Hoekiger dan, je van de meeste telefoons tegenwoordig gewend ben hij is flinterdun 7 mm en ik vind het gewoon echt heel mooi en strak uitzien het frame is van aluminium de achterkant is van plastic maar ik moet zeggen dat redelijk goed hun best hebben gedaan om, het Glas te laten, lijken ja, dus dat, zit, gewoon, allemaal heel, erg, goed toestel is spatwaterbestendig niet helemaal waterdicht, maar, als, je een, keer iets overheen, most of the mijn array, gebeld dat geen probleem zijn de telefoon heeft een vingerafdrukscanner die zit aan de zijkant in de power. Knop zit wel wat te hoog, ik, zou meer die, hier, verwachten, maar, hij, zit, echt, stukje hoger het is niet, zo dat die, onbereikbaar is maar, het is wel even wennen aan de andere kant, zit nog een, google assistant wolkje boven de power, knop zit nog volume. Toetsen ook die zitten vrij hoog de telefoon, heeft een, speaker en ja. Dat is wel een, keerzijde van het, dunne ontwerp, je spieken heeft gewoon niet echt ruimte, om heel, erg veel, geluid, produceren, het kind, een, beetje, scheldend, klinkt, gewoon, niet zo heel, erg goed dat is jammer ander functioneel nadeel is dat. Het toestel wel heel, erg, bubbelt de achterkant, heeft ja, die camera bubble, die is relatief, groot omdat, het, toestel, zo dun is nationaal, tafel legt dan die lottie echt behoorlijk is geen drama, er, zijn, natuurlijk heel, veel smartphones die wiebelen, maar, meestal, stoor ik me er, niet Zo aan bij dit toestel, wel dus dat is het wat, mij, betreft, wel, een, klein, puntje maar los daarvan is het.

Wel gewoon, echt, een, hele mooie smartphone na is in deze grijze kleur ijzer in een, witte kleur die is een. Beetje parelmoerig en hij ze ook nog in het groen en ja, wat, mij, betreft, gewoon, echt, een top toestel qua ontwerp het scherm van de moto. Wedge 20 is een. Mooi scherm zijn 67 inch full hd, plus amoled scherm met een, hoge verversing snelheid van 144, het ziet er gewoon echt top uit ik heb er weinig op, aan te merken ja de kleuren, zijn mooi de hel bij het goed contrast is goed, zit, gewoon, echt, allemaal Goed om in de motorkap van dit, toestel ligt een, snapdragon 778 chipset dat is een. Redelijk moderne 5g chip en hoewel het zeker niet de snelste chipset is die. Je voor, dit, geld kan krijgen denk, ik wel dat het, voor iedereen ruim voldoende is hij, is gewoon. Snel de telefoon die hapert blauw het echt voelt prettig snel in gebruik ja, telefoons zijn, tegenwoordig, natuurlijk, gewoon, wat, makkelijker, krachtig, genoeg voor goed gebruik, het 8 gigabyte werkgeheugen en je als, je rechts na is duidelijk. Je bent is dit niet. Je toestel want je kan voor dit geld gewoon krachtig uw toestellen kopen maar, als de snelheid niet in nummer n prioriteit is dan voldoet hij wel gewoon op alle vlakken, prima dus dus ook maar ook zeker geen zorgen maak de software van dit toestel is de my Mix van motorola dat is een: lichte schil over android zit een applicatie in de moto, app daar kun, je het een en ander in instellen zijn nog wel, wat, kleine, aanpassingen ik vind het een, hele handige schild en eerste omdat die dicht bij de standaard van android Blijft naar mij gewoon lekker gestroomlijnd is ten tweede omdat.

We wat handige functies zijn toegevoegd bijvoorbeeld mijn favoriet schudden om de zaklamp aanzetten nou het dit beleid was altijd een, groot pijn punt van motorola en dat is nu opgelost dus dat is ook heel, erg, fijn, het toestel, krijgt twee, jaar, android, ook, reeds en drie jaar Lang maandelijkse beveiligingsupdates na drie jaar lang, veiligheidsupdates is redelijk de standaard, tegenwoordig zeker in deze klasse dat, ze, maandelijk zijn dat is heel. Erg netjes er zijn nog steeds toestellen en merken die het nog langer doen waar motorola is zeker niet meer werk, gaat, erop achterloopt en met die, maandelijks, beveiligingsupdates, loopt, er, zelfs, een, beetje, voor dan de cameras, van dit, toestel, heeft, een, honderd, 8, megapixel hoofdcamera, een, 16. Megapixel groothoek camera en een 8 megapixel camera met, drie keer, seizoen, lekker, compleet, setje, dus, groot, uw camera die, wordt, tevens, gebruikt, als macro camera, als niet zo dicht, bij, kan komen, als mijn echte maken, op camera maar, het werkt, best goed de telefoon, maakt ja, op Papier dus hele, goede fotos in de praktijk, is het niet. Slecht maar is het ook zeker niet beste wat, je kunt krijgen voor dit geld wat me vooral opvalt is dat de fotos toch niet zo heel, erg veel detail, hebben ze zijn dit die rijk genoeg maar ik had gezien die, hoge resolutie, wat, meer verwacht over gemaakt Die standaard 12 megapixel fotos dus de worden, 9 pixels samengevoegd in een. Pixel verder is de camera, ook een, beetje, inconsistent hij, kan hele mooie fotos met mooie kleuren maken en een goede dynamische range maar het is niet: altijd dat, dat heel, erg, goed, lukt, bovendien, zijn, fotos relatief snel bewogen en ook in het donker zijn ze niet super Telefoon heeft ook wat moeite met focussen soms op wat kleinere objecten dichtbij en dan heb ik niet over echt dichtbij voor een macro foto, maar, gewoon, op, maar, zeg een halve meter, afstand dus het is allemaal gewoon voldoende maar de camera is niet.

Een van de sterke punten van dit toestel overigens zijn grote camera en ook de film camera kwalitatief voldoende en een, leuke toevoeging dan zelf die camera er, zijn 32 megapixel camera die, maakt, op, zich, prima selfies dus ook niet de beste, wat, je kunt krijgen maar wel Ruim voldoende heb, je een, hele dunne telefoon dan is de kans groot dat, ergens, toch bezuinigd moet worden paar ruimte en dat is vaak bij de batterij en dat is bij dit toestel ook het geval zit er 4000 milliampere uur batterij in tegenwoordig, zien toch, wel, vaak, 45 honderd of zelfs 5000 mia per uur is niet. Perse een, probleem de batterij die komt makkelijk de dag door. Het is dus, voldoende met, mijn gebruik, zit, ik tegenwoordig vaak op, ongeveer 50 uit eind van lag, bij, veel smartphones met dit toestel is dat. Ongeveer 30 dus het is gewoon, wat, krapper het is wel, voldoende maar het is niet. Op de telefoon kan met 30 watt opladen dat is ruim snel genoeg en telefoon kan helaas niet draadloos laden, maar dat, hebben heel, veel telefoons in deze klasse en uiteindelijk is de batterij de is gewoon voldoende de motorola x 20 is al met. Al een, hele mooie design, smartphone en een van de mooiere telefoons die je kunt krijgen op dit moment in ieder geval in mijn ogen verder is het. Een telefoon die gewoon, eigenlijk, op, alle, vlakken, goed, scoort, voor, zijn, prijs, maar ook nergens in uitblinkt is je moet er echt om dat, ontwerp kopen bij de telefoon heeft verder een heel, mooi scherm dat is zeker, ook een, voordeel naar software is fijn op.

Dat is een, voordeel maar, dat, zijn, allemaal geen dingen die erg, uniek zijn staat tegenover dat de cameras, ook de prestaties en de batterij liepen ze slecht zijn maar wel gewoon niet het beste zijn, wat, je voor dit geld kunt krijgen de telefoon, heeft ook niet heel, Veel extra zijn kan die draadloos laden, hij is wel waterbestendige maar niet volledig waterdicht dit zijn allemaal geen dingen die een, probleem zijn en als, je voor het ontwerp van dit toestel valt dan is het wel een, smartphone, wij gewoon lang, plezier van zult hebben en die Heel, erg fijn in gebruik is maar als, je naar de beste specificaties voor, je geld op zoek bent dan is dit niet helemaal toestel, waar, je moet zijn pool ook een interessante telefoon die ik heel, erg, mooi vind en een verrijking van de markt, vindt ben benieuwd.

https://www.youtube.com/watch?v=ZpGwgdTP5VY