De eerste telefoon die zo heet vorig jaar was er namelijk ook al een, motorola x 20 en wereld een scherm die echt over de rand doorliep dus over de hash. Dit jaar is dat niet zo het scherm is gewoon plat eigenlijk vind ik dat, stiekem, ook wel fijn zit, je niet ongeluk al mijn scherm is gewoon. Je telefoon vasthoud maar hij heet dus exact hetzelfde er is niks bij gekomen geen getal verandert nog steeds de motorola x, 20 zo bieden de enige model het is een. Hele serie, je eigenlijk hebt om hun light model is dus net ietsje minder dan heb, je deze die ik heb, gereviewd, een, normale motorola x 20 en dan is er ook, nog een, pro model ik ben net, wat boven zit laten. We dan beginnen bij het design van de telefoon ik vind het persoonlijk best wel tof uitzien ik vind het de achterkant echt heel. Erg vet is afgewerkt en natuurlijk zoals elke telefoon tegenwoordig een, groot camera blok, op de achterkant maar de cameras, zijn, we echt mooi strak weggewerkt ik heb hier de grijze variant. Mij is eventueel ook nog in het wit, verkrijgbaar, wat, eigenlijk, vooral, meteen, opvalt, als, je voor de eerste keer vasthoudt dat is hoe. Dun de telefoon is dat, is echt heel, erg, fijn, als, je hem vasthoudt ja. Hij is gewoon een, stuk dunner en ook een, stuk lichter en dat voelt best wel voor welstand ik wist niet dat ik dat zeer nodig had in een telefoon maar het is echt een heel, fijn, gevoel, als, je hem vasthoudt ondanks dat het, nog, steeds, gewoon, hele Grote telefoon is namelijk een display van 67 is en hij beschikt over een.

Hogere framerate is niet. Alleen de standaard 60 hertz en ook niet over 90 of 120 hebt zoals een vaak zien over 144 hertz en voor de gamers onder ons is dat. Een bekend nummer dat is de aantal hertz waar heel, veel monitoren van gamen op draaien en dat zorgt er dus gewoon voor dat alle bewegingen of je scherm gewoon een, stuk soepeler aanvoelen en zeker als, je van game oud is dat. Natuurlijk erg lekker maar ook gewoon tijdens de dagelijkse, dingen zoals, scrollen door, je tijdlijn, ga, je dat, merken, dus, dat, houd, ik, hem, mooi meegenomen en voor de rest is het. Ook gewoon een, hartstikke mooi scherm, kleuren, komen, goed, naar, voren, dus, als, je lekker films of serie wil kijken of gewoon lekker naar youtube kijken is dit een, hardste, chillen, telefoon, om te, gebruiken de vingerafdruk scanner is het in de zijkant in de aanknop, verwerkt ik ben Er eigenlijk nooit op tegen want het zorgt er eigenlijk voor dat is je hem vasthoudt, je meteen, je telefoon kan ontgrendelen en aan de slag, kan dan natuurlijk ook nog de camera want kunnen zeker niet ontbreken op de telefoon achterop vinden. We een hond 8 megapixel hoofdcamera een 16 megapixel ultralight en een 8 megapixel drie keer zoom telelens en aan de voorkant, vinden dan nog een 32 megapixel selfiecamera ik heb ze natuurlijk weer eventjes getest en ik moet zeggen dus, je echt hele leuke fotos kan maken met Deze cameras en je hebt gewoon een hele, complete set of bij, je hebt alles van normale camera tot en met zoet en de ultra byte ik video terug uit dat het wel heel, vet, gewoon, dat, lekkere, breder, perspectief, maakt, ook, echt, gewoon, goede fotos en de hoofd.

Camera die is dus hoe, moet 8 megapixels standaard voegen gebruik, je die megapixels eigenlijk, om informatie, samen te voegen voor een, betere foto maar, je kan ook echt in die; hoge resolutie, fotos, maken, mocht, je dat, willen zodat, je echt elk detail van slecht dat, je wil En nacht of dat, je ook beschikt over een macro functie waardoor, je dus heel, dichtbij dingen, kan komen en dan nog goed gedetailleerd de foto kan maken die telelens zochten dus voor dat, je drie keer optische zoom fotos gemaakt dus gewoon met goede kwaliteit en eventueel, kan Je nog tot 30 keer inzoomen, als, je dat, nog willen, maar dan, ga, je natuurlijk wel een, beetje, kwaliteit, inleveren, voor s, kunnen doen, ook, als een, goede, filmpjes, hier meemaken is eigenlijk gewoon een, hele, complete camera set op deze telefoon dan zijn. We natuurlijk ook nog een, aantal andere specificaties bedrijven telefoon bijvoorbeeld op de smet, brengen 778 geen processor heeft, die 8 gigabyte ram en 128 gigabyte opslag en en batterijen van 4000 milliampere uur daarmee kom, je eigenlijk gewoon makkelijk de dag mee door, ik heb, geen, enkele, keer, Gehad dat ik moest gaan stressen omdat mijn batterij bijna leeg was mocht: je nou, je batterij echt interesseert gaan gebruiken, kan je natuurlijk echt wel in een, dag leeg halen dus, meerdere, uur, achthoek huis, het gamen of echt heel lang, film en series het, kijken dan, ga, Je misschien het einde van je batterij nou dan hoef, je niet meteen te stressen om met de opladen die de bij zit beschikken namelijk over 30 watt pas charging waarmee, je telefoon redelijk snel weer kan opladen zoals motorola zelf zegt, ongeveer 8 uw batterij in 10, minuten Bij laden dat is natuurlijk wel heel, lekker, zochten, ringen van voordat, je telefoon wat sneller dan normaal is opgeladen wat, moois meegenomen, als, je dat, tussendoor moet doen voor de rest, beschikte telefoon, natuurlijk ook weer over 5g dus kan razendsnel internetten, als, je abonnement dat toelaat en Eigenlijk ook weer ready for dat is eigenlijk motorolas manier van je telefoon in een soort van multimedia toestel veranderen daarmee kan, je bijvoorbeeld verbinden met je computer als, je wil gebruiken, als als webcam bijvoorbeeld maar, je kan het ook aan, je tv hangen, om zo al je Multimedia daar op te kunnen, we afspelen dus youtube ook netflix, disney plus wat je maar wilt of lekker games, op spelen, zou nog kunnen, en dat kan via de kabel maar dat kan nu ook draadloos, als je over toestel dat, natuurlijk toelaat dus, je tv of je Of je monitor en dat lost eigenlijk alweer voor de motorola s20 heeft gewoon hele goede camera stop zitten voor middenklasse toestel en een heel, mooi display met, die hoge, refresh rate van 144 erts en daarnaast heeft, je dus, even toen nog een, like model voor, als, je Dit nog steeds net iets te duur vindt en het tot uit vreemd bent met net wat minder of als.

https://www.youtube.com/watch?v=wjuc8u_U8Ks