Ten opzichte van de vol, 2 maar hij is wel op belangrijke punten verbeterd en daarmee komt de fout telefoon misschien wel, weer een, stapje, dichter, bij, een product dat, je daadwerkelijk wilt hebben, toch Muziek de veranderingen in het ontwerp van de vol, drie zitten hem. In de details, het nieuwe camera in land, valt nog, het, meest, op toch is de behuizing behoorlijk verbeterd het scharnier is weer. Steviger het is fijn. Dat, het, scherm aan de buitenkant net. Even iets breder is en het toestel zal zeker niet zomaar in twee klokken maar het belangrijkste is eigenlijk. Dat het, toestel, nu waterbestendig is met. Een ipx8 certificering dat, heeft samsung, erg slim gedaan, want twee helften van de telefoons en waterdicht maar dat is gewoon hier zelf niet de onderdelen daarin kunnen namelijk gewoon tegen water de schermen, zijn ook verbeterd de geen aan de buitenkant, heeft nu net als, het scherm, binnenin Een maximale verversing snelheid van 120 hertz en bij de schermen hebben een, hogere maximale helderheid waardoor, je ze beter af kunt lezen in de zon. Ook fijn is dat. Er optisch gezien geen gat meer in het scherm zitten, voor de camera, het scherm, loopt gewoon door. Over de camera, heen en dat zien, we nog altijd niet vaak de pixeldichtheid van een, stukje scherm voor die. Camera is wel een, stuk, lager dan de rest van het, scherm, maar, als, je er niet recht en toekijkt van het, meestal niet op helaas heeft de camera.

Achter het scherm wel een, negatief gevolg door de scherm, laag niet voor de camera, zit komt, er, minder, licht binnen daardoor is deze 4 megapixel camera eigenlijk alleen geschikt om mee te videobellen en niet om zelf eens mee te schieten, op, zich geen probleem want de luxe Van deze fout telefoon is dat hij in het scherm aan de buitenkant ook een front camera heeft en die, maak ik mezelf is de rest. Van het, camerasysteem is onveranderd en de camera. Kwaliteit is ook, ongeveer gelijk gebleven dat is eigenlijk. Wel wat karig want hoewel de fotos meestal. Prima zijn is dit zeker niet het meest geavanceerde camera systeem dat samsung in de aanbieding heeft ook de accuduur valt helaas een beetje tegen of je het scherm aan de binnenkant of aan de buitenkant naar gebruikt de accuduur is minder goed dan bij de vol 2. Dat is niet: dramatisch maar, je merkt vooral, als, je het scherm aan de binnenkant gebruikt dat het accu percentage had naar beneden gaat snel laden is bij de volturi beperkt het 25 watt en er wordt geen lader meegeleverd, als, je nog niet hebt kost dat, je dus Twee tientjes extra Muziek vraag bij de vol 3 blijft meer dan bij andere smartphones, natuurlijk pozie in het gebruik we hebben twee weken met de volt hier rondgelopen en dat was een. Fijne ervaring de reden daarvoor was voor de altijd een, grote scherm gebruiken voor veel soorten content. Kleiner is dan een smal en hoog scherm dat, geldt, voor zowel tekst, als beeld hoewel, het scherm, binnenin, een, totaal, verkeerde, schermverhouding, heeft voor, video het, idee van samsung is dat.

Multitasking ook fijn er is op deze vol 3 dat is mijn, deel zo ja, het is bijvoorbeeld, fijner om, meerdere, apps, op, het scherm te hebben dan bij een, reguliere smartphone en ook de software. Is u aardig op ingesteld maar alsnog vinden. We het in de praktijk vrijwel nooit een, meerwaarde, om dat te doen wel vinden. We het handen goede camera app zich bijvoorbeeld over het grotere scherm verdeeld waarbij in de fotos die je net hebt gemaakt meteen op het scherm ziet maar dat is natuurlijk gewoon beter gebruik, maken van het, grotere scherm en niet zozeer multitasking meer apps van samsung, en ook Van een, aantal andere partijen zijn nu geoptimaliseerd voor de vol, 3 daarnaast schalen veel apps die dat niet zijn, als, nog, vrij goed naar de grotere. Scherm toch is het zeker nog niet optimaal want meestal wordt de content simpelweg over het scherm verspreid wanneer meer app ontwikkelaars deze vorm vak te ondersteunen kan dat, zeker een, verschil, maken maar voor dingen die ook, maar, ruiken naar multitasking pakken, we op dit moment nog altijd Liefst onze tablet of laptop verwacht is niet. Dat de vol drie dagen goede vervanging voor is Muziek toch heeft de galaxy vol 3 een aantal geslaagden verbeteringen voor een, iets lagere prijs dan de vol, 2 krijg, je betere schermen en meer solide scharnier en bouwkwaliteit, esp en ondersteuning en camera, achter het scherm en waterbestendigheid Dat gaat dus de goede kant, op hoewel de accuduur er dan weer iets op achteruit is gegaan maar in het algemeen blijft het super fijn, om een, groter scherm in je broekzak mee te kunnen nemen dat is namelijk heel, plat, gezegd, het praktische, voordeel van een, vrouw Smartphone toch wegen de voordelen voor ons nog niet op tegen de nadelen de vol, 3 blijft gevoelig voor stof en het scherm binnenin beschadigd heel, makkelijk, ook, voelt, het net niet zo lekker aan, als een, glazen scherm en heb, je nog steeds die gekke kreupel in het Midden de software en ondersteuning hebben, ook nog een, lange weg te gaan hoewel de wel verbetering in is daarnaast is het toestel, nog steeds vrij dik en zwaar en behoren de camera en accuduur niet tot de top maar betaal, je wel de hoofdprijs het zijn dit soort Dingen die de vol 3 nog steeds tot een nies product maken maar het is wel het, fijnste niets product dat.

https://www.youtube.com/watch?v=Z7FDunROwqs