Euro dit is de motorola defy 2021 Muziek motorola defy 2021 is een. Verre opvolger van de originele die vide kwam ergens in 2014 of iets in die. Richting uit deze is niet: echt een, motorola, zelf, gemaakt maar in samenwerking met de boel. It group and deadpool it group ken je waarschijnlijk niet maar mocht, je het kennen dan zou dat kunnen van de kat, telefoons kat of caterpillar ja, daar maakt, ze, ook, telefoons, voor, dat zijn de meest, bekende stevig, toestellen dus dat is echt een, grote, naam, wat dat, Betreft en dat, belooft veel goeds voor deze design en bij het ontwerp valt het, duidelijk, op dat, dit een extra stevige telefoon is de voorkant is gewoon een, touchscreen zes en half in schroot wel wat, grotere, randen dan normaal maar verder ziet, het er, nog, redelijk, uit. Als een gewone smartphone maar verder melek, toestel beetje of titel hoesje omheen heeft, zitten, het kroontje op de achterkant, ik vind eigenlijk wel tof en wat stoere uitstraling, hebben ja, het is natuurlijk niet de meeste elegante telefoon maar dat is ook zeker niet de bedoeling de bedoeling Is dat hij, gewoon heel, erg stevig is dat. Je een zonder twijfel en zonder problemen kan laten vallen, nou, hier op een zelf vloer is het vrij logisch dat, hij dat, kan hebben maar ik heb dat, buiten geprobeerd en daar zie, je nu beelden van maar daar zie, je ook op het toestel, zelf, nog wel, Het een en ander van moet ik wel zeggen de rand is echt stevig gehavend en volgens motorola kan niet tot 1 meter 80 op beton vallen nou dat, betekent, ongeveer, bel, hoogte, als, je vrij lang bent dat, je hem nog gewoon te laten, vallen, zonder, problemen, het Gaat dus ook zonder problemen maar niet zonder sporen achter te laten hij is dat heel, erg, dat, denk, ik niet, kan wel voorstellen dat, als, je hem echt heel, erg, vaak, laat, vallen dat die op gegeven moment ook wat, minder, goed waterdicht is want.

Dat is deze. Telefoon natuurlijk ook waterdicht nou dat, heb, ik geprobeerd en dat gaat, prima maar kan voorstellen, als, je hem heel, vaak laat vallen dat, hij, gehavend raakt en dat dat misschien net iets minder gaat ik heb toestel, ook, op, vakantie mee gehad, en in mijn tas, gegooid, expres, Zonder er al te, veel op te letten, nou dat, heeft, wel, een, stevige krassen in het scherm veroorzaakt, dus, het scherm is niet. Super super krasbestendig misschien maakt totaalplaatje deze telefoon die voldoet gewoon, prima qua stevigheid hij kan van alles hebben, je hoeft niet bang te zijn dat die kapot gaat en wat dat betreft is het een, fijne, trouwe, metgezel, heeft een vingerafdrukscanner die zit op de achterkant in motorola Logo verwerkt dat is fijn verder, heeft, hij, een, spin off mm jack, er zit ook, nog een, lucy, aan, wij, hem, kan ophangen dat is een, klein, gaatje, hier waar, je dit lichtje doorheen, kan doen of orchy kort bijvoorbeeld en zo laat, je toestel bijvoorbeeld, als, je Echt op hoogte ben wat, minder makkelijk vallen het scherm is duidelijk een budget, scherm ja, echt niet op, het, niveau van een, telefoon van 330 euro maar das niet erg, dus natuurlijk niet het doel van dit toestel is in 720 p scherm zes en half inch grote Lcd paneel met, kleuren, die ja, echt niet heel, mooi, zijn, maar, ook, op, zich, niet lelijk het is gewoon. Prima bruikbaar de helderheid is een. Goed genoeg en ook, prima bruikbaar maar ik had het wel fijn gevonden als die, wat helderder was geweest, want het, is een.

Telefoon die natuurlijk ook heel geschikt is voor outdoor gebruik en dan zou een extra helder, scherm wel fijn zijn ook intern is deze design, 2021 duidelijk een budget toestel de chipset is dus net trekkend 662 hij 4 gigabyte, werkgeheugen zijn specificaties die komen ongeveer overeen met een, Telefoon van 150 euro is ook niet. Erg want wederom, niet waar die, voor bedoeld is maar ik moet ook zeggen dat. We eigenlijk erg, meevalt hoe fijn nu nog in gebruik is ik heb het toestel nooit irritant traag gevonden of iets in die, richting het, werkt gewoon. Prima, je kan alles mee doen wat je met de smartphone zou willen doen en dat is verreweg het belangrijkste hij, geen ondersteuning heeft die trouwens niet maar ook dat lijkt me niet, zo belangrijk in dit toestel de software die is fijn. Het is de motorola. Software die. Je kent myuu x, heet het nog wel op, android 10. Dat is wel, een dingetje want het. Wordt 12 is al bijna, uit ja, het bleef, beleid van motorola is ook al niet echt best dus ik kan me voorstellen dat, je nog een update naar android 11 krijgt met dit toestel en 312. Lijkt me al dat, er niet in zit en je kwam beveiligingsupdates is het ook allemaal niet heel, erg, veel, zoek dus hoe up to date. Software is is niet. Zo goed, hoe prettig die werkt, wel ja, het lijkt, op de standaard van android, wij zijn al een.

Paar handige functies toegevoegd bijvoorbeeld schudden, om, je zaklamp aanzetten ook dat is natuurlijk ontzettend handig, als, je bijvoorbeeld aan het kamperen bijl of iets in die, richting dus, wat, dat betreft is in het allemaal heel, erg, goed, alleen het update, beleid dat is wel minder dan de Cameras zijn er, drie op de achterkant en hoofdcamera dat is een, 840 megapix camera dus, er, nog, een 2, megapixel macro camera en een, 2 megapixel diepte sensor naar die laatste, twee de zitten door, ongeveer voor de sier de hoofdcamera, nou zou bijna, willen zeggen, dat hij De ook voor de sier zit iets echt een, matige camera fotos, zijn niet echt scherp, niet echt detail, rijk de kleuren zijn inconsistent en niet zo mooi en als het wat, donkerder wordt dat, zijn, fotos, snel, bewogen, zal, een, functionele, camera als, je nou ja, ergens foto Van wil maken om te laten zien hoe het eruit ziet of iets in die. Richting daar voldoet die natuurlijk prima voor maar ja, je mag echt niet verwachten dat, hij een, mooie, fotos, mee, kan maken en dat vind ik wel, erg jammer want dat hij niet het snelste is dat, die niet, het mooiste, scherm, heeft al dat, soort dingen, dat kan Ik dit toestel prima vergeven want waarschijnlijk zit, je daar toch helemaal niet op te wachten, als, je een gebruiker van dit toestel bent maar als, je hem nou eens zou willen gebruiken omdat, je vaak lang de natuur, intrekt ja, dan kan me voorstellen, dat, het, juist, wel, Fijn is als een, goede, camera op zit en dat is helaas.

Gewoon niet, het geval, wat wel zo is is dat de batterij heel. Erg goed is een 5000 milliampere uur batterij ik heb vaker na een, dag gebruik nog ruim de helft over dat is dan niet. Mee grens is in gebruik maar goed ja, ook, als, je een, beetje zuinig de op doet dan gebruik, je waarschijnlijk niet mega intensief en ik denk dat, je hier makkelijk het weekend, mee door, kunt komen, misschien, zelfs, nog, wel, een, dagje extra en dat is gewoon wel Heel, erg goed en dat is natuurlijk ook weer heel, erg, fijn, als, je het toestel outdoor wil gebruiken de motorola defy 2021 is de telefoon die tegen een, stootje kan en voor de juiste doelgroep denk ik heel interessant is prijs van 330. Euro is ja, als, je los van de stevigheid kijkt best wel duur voor wat hij biedt dat, mag, je verwachten bij zijn extra stevige telefoon, wat, ik veel belangrijker vind is dat. Telefoon prettig in gebruik is dat. Hij echt tegen een, stootje kan en dat 330 euro nou ook weer niet het einde van de wereld is qua prijs ja, ben jij, gewoon iemand die heel. Erg onhandig is of ben je vaak buiten op pad in omstandigheden die niet ideaal zijn voor elektronica, om krijg, je bijvoorbeeld in de bouw, en de in toestel dat, je daar gewoon zonder aarzelen, kan meenemen dan denk ik dat deze motorola defy 2021 een heel, mooi midden Houdt tussen genoeg functionaliteit een, hele, stevige behuizing en een prijs die.

Nog acceptabel is en dan paar dingetjes die, ik, jammer, vind, bijvoorbeeld dat software, je eigenlijk nu al niet up to date is en dat waarschijnlijk ook nooit meer gaat worden dat het toestel niet een extra helder scherm heeft want dat, zou buitengewoon best wel handig zijn en Dat de camera, zo slecht, is ja. Dat is zeker, voor mensen die, je graag, hun toestel meenemen op vakantie natuurlijk jammer voordelen zijn dat telefoon, gewoon prettig in gebruik is dat. Hij heel, erg stevig is waterdicht.

https://www.youtube.com/watch?v=YgVddErohKE