Het is gewoon plastic maar de achterkant is van een, soort mattig plastic beste strak met een camera rond de in maar, verder niks de rand is van ja, andere soort mat plastic en ik vind er mooi en strak uitzien de telefoon heeft een vingerafdrukscanner in de power. Knop dat doet samsung niet vaak maar bij dit toestel dus wel bij goedkope toestellen, wijze vingerafdrukscanner in het scherm wij bezitten werk die vaak, niet goed dus eigenlijk vind ik dit de betere, oplossing van deze werkt wel goed de aan de onderkant, zit de usb c poort. Natuurlijk en en drie en half mm check die is gewoon aanwezig dat is fijn, het toestel is verder wel wat, verouderd ontworpen zou, je kunnen zeggen hij heeft een, flinke, rand aan de onderkant van het, scherm heeft een, druppel lotion, het scherm ja, het is allemaal niet. Verkeerd maar het gewoon niet het meest flitsende ontwerpen met het hoeft ook niet het is een. Telefoon van 220 euro en voor dat geld ziet hij er gewoon netjes uit het scherm van het toestel is een 66 inch, full hd, plus lcd paneel eps lcd paneel om precies te zijn moet zeggen dat het, er zeker, niet verkeerd uit ziet het is gewoon zeker Voldoende voor deze klasse, maar, ik, moet, ook zeggen dat het niet zo is als. Ik van samsung gewend bent samsung gebruikt natuurlijk vaak amoled schermen die zien er heel, erg, mooi uit soms in staat gewoon echt, bekend, om zijn, mooie schermen en dat niveau heeft, dit scherm niet is het een drama zeker niet want het, scherm is ruim, voldoende maar het Is wel jammer want misschien dat, je van samsung wel wat meer zou verwachten overigens heeft het schermen verversingssnelheid van 90.

Erts daarmee is het. Lekker vloeiend en hoewel die chipset niet, het maximale, daar uit kan halen is het. Wel fijn dat die functie er gewoon op zit en over die chipset gesproken de prestaties van dit toestel vallen maar eigenlijk alleszins mee zit een mediatek die mensen die 700 chipset in die, heeft 5g ondersteuning ja, het is natuurlijk ook de vijf geen versie van dit toestel Is ook een a22 niet 5g de als een wat ander toestel de stijf het in deze review niet over dit is dus echt de 5g. Versie met die, mediatek 700 chipset hij 4 gigabyte werkgeheugen er zijn ook versies met 6 en 8 gigabyte, maar 4 gigabyte is de versie die officieel in nederland gevoerd wordt die ik hier ook heb en die natuurlijk de laagste prijs heeft ik moet zeggen ik verwacht niet Heel erg veel voor 4 gigabyte werkgeheugen en zo mediatek daar mes die 700 chip, zeker niet bij samsung want software van samsung staat er natuurlijk gewoon een, bekend, om wat zwaar en traag te zijn maar, ik, heb, geen, seconde, mijn, eigen erger dat die toestel traag is En natuurlijk is het niet, snelste smartphone die, er is maar, hij is gewoon. Echt snel, genoeg voor dagelijks gebruik valt me niet tegen en dat doet hij dus goed software van dit toestel is de one you why over android 11, the one you? Why is vrij uitgebreid nou is die. Op dit toestel niet zo uitgebreid, als op bijvoorbeeld, een s21 maar nog steeds is fijne en uitgebreide software dat gewoon, prima maar de echte kracht van de toestel jacht is een, update, beleid samsung belooft twee jaar android upgrades tussen als android 12 en en rood 13 voor Dit toestel daarnaast beloofd samsung vier, jaar, beveiligingsupdate, voor, als een, toestellen, dus, ook, voor dit, toestel van zon, 200 euro en dat is heel, erg netjes en gewoon het langste wat, je gaat krijgen voor elk bedrag trouwens maar zeker ook, voor 200 euro dus, als, je het Belangrijk vindt om altijd up to date, te zijn qua beveiliging dan is dit toestel echt heel, goed de cameras van dit toestel zien en misschien indrukwekkend uit de zit een, vierkantje op de achterkant met ogenschijnlijk 4 cameras, zijn eigenlijk drie want een, is de flitser, die.

Drie cameras zijn in 48, megapixel hoofdcamera, een, 5 megapixel grotere camera en een, 2 megapixel diepte sensor, die, diepte sensor die heb, je 8 sowieso niet echt nodig de hoofdcamera. Dat is een, 840 megapixel camera die standaard 12 megapixel fotos schiet en moet. Zeggen is eigenlijk niet. Zo heel, veel soeps, samsung, staat, misschien, bekend, om zijn, goede cameras, maar ja, bij dit, toestel de fotos, zijn niet erg detail, rijkste komen ook heel ook over ze zijn ook qua kleuren en dynamische range vaak in niet zo mooi een, beetje, grauwig, dus, ik, moet, zeggen, Ik ben er gewoon niet zo over te spreken helaas die grote. Camera is leuk dat, hij, erop, zit, maar, kwalitatief, ook zeker niet zo goed en de selfiecamera is een 8 megapixelcamera en ook daar komen niet echt indrukwekkende selfies uit, je gezicht wordt vaak, een, beetje, glad geveegd, als het wat, donkerder wordt is het. Snel bewogen het niet. Veel detail in kortom het zijn gewoon niet zon goede cameras, mag, je natuurlijk voor 200 euro ook geen perfecte cameras, verwachten maar, die zijn heel, veel telefoons die het in ieder geval wel een, stapje, beter, doen dan deze, a22, 5 greep en dat, vind ik, gewoon, jammer, Deze samsung galaxy a 22 5g heeft een 5000 miliaan per uur batterij en dat betekent dat die lekker lang, mee gaat ik, kan meestal gewoon twee dagen mee doen zonder problemen soms net niet maar dan nog de dag gered die heel.

Erg makkelijk wrap film waar ze en die, batterij presteert, gewoon goed dat, zeker, een, voordeel van een, toestel het laden is niet. Zo heel, goed dat gaat met 15 watt en duurt is gewoon een, tijdje maar aan de andere kant omdat die batterijprestaties zo goed zijn vind ik dat ook, niet echt een, probleem, dus een, batterij, gebied, scoort, hij, gewoon, een, dikke, vette, voldoende samsung heeft met de galaxy A22 5g is een. Goedkoopste 5g smartphone in de markt, gezet en doet dat op een, haast, ons, samsung, ze manier de telefoon is snel de telefoon heeft een, fijne batterij goede software ondersteuning en een, prettige algehele gebruikservaring dat, zijn, zeker pluspunten en dat maakt deze telefoon, aan, zeker, interessant, voor, als, Je een telefoon wil wij gewoon geen problemen mee, zult hebben aan de andere kant, twee duidelijk sterke, punten van samsung, namelijk, het scherm en de camera, die zijn, bij, dit, toestel, toch, niet zo heel, erg sterk, het scherm is op zich prima en niet slechter dan de Concurrentie althans niet slechter dan het gemiddelde van de concurrentie maar ja met de amoled schermen waar samsung onze de afgelopen jaren mee verwend heeft had ik toch gewoon iets meer verwachtingen er van de cameras die zijn, gewoon echt niet zo goed en dat kan een, stuk beter. In andere toestellen dus wat, dat, betreft, dat, hij, wel, een, beetje, achter, betekent niet dat, het totaalpakket, je van dit toestel niet goed is want hij geeft 5g ondersteuning en is gewoon een, goedkope 5g smartphone het is dus.

Een telefoon die prettig in gebruik is die. Er ook prima uit ziet, maar zeker, als de camera, belangrijk voor, je is, is dit niet jouw toestel en ook als, je het mooiste scherm wilt dat, je voor dit geld, kan krijgen en dan zijn er andere toestellen onder andere ook van samsung, waar, je beter kunt Gaan shoppen vind, je die twee dingen niet zo belangrijk dan is de galaxy. A22 een, hele fijne keuze die erg lang, ondersteund zal worden dat is zeker. Een voordeel en groot prettig in gebruik is mocht.

https://www.youtube.com/watch?v=xzmk3pBdZxk