Vouwbaar is en de moeite waard in deze review, vertellen Muziek normaal behandeling geen vouwbare smartphones met een, simpele reden ze zijn nogal duur en smartphone man, draait er, juist, om voor, jou de ideale, smartphone uitkiezen en een proof of concept. Toestel van 2000 euro is dat over het algemeen niet deze set flip 3 die komt voor het eerst in de buurt van een, telefoon die wel de moeite. Waard is hij. Kost 1020 euro dat veel geld maar dat is er niet veel meer dan een, standaard andere, topsmartphone specificaties zijn wel iets minder dan die toestellen maar het verschil valt eigenlijk best wel mee en daarmee zou dit wel eens een, hele, interessante, keuze, kunnen, zijn, kleine, spoiler. Dat is het nog net iets helemaal dat, legt, je verder in deze review, uit maar, we beginnen even bij het ontwerp hoe het er verder uitziet hij is dus vrouw baar dat is het hele punt van een, toestel daarover zometeen meer verder is het ontwerp netjes hij Is waterdicht hij is niet, stofbestendig normaal is een, telefoon die, waterdicht is vaak. Ook stofbestendig maar hier zit natuurlijk scharnier in die, heeft samsung, wel, waterdicht, kunnen maken en maar niet stofdicht dat is jammer, maar waterdicht is al een, grote stap, vooruit verder is die. Gemaakt van aluminium en glas rand is van aluminium de achterkant is van glas. Het scherm is niet van glas, maar van plastic althans de zit een, laagje, ultra thin glass, zoals dat, heet, maar, daar, overheen, zit, weer, een plastic, beschermlaag, je het voelt gewoon, als plastic, het komt over als plastic en wat, kan natuurlijk ook niet anders als het fout Want een dikke, glas, laag kun, je natuurlijk niet fout toestel heeft verder een vingerafdrukscanner die zit hier en aan de zijkant in de power, knop verwerkt die werkt fijn hij heeft gezichtsherkenning via selfie camera werkt, ook, prima hij heeft, een, soort van two tone finish: aan de Achterkant en ja, ik heb, deze cream, kleur ging, persoonlijk, niet zo mooi maar er zijn heel, veel, verschillende, kleuren waar, je uit kunt kiezen dus die zit, voor ieder wat, wils bij en wat ik wel leuk vind is dat, het glaasje, waar, zowel de camera, lenzen als Het tweede display in verborgen zijn in een, ander kleurtje, zijn, waardoor, het, toestel een, wat, frissere uitstraling, het dan misschien wel het belangrijkste punt voor dit toestel, het vrouwen zelf, er, zijn, eigenlijk, twee, versies van hoe, je een telefoon kan vouwen samsung noemt dat flip en volt.

Je hebt ook de zet, flip 3 en de set volg 3 dit is de flip en wat. Hij doet is eigenlijk een, normale, smartphone door de midden vouwen waardoor die niet. Zo groot is in je broekzak voelt wil zeggen dat, je een, normale smartphone, open fouten, tot een, soort van mini tablet, deze philips variant, ja, het is niet: mijn persoonlijke, favoriet, omdat, ik, vind dat, je er behoorlijk weinig, aan hebt dat is heeft een, simpele reden toestel Is iets langer dan een, gewone smartphone maar dat, scheelt echt niet zo veel en ik met mijn mannenberoepen, kan hem gewoon makkelijk in mijn boek zak steken, als, je een, vrouwen broek heb is dat een heel, ander verhaal want er zijn niet voor broekzak, altijd een, stuk Kleiner daar past een, normale smartphone, vaak, niet goed in en daar past dit toestel wel goed in dus dan wordt, het een, stuk, interessanter, nee dan moet, je nog steeds bedenken of je je telefoon, je broekzak stoppen of dat, je misschien wel altijd, een, handtasje, mee, heb, Bij die in zit ook dan kan het handig, zijn, om om dicht te vouwen maar heb, je de weer wat minder, aan, dus ja of het wat dat, betreft heel, veel zin heeft is denk ik een, beetje, een, persoonlijk, ding, wel, heeft, samsung, een, aantal, handige, functies De ring gezet omdat ik kan opvouwen en mijn favoriet misschien wel eens dat, je een, filmpje kan kijken, als, je hem zo, open gevouwen, op tafel heb staan dan heb, je natuurlijk een, vrij klein schermpje waar dat, filmpje, op, weergegeven, wordt maar soms is dat, helemaal niet Zo erg in je kan hem wel gewoon voor, je neus neerzetten en kijken de kan ook in een, aantal andere gebruiksscenarios, denk, vond, aan, videobellen, stel, dat, je een, video meeting hebt een, kooktoestel gewoon neerzetten en dan heb, je een, redelijke hoek voor de camera, zonder dat, Je daar ingewikkeld voor hoeft te doen, je kunt hem ook gebruiken, om betere selfies te maken en dat heeft niet zozeer met het vouwen zelf te maken maar wel met een, schermpje dat op de buitenkant of de achterkant zit die kun, je als, viewfinder van je camera Gebruiken en dan kun, je ofwel zo een, selfie maken ofwel wanneer, het toestel, dicht zit, als toestel dicht zit met je twee keer op de paal knop drukken, om de camera, te activeren dan kun, je een foto maken op de volume.

Knop te drukken die fotos zijn, altijd, vierkant ik weet niet waarom dat is schermpje zelf de ook niet, je kan dus, je ziet nog steeds niet het hele beeld maar goed de duif samsung voor gekozen dat kun, je fijn vinden kun, je niet fijn vinden maar daar Moet, je in ieder geval, rekening, mee, houden, als, je hem is opengeklapt hebt dan wordt het, wel, een, gewone foto, oh ja, ik, zou, het, bijna, vergeten, kun, je gesprekken opnemen door, het toestel, hoop te klappen, zoals, vroeger ja, dat kan, het, hoeft, niet, je kan het In te stellen en datzelfde geldt natuurlijk voor het ophangen van een, gesprek wat, zou, gebeuren, heeft, nog wel een, ander nadeeltje en dat is dat. Je een vrouw in het scherm hebt die zie, je en voel, je ik moet zeggen het is niet. Super storend maar omdat die horizontaal, zit, scroll, je er heel, vaak overheen en merk, je dan dus altijd wel ander nadeeltje vind ik dat de schermranden een, beetje omhoog staan want anders dan zou, je glas op glas of plastic, op plastic vrouwen, maar dan kost het in Ieder geval snel daarom vervangen de randjes, dat op en dat merk, je weer, als, je bijvoorbeeld vanaf de zijkant in het scherm veegt bijvoorbeeld om met quick menu, hier aan de zijkant te openen dat, gaan, ook, gewoon net wat, minder dan bij de meeste, andere smartphones, dus, Dat vrouwen heeft duidelijk zijn voordelen en zijn nadelen wat, mij, betreft heeft, het meer, nadelen, ik, merkte, zelfs dat, ik, hem, vaak gewoon opengevouwen in mijn broekzak day want dan kom ik hem de gewoon uitpakken en meteen gebruiken zonder hem met twee handen, open toevertrouwen, maar, als, Je nou een broek, hebt waarom normale smartphone niet in past dan kan dit wel, eens, een, hele, handige, oplossing zijn en technologisch gezien is het.

Sowieso heel tof die vormfactor, heeft, ook, wel de nodige, invloed op, het, scherm, namelijk, dat het heel erg lang is het, is een. 22: 9 scherm ja, dat, betekent, dat, je wat, handige kan multitasken en het betekent ook dat het toestel relatief lang is handig voor makkelijk, bij zijkant kunnen niet zo handig voor bij de bovenkant kun, je schermpjes verder wel heel, mooi, zijn amoled scherm met een, vesting snelheid Van honderdtwintig hertz ziet er ontzettend goed uit en daar heb ik niks op aan te merken, moet, wel zeggen dat die qua helderheid net wat, minder scoort dan de echte, top schermen maar het is wel, gewoon een heel, mooi, scherm verder is de telefoon voorzien van de Beste specificaties van dit moment heeft een, snapdragon 888 chipset hij heeft ruim voldoende, werkgeheugen, 8 gigabyte dat is gewoon helemaal prima en dat niet het toestel heel, goed moet, wel zeggen dat de prestaties niet helemaal top zijn en dat heeft ermee te maken dat, hij, bij, zwaar, Gebruik wat sneller warm wordt aan de bovenkant de bovenste, helft zit de processor in en die kan zijn warmte op het einde van manier niet zo erg goed kwijt dat betekent dat, als, je voelt veel gaten gamen dat het, wel, eens, zou, kunnen dat de snelheid, teruggeschroefd Wordt omdat het toestel warm wordt en het is natuurlijk ook niet echt goed voor de batterijen uur en om maar meteen even door. Te gaan met de batterijduur die vind ik, niet zo heel, erg top moet ik zeggen, je komt door de dag net mee door, als je hem niet al te, intensief gebruikt zijn, 33 100 millioen per uur batterij die er in zit, ik ben ermee, op reis, geweest Maar toen had die ja, natuurlijk wat, meer netwerken was die.

Aan zoeken de hele tijd in het buitenland patint rome bent dat kost dat, wat, meer energie dan in nederland. Maar toen was hij wel heel, erg, snel leeg in nederland kom ik, een, nette, dag mee door. Maar het is echt wel een, beetje karig en dat vind ik een, stevig nadeel van deze, samsung galaxy z, flip 3 overigens gaat het opladen met 15 watt. Dat is niet. Bepaald snel dus omdat ze nadeeltje hij, kan wel draadloos opladen dat is natuurlijk toch dat, samsung dat ook in deze, vorm wekte, heeft, weten te proppen, maar de batterij, als totaal, dus, niet echt een, goede scoren de software is de one you why versie 3 punt een Over android 11 android 12 is natuurlijk nog net niet helemaal uit is dat, is net pech, voor dit toestel maar dat, komt er natuurlijk wel aan samsung, heeft een heel, goed update beleid drie jaar android ook, reeds, vier, jaar beveiligingsupdates dat doen is heel. Erg goed met dit toestel verder is de telefoon gewoon voorzien van fijne software de one. You have samsung wordt steeds beter wat, samsung bijvoorbeeld recent heeft gedaan is dat. Alle applicaties die er op voorgenstalleerd stonden, niet meer voor genstalleerd staan maar dat, je bij het eerste keer opstarten, kan kiezen welke, je wilt nou dat vind ik echt netjes maar minder netjes, vind, ik, dat, bigsby, er, nog, steeds, op, zit bigsby is een, vrij waardeloze, digitale, Assistent wat mij betreft en die had is de bal af mogen laten maar, je kan niet alles hebben en overal is de zover gewoon goed en het update, beleid uitsteken dan de cameras, dat zijn, er, twee, een 12, megapixel hoofd camera en een, 12 megapixel grotere camera Daar valt niet heel, erg veel over te zeggen het zijn gewoon, goede cameras, het zijn, geen, top cameras, duidelijk niet het focus, punt van dit toestel natuurlijk maar ze maken mooie consistente fotos die ook in het donker niet verkeerd zijn redelijk wat detail, hebben en gewoon overal Ruim voldoende zijn de selfiecamera is een 10 megapixel camera en daar geldt eigenlijk een, beetje, het zelfde, voor ook dat is gewoon een, prima camera maar zeker ook niet een, ontzettende uitblinken de samsung, galaxy z, flip 3, kosten 1020 euro en dat is veel, geld, voor, mijn, Smartphone maar het is niet heel, erg, veel, geld, als, je bedenkt dat dit toestel wel gewoon high en specificaties heeft en dat, je een stukje van de smartphone toekomst in huis haalt door, velen wordt, het toestel dan ook, wel, gezien, als een, beetje de eerste, echt goede.

Flip telefoon die je zou kunnen kopen omdat, je gewoon niet meer extreem duur is ik ben een, tijd nog niet helemaal mee eens moet ik zeggen niet dat het toestel slecht is en als je die flip functie heel, erg, tof vind of je vindt het heel, handig Dat het toestel keer wel in broekzak past dan valt er, zeker, wat, voor te zeggen, maar ik moet ook zeggen dat, je toch echt nog wel, het een en ander inlevert de telefoon, heeft gewoon niet zon goede accu het camerasysteem is prima maar ja, ook niet helemaal Op het niveau van een, telefoon van 1000 euro telefoon is natuurlijk nog steeds wat, kwetsbaarder dan de gemiddelde smartphone en ook die opstaande randjes, rond, het scherm ben ik, niet een heel, groot fan van ja, daar komt, ook bij dat, hij heel, erg, veel, wel, goed, doet, Hij heeft gewoon beddengoed camera systeem en kan draadloos opladen hij is super snel heeft, goede software et cetera, et cetera, dus het is niet. Meer een, telefoon die, echt gehandicapt is door. Zijn flip functie maar wat, mij betreft biedt die flip functie nog wel te weinig toegevoegde waarde om die, hogere prijs en bijvoorbeeld die matige batterij, waard te zijn, dus zeker een stap in de goede, richting maar zout, je deze samsung galaxy z, flip 3, aanraden dan is Over het algemeen toch het antwoord helaas nog nee, ik ben zwart, voorman dominique bedankt voor het kijken van deze, video ik, hoop dat, je er wat, aan gehad hebt laat, even weten in de reacties onder deze video als, jij van dit concept, vind of jij toekomst ziet.

https://www.youtube.com/watch?v=2fGO-Ig1sbE