Bijzonder ontwerp smartphone en dat heeft alles met camera te maken dat is namelijk, een camera die, naar, voren, kan klappen, ik kan het bijvoorbeeld laat zien, als ik de gezichtsherkenning, gebruik dan klapt die even naar voren om te kijken of ik het inderdaad ben een, klap die Weer terug ook, als, je een, selfie wil maken dan klapt die camera naar voren en dat is eigenlijk het, handigste, ervan daarover, later meer waar zij effect van die. Klap camera is dat de telefoon het scherm heeft zonder much toen 67 inch, scherm behoorlijk groottes en de zit helemaal geen gat of onderbreking in en dat maakt de telefoon gewoon heel, erg mooi en in de kijkervaring moet wel zeggen dat het ook, wel betekent dat het Toestel vrij zwaar en groot is 67 inch, is natuurlijk sowieso al niet klein en doordat. Flip mechanisme is het gewoon nog net wat, zwaarder dan de gemiddelde smartphone heeft een, gewicht van 230. Gram en ja, dat is redelijk veel vind, het, storend vindt of niet is een. Persoonlijk ding maar in ieder geval is het iets om, op te letten het ontwerp verder vind ik een, klein, beetje te shiny mij is van glas en aluminium zoals ik zei maar veel moderne telefoons zijn het net wat, stijlvoller afgewerkt, wat, mij, betreft aan bevolkt met een. Mat glazen achterkant of net iets minder bling bling is ook een, persoonlijk ding, je kan natuurlijk ook juist mooi vinden ijs in deze zilveren kleur en in een, zwarte kleur het is ook niet.

Storend maar het is net iets dat mij opviel verder is de telefoon iets minder stevig dan veel standaard telefoons in deze, klasse veel high end smartphones, zijn, natuurlijk waterdicht na dat is asus niet. Gelukt met de klap camera bewegende, onderdelen zijn natuurlijk, ook, altijd, wat gevaarlijker qua hoe lang, het meegaat of dat een probleem is bij de toestel durf niet te zeggen daarvoor is dit systeem ook gewoon nog niet echt lang, genoeg op de markt, hoewel dus en van 7. Flip van vorig jaar heb ik geen rare dingen over gelezen dat die snel kapot zou gaan dus ik zou me ook niet al te, veel zorgen, om maken de telefoon, heeft een vingerafdrukscanner in het scherm die werkt goed, je hebt, dus ook gezichtsherkenning met, die, selfie camera Die dan even naar voren klapt de telefoon heeft daarnaast een, dingen, hier op de onderkant is een notificatie. Let je dat is best. Bijzonder want niet. Veel telefoons hebben die meer tegenwoordig en zeker niet op deze plek nou ik heb mijn telefoon eigenlijk altijd met het scherm naar mijn, been to in mijn broekzak om het scherm te beschermen en dan zie, je dus altijd het notificatie dat, je aan de bovenkant tenminste als. Je hem daar met de top naar beneden in doet ik weet niet of ik het handig vind aan de ene kant, wel wat, je kan altijd zien, als er iets is een. Andere kant, vind ook, een, beetje storend dat is een.

Lampje, uit, mijn, broekzak, komt, je kan hem ook uitzetten maar het is in ieder geval leuk dat asus die mogelijkheid mag, wel biedt scherm van de centrale. Nacht flip is een 67 inch, amoled scherm, vesting snelheid van 90 hertz naar the costs which, en tussen 60 en 90 en dat kan het toestel ook automatisch doen, scherm, ziet, er mooi uit de helderheid had net iets hoger gemogen wat mij betreft en het is standaard. Een beetje flets afgesteld dat, kun, je natuurlijk ook mooi vinden ik vind, het persoonlijk, vond, ik, het iets te flats, maar, je kan dat in de instellingen gewoon fixen dus dat is ook niet echt een, probleem daarmee is het gewoon een, mooi scherm is een. Full hd plus scherm is geen quad hd, plus scherm niet meest scherpe scherm ooit, dus ja, het scherm is het overal gezien niet het beste scherm in de telefoon maar wel ruim voldoende en gewoon heel, erg mooi de prestaties van de zendt phone 8, philips zijn gewoon Goed ligt een, snapdragon 888 chipset in heeft, 8 gigabyte, werkgeheugen hij ondersteunt, natuurlijk 5g het is allemaal niet. Bijzonder de optimalisatie is gewoon goed maar ook niet bijzonder goed maar aan, je uit zijn eigenlijk de standaard specificaties van een high end smartphone tegenwoordig en daar is gewoon. Niks op aan te merken en hij doet het prima software van dit toestel is android. 11 met haar over de zenuw ai en die, zijn nu, wel, hij, vind, ik eigenlijk heel, erg, fijn het is de schil van a6.

Maar het is eigenlijk nauwelijks aangepast tegenover de standaard van android zijn hier en daar pakt kleine dingetjes, toegevoegd maar de basis is gewoon heel, schoon werkt, fijn, soepel ziet er mooi uit en ja, ik ben daar, erg, hoofd, spreken, niet zo heel erg over te spreken ben Is het update, beleid zoiets, legt aan ze hoofd in die, val twee grote android upgrades dus en door 12 en android 13 beveiligingsupdates zeggen ze niet zoveel over maar zal in ieder geval die twee jaar, zijn, misschien, nog, wel, wat, langer ja. Dat is niet. Heel slecht maar in high en klasse wordt het toch steeds vaker wel drie of zelfs vier jaar, beveiligingsupdates dus, dat, betreft blijft die ik, wel een, klein, beetje, achter dan de cameras, het zijn, er drie en 64 megapixel hoofdcamera 12 megapixel grote camera en een, 8 megapixel Drie keer zon camera en het leuke daarvan is dus dat, je door, dat, flip mechanisme, zich, niet alleen aan de achterkant, als hoofd camera kan gebruiken maar ook aan de voorkant, als selfiecamera betekent dat, dit, toestel hele mooie selfies maakt en ik moet ook zeggen, dat het Vaker dan ik misschien had verwacht van pas kwam om die, grote, uw camera als, selfie camera te hebben stout bent erg over te spreken andere leuke extra is dat. Je automatisch een panorama kan maken dan klapt, die camera van zelf, om ik zal het, even laten zien maak die 7 fotos in totaal en die.

Clip die dan aan elkaar, als panorama en omdat het automatisch gaat, heb, je niet zo snel last van dat, je niet helemaal weg beweegt en zo dat, werkt eigenlijk best wel leuk dan de camera. Zelf die is goed, maar ook, niet overdreven goed de grote camera die, maakt mooie fotos de zoen, camera valt, een, beetje, tegen die, hij is toch vaak een, beetje vaag en bewogen niet super scherp de hoofdcamera de belangrijkste van de drie die maakt gewoon mooie fotos maar Is zeker niet de beste in een smartphone de fotos zijn detail, rijkste zijn meestal scherp merk wel dat, als het wat, donkerder wordt dat, ze, relatief, snel, bewogen, zijn, zijn, gewoon high end smartphones die dat, beter doen de nachtmodus is niet. Verkeerd maak ik, soms een, beetje te laat in dus dan is het schemerig dan zou de nacht foto eigenlijk al beter, zijn maar maakt die nog een, gewone foto en wat me opvalt is dat de dynamische range van de fotos soms wel heel. Erg opgepompt is waardoor het er niet zo natuurlijk meer uit ziet uiteindelijk is het een, goede camera deze telefoon kost van 700 euro en voor dat geld is de camera, ook ruim, voldoende, maar hij kon niet tot echt de beste cameras van de smartphonemarkt de batterij van De zijn phone 8 flip is een 5000 mediaan per uur batterij zou, je zeggen dat is heel veel in de praktijk valt dat, mijn, beetje, tegen een, dag kom, je er wel mee door met intensief, gebruik hoewel de mars, je niet heel, erg ruim, is vakantie probeer Ik vaak twee dagen met mijn telefoon te doen en met veel toestellen lukt dat, maar, bij, deze valt me op, dat ook als die in standby of zelfs een vliegtuig stand staat dat die, nog, relatief, veel, batterij, verbruikt, waardoor, je ja, toch wat moeilijker die twee, dagen Doorkomt dat vind ik jammer en ook de oplaad naar functies die zijn niet.

Super goed hij kan met 30 watt snel laden dat, echt wel de ondergrens, voor een high end smartphone en draadloos opladen zit er helaas ook niet op dus op batterij gebied is dit toestel niet slecht maar zeker ook niet een van de toppers de asus, zenfone 8. Flip is door zijn, flip camera uniek en kan alleen daardoor al een, hele goede, keuze, zijn, wat, mij, betreft, zij heel, veel, selfies, maakt dan is dit gewoon echt een toppertje want ik heb meer mogelijkheden en betere kwaliteit dan bij welke andere smartphone dan ook, als het Gaat om selfies, nou, als, je hem, even los daarvan ziet, is het gewoon een, goede, hi, een, smartphone maar is die. Ook niet super bijzonder het ontwerp is wat. Mij betreft iets de bling bling maar goed aan dat persoonlijk in hier vast jammer dat het niet. Waterdicht is dus dan kan die, draadloos opladen de batterij is ja. Gewoon voldoende maar echt niet meer dan dat de camera. Kwaliteit is goed voor zijn, prijs maar ook niet het beste wat, je kunt krijgen en daarmee is de asus en phone 8 flipper een, fijne telefoon met een, telefoon die, je dus echt vooral van die, flip camera moet hebben verder voordelen zijn, het randloze, scherm, wat, natuurlijk Een bijeffect is van die, flip camera de software is heel. Erg fijn omdat update beleid iets beter had gekund de telefoon heeft een, mooi scherm presteert prima en dus wat dat betreft is er echt weinig, op aan te merken maar is er, los van die, flip camera ook weinig echt voor te zeggen, het toestel, kost, 700 euro Bij de goedkoopste aanbieder daarna het linkje in de beschrijving van deze, video bij de meeste andere aanbieders zit het mee rond de 800.

Euro dus ik weet niet of die prijs van 700 euro, ok, snel kan verdwijnen hoewel die inmiddels al wel, een, paar, weken er is en voor die. 700 euro is het gewoon een, prima keuze zeker, als je die flip camera tof vind maar 800 euro wordt hij misschien, toch een klein, beetje aan de dure. Kant maar in ieder geval is dit een, hele, unieke smartphone die wat, mij, betreft zeker de moeite.

https://www.youtube.com/watch?v=nckPgRh5CGA