Je vijf en vier is geenszins een, hele spannende telefoon hij heeft gewoon iets mindere, specificaties ben je kunt krijgen voor dit geld maar hij is een. Goed geoptimaliseerd waardoor die gewoon lekker soepel, loopt, hij, biedt een, fijne gebruikservaring en de software. Ondersteuning is goed nokia, biedt, twee, jaar, beveiligings, sorry, twee, jaar, android breed en drie jaar beveiligingsupdate dat van telefoon in deze, prijsklasse heel, netjes, moet, wel, zeggen, dat nokia, niet echt, haast maakt met, die, updates, het toestel, draait, nu, nog, steeds op, android 10. Android 11 is al bijna een, jaar uit inmiddels en die update komt er en android 12 komt er dus ook voor dit toestel maar zou, wel, kunnen, dat, je daar, even op moet wachten en telefoon heeft een hd scherm is geen full hd, scherm de betekent dat Het wat minder scherp is maar betekent ook dat de batterij en de processen, wat minder belast worden telefoon heeft, een 840 megapixel hoofd camera daarnaast, nog een, grote, camera dat, gewoon, een, fijne extra het, ontwerp, ziet, er leuk uit hij is in het paars en blauw met Van gradint op de achterkant wat gewoon met een, wat, frissere uitstraling geeft en het totaalplaatje van die nokia 5 bent vier is dus gewoon heel, netjes het is zeker, geen, perfect telefoon, maar wel, voor 150 euro een, toestel waar, je gewoon een, prettige, gebruikservaring, zult, hebben, het Volgende toestel ook meteen een, nieuwe binnenkomen in de lijst is de lg. Velvet 4g die kost, nog, drie 109 euro en voor dat geld is een, telefoon die vooral heel, luxe is heeft een, ontwerp van metaal en glas dat volledig waterdicht is hij, kan draadloos laden, heeft een, oled scherm heeft een best goede 840 megapixel camera met wat, leuke Extra functies chipset is een.

Snapdragon 845 chip die is al. Wat ouder maar, wel, gewoon, snel, hij heeft geen 5g ondersteuning want het, is het 4g versie maar wel 4g ondersteuning en voor de meeste mensen zal dat de komende jaren gewoon ruim voldoende zijn mogelijk nadeel van het toestel is update. Beleid van lg lg is gestopt in de smartphonemarkt zegt dat ze nog drie jaar en prees willen bieden vanaf het moment. Dat toestaan verkocht is dus voor de lg velvet is dat. Inmiddels een, jaar, geleden, dus heb, je nog twee jaar over dat is op zich. Prima maar het is wel de vraag of lg dat helemaal vol houdt want omdat, ze geen smartphones, meer maken is de inceptive. Om echt die goede updates, bieden natuurlijk ook wat minder groot de telefoon heeft ook wel wat nadeeltjes 5 bijvoorbeeld geen snelle verversing snelheid op, het scherm de batterij is prima maar niet super goed de telefoon heeft is geen 5g ondersteuning en niet meer de nieuwste chipset dat Zijn wel dingetjes die jammer zijn maar, het totaalpakket. Je is opvallend noobs en uitgebreid voor die 300 euro die je ervoor betaalt dan voor 400 euro mijn nieuwe favoriet in het middensegment de oneplus. Noord 2 is net uitgekomen en heeft twee hele grote voordelen, wat mij betreft een is dat. Hij echt sneller is dan de gemiddeld telefoon in deze. Klasse ander is dat de camera de stapje beter is nou dat zijn wat, mij betreft bij hele belangrijke punten daar komt bij dat het toestel ook, los daarvan eigenlijk op alle vlakken goed of meer dan goed scoort.

En dat maakt het voor 400 euro een, ontzettend goede omgang, telefoon, heeft, een, glazen, achterkant, glazen, voorkant, wel, een, plastic frame, maar het ontwerp is nog, steeds mooi, voor, zijn, klasse hij is niet. Officieel waterdicht maar hij is wel. Beschermt tegen water en de telefoon is voorzien van een. Mooie oled scherm met een, ogen verversing snelheid ook zit, je nou en software van oneplus is fijn en oneplus heeft met twee jaar en club, great centria, beveiligingsupdates een, prima update beleid de telefoon heeft niet de beste. Accu ooit maar, wel een accu die ruim voldoende is en hij kan vooral ontzettend snel opladen binnen een, half uur van 0, tot 100 procent en echte nadelen heeft deze lampjes, noord 2 eigenlijk niet en voor 400 euro maakt dat, hem gewoon heel, erg, aantrekkelijk, een, hele, Grote groep gebruikers in het topsegment wil, ik eerst de apple, iphone 12 uitlichten en die is natuurlijk bekend en al wat. Ouder het is nog steeds wel de nieuwste, iphone maar hij draait al een, tijdje mijn, iphone 13 zit er ook aan te komen en dat is misschien ook wel de reden dat deze, iphone 12 zo relatief goedkoop is het, is namelijk een van de goedkoopste high end Smartphones van de nieuwste generatie hij kost 730 euro en dat is minder dan bijvoorbeeld een, samsung galaxy s, 21 of een asus en phone 8 flip of een, one plus 9 pro al dat. We toestellen zijn, gek, genoeg, duurder dan die iphone.

Toestel zelf is heel. Goed de super goede camera is super snel heel, mooi, scherm, mooi, vernieuwd ontwerp, het scherm is extra valbestendig dat is fijn. Als waterdichtheid kan draadloos laden, naar alles erop en eraan het is gewoon de beste iphone ervaring althans niet helemaal de beste iphone ervaring wat, je nodig de pro versies maar, los van de wat luxere functies van die pro versies de beste. Iphone ervaring die op dit moment. Kunt krijgen en voor een, prijs ja, die ik, eigenlijk, best wel netjes vindt dan het laatste toestel dat, ik, wil uitlichten de bank plus 9 pro en die wil ik graag, bespreken, omdat hij een, prijs gedaald is hij kost, nog 800 euro op dit moment en daarmee Is het de goedkoopste van de nieuwste generatie ja, primium top toestellen zeg maar heb ik het over de xiaomi mi 11 ultra de samsung galaxy s 21 ultra de oneplus 9, pro dus en toestellen in die; klasse heeft, ook, wel, een, reden, het, toestel, heeft, bijvoorbeeld net Niet echt de beste camera de batterij valt een beetje tegen dat is echt het enige echte, minpunt van dit toestel wat mij betreft en hij is gewoon net niet zo uitgebreid en compleet als bijvoorbeeld zon samsung galaxy s; 21 ultra maar inspire wel, behoorlijk, wat, geld mee En voor 800 euro is dus een, hele goede, opruimt keuze, wat, mij betreft wat, hij, heeft wel een heel, mooi quad hd scherm met een, oog verversingssnelheid de beste chipset van dit moment een hele goede camera is samenwerking met, hasselblad en ook een, uitgebreid camerasysteem de telefoon, Kan draadloos laden is waterdicht na alles er op en eraan dus de batterij is niet.

Super goed, hij kan wel heel, erg, snel, opladen dus, als die. Leeg is dan ja, propje er zo weer wat stroom in maar de batterijprestaties had ik liever iets beter gezien, je kan er makkelijk de dag mee doorkomen maar daar houd een beetje op en veel concurrenten doen dat, gewoon, beter ja. Dat is enige echte nadeeltje van uw toestel en verder is het voor, je 800 euro een ontzettend goede keuze dat waren de highlights van de koopwijzer van augustus, 2021 dan nu de volledige lijst en die begint bij de xiaomi redmi 9 voor 130 euro ik zou meer Redmi 9 biedt een, gigantische batterij en kleurrijk ontwerp en hele goede specificaties voor zijn geld nadeel is dat de mimei software niet zo fijn is voor. Zon 150 euro een nieuwe binnenkomen in de lijst de nokia, vijf punten, 4. Nokia 5 en 4 is een. Goed geoptimaliseerd toestel met een, leuk ontwerp en lange ondersteuning de specificaties zijn alleen niet het beste wat, je kunt krijgen voor dit geld en voor ongeveer 190 euro koop, je de real nu acht en ook dat ontzettend goede keuze de real nu 8 is een. Mooie smartphone met een, goede chipset en een goede batterij die het vooral moet, hebben van zijn amoled scherm wat minder is dat de camera en wat sterke beeldverwerking echt dan voor zon 210 euro de xiaomi poco x 3, pro de poco x, 3, pro heeft een mooi. En vloeiend scherm hij is waterafstotend en heeft stereo speakers en hij presteert echt ontzettend goed met de cameras, die zijn net niet helemaal top en ook voor 210 euro koop, je de motorola moto g5 g plus de motorola moto g5 g plus heeft fijne software het is Een van de snelste budget smartphones en heeft geef geen ondersteuning nadeel, is dat de update, beleid van motorola een relatief slecht is voor zon 300 euro koop, je een hele snelle smartphone namelijk de xiaomi poco f3 de poco f3 een telefoon met high end prestaties en mooi En voor zijn klasse luxe ontwerp en een goed scherm alleen de software die is wat.

Minder en voor die 109 euro de luxe lg velvet 4g de lg, velvet 4g heeft een. Luxe ontwerp is volledig. Waterdicht kan draadloos laden en heeft goede camera en een, mooi scherm alleen softwareondersteuning dat is een, klein, vraagteken, bij, dit, toestel, voor 400 euro koop, je de oneplus woord 2 de bank is noord. 2 is een. Telefoon met fijne software, maar bovenal, hele, goede prestaties en een. Uitstekende camera voor, zijn, klasse ja, het enige jammere is dat. Hij niet volledig officieel waterdicht is en wij echte snelste telefoon voor weinig geld dan moet, je voor 450 euro bij de real wie gt zijn de religie t heeft high end prestaties en hardware voor weinig, geld, hij, heeft fijne software alleen de camera. Die is niet. Zo heel erg goed van 460, euro koop, je een hele goede, iphone namelijk de iphone essay 2020 de iphone essay 2020 heeft weliswaar en wat verouderd ontwerp maar heeft super goede, prestaties een, super goede camera is heel, compleet en ook nog luxer dan voor, 560 euro de Samsung galaxy s 20 fan edition de s20 fan edition is echt een ontzettend, complete hi een, smartphone, uit 2020 hij presteert goed heeft alles erop en eraan nadeeltje is dat. Het ontwerp met, zijn plastic behuizing, wat, goedkoper overkomt, voor 650 euro koop, je de boom plus 9 een van de goedkoopste echte high end smartphones van dit moment de bank is 9 is een. Complete betaalbare hi een smartphone met fijne software hele goede prestaties maar, wel een, wat, minder luxe ontwerp voor zeven van de 30, euro de iphone 12 de basisversie van de nieuwste iphone de iphone 12 heeft een mooi waterdicht ontwerp met een, stevig, keer, bij mik shield, glas Hij is ontzettend snel, heeft, een, prachtig scherm en prima cameras.

Nadeel is dat; hij een, traag, scherm heeft en een grote much voor; 770 euro koop, je de samsung galaxy s; 21 de samsung galaxy s; 21 heeft de beste, prestaties van dit moment een, ontzettend, speels ontwerp. En de software, ondersteuning van samsung is ontzettend goed nadeel van dit toestel is dat de batterij wel wat beter had gekund en voor 800 euro kun, je de oneplus 9 pro kopen zoals ik al eerder in deze video behandelt de oneplus 9. Pro is het erg, compleet android smartphone met draadloos laden en waterdichte behuizing een. Super goede camera is super goed scherm en een, hele goede, chipset alleen de batterij is niet. Super tot slot de samsung galaxy s, 21 ultra daar betaal, je 1080 voor de galaxy s; 21. Ultra is echt een, ontzettend uitgebreide, indrukwekkende smartphone die bijna niks verkeerd doet enige nadeel is dat. Hij gewoon, wel echt heel duur is dat.

https://www.youtube.com/watch?v=TsoP9ICazMQ