeggen dat de scherpte van de fotos soms wel ietsje hoger had gemogen maar in deze.

Klasse is denk ik het, belangrijkste dat, je gewoon bijna altijd, zo een, mooie, fotos schieten met het toestel en dat is heel, erg, fijn de grote, camera is kwalitatief niet, super goed, maar het is wel, fijn dat hij, er is die, zwart wit sensor die is om. Effecten op fotos toe te voegen die mag, je vergeten de selfiecamera heeft een resolutie van 32 megapixel die kan op zich mooie fotos maken en is ook niet heel, erg, snel bewogen, wat, je nog wel eens ziet bij een, selfie camera in de middenklasse maar nadeel. Daarvan is dat hij de belichting niet altijd, even goed heeft hij is vrij snel overbelicht dat kan in de software update, misschien nog opgelost worden het is ook geen drama het is gewoon een, prima selfie camera maar reizen tussen niet zo goed, als de hoofdcamera de batterij. In deze, lamp is nooit twee heeft capaciteit van 45, 100 millioen per uur. Dat is prima hij presteert ook, prima je komt er makkelijk de dag mee door. Als je niet al te, intensief gebruikt, misschien twee dagen het, is net iets boven gemiddeld en gewoon goed maar die echt in uitblinkt is het opladen hij komt namelijk met wat church 65 en met wat charge, 65 kun, je toestel binnen een, half uur van 0, tot 100 procent opladen ik was echt verbaasd over hoe, snel die oplaadt ook, als, je gewoon even 10. Minuutjes de is stopt dan heb, je zo de helft van de lading de bij dat is gewoon heel.

Erg netjes en heel fijn want als, die dan een. Keer leeg is dan kost het niet zo lang, om een, weer volt, stop de woonplus door het vorig jaar de originele oneplus nooit was een. Uitstekende oor aan, telefoon voor de 400 euro die die, kosten deze opvolger de oneplus noordwijk ons nog steeds 400 euro althans dat is voor de basis. Versie met 8 gigabyte werkgeheugen en 128 gigabyte opslag ruimte en voor. Dat geld is het eigenlijk een log, beter, toestel geworden de nooit een was prima score. Op alle vlakken goed nou dat, geldt, ook, voor, deze, maar, deze, heeft, als extra voordeel dat de camera, echt beter is dan ik verwacht had eigenlijk verder blik die, uit is de prestaties. Ook die zijn heel, erg, goed, voor, je het geld ijs officieuze waterdicht. Dat is een. Voordeel en verder is het gewoon een, hele, fijne geur aan telefoon met fijne software en goed update beleid een, mooi scherm een, mooi ontwerp eigenlijk echt alles erop en eraan ik moet zelf zeggen dat ik, best een beetje moeite had om minpunten voor dit toestel te bedenken. Als ik dan toch wat, moet bedenken dan zijn er aan kunnen denken dat hij niet officieel waterdicht is dat. Zijn sommige toestellen in deze klasse wel hij is ook. Voorzien van een plastic frame had net wat. Minder luxe is dan sommige andere toestellen in deze klasse hij kan niet draadloos laden, dat, kunnen sommige toestellen in deze klasse wel maar, het zijn, eigenlijk, allemaal, hele, kleine puntjes en dat betekent dat, het, voor de rest, gewoon echt heel, erg, goed zit met dit toestel en Dat het wat, mij, betreft misschien wel de beste oor aan telefoon voor 400 euro is in ieder geval een, dikke aanrader, ik ben zwart, voor mijn dominique bedankt voor het kijken van deze, video ik, hoop dat, je er wat, aan, gehad, hebt laat het, even weten.

https://www.youtube.com/watch?v=edHufygDGuA