Euro dit is de real g master edition de rail nu gt master edition komt in twee edities er een, vrij, standaard zwarte en witte versie die, hebben, gewoon, een, glanzend plastic achterkant en dan is er. Deze grijze lavender edition en die is genspireerd op, een, koffer aldus, real mee de staat zelfs de handtekening van de ontwerper op een zekere manier, naoto fukasawa ik had nog nooit van gehoord maar ik moet wel zeggen dat ik, het een, leuk, uit, vind zien en echt Weer eens anders dan anders dus dat, doet veel meer goed daar staat tegenover dat de afwerking van het, toestel wel, wat beter had gekund hij, sowieso, helemaal van plastic, ook de rand is iets misschien uit alsof het metaal is maar. Het is plastic. Als op zich geen drama, maar de ja hoe die rand zeg maar in de achterkant, over loopt daar zit en het een, hoekje zitten aan, wat, meer, ruimte tussen dan in het andere hoek, je ze allemaal geen drama maar, het toestel, straalt, wat, dat, betreft niet echt Luxe uit om, je los van die achterkant het ontwerp voor ook een, beetje standaard hij, heeft een, punt zul, je in de zijkant hij heeft zeker geen, grote, scherm, handen ook niet de kleinste scherm van de ooit. Het is gewoon een, prima smartphone maar niet heel, spannend qua ontwerp hij is niet. Waterbestendig of iets in die, richting hij, heeft, wel, een, audio jack hij, heeft, ook maar. In speaking, simone speaker, hier op de onderkant ze de vingerafdrukscanner in het scherm die werkt, fijn dus dat is allemaal.

Prima het ontwerp is helemaal. Niks mis mee en deze traveller edition die is best bijzonder maar, los van dat bijzondere achterkantje is het ontwerp ook niet heel, spannend het scherm van de real meer g2 master edition is een. Full hd plus scherm 64 inch groot en tis een amoled scherm met de verversingssnelheid van 100, 20 hertz wil zeggen dat heel, vloeiend is nou, ook los daarvan, ziet, het, scherm, daar, prachtig uit de helderheid is goed. Contrast is goed, kleurweergave is goed, dus wat, dat, betreft, scoort, ie, gewoon heel, erg, netjes, maar, moet, ook zeggen dat is eigenlijk, is steeds. Meer smartphones die rond de 300. Euro posten het geval dus ook daar is het weer niet zal jagen zonder prestaties van deze, wil meer gt master edition, zijn uitstekend ligt een, snapdragon 778 chipset in hij is goed geoptimaliseerd en daardoor werkte gewoon erg, snel nou die chip is de sowieso een van de Meer krachtige chipsets rond de 300, euro heeft zes gigabyte of 8 gigabyte werkgeheugen dat is niet. Super veel, maar wel ruim voldoende en natuurlijk ondersteunt keek 5g prestaties van dit toestel is hij gewoon top software is de real deal. My en neer you why lijkt erg op record euro s, software van opbouw, uit, ziet, er, wat, mij, betreft, mooi uit het is vrij. Strak het is niet. Te druk dus wel vrij sterk aangepast trouwens tegenover de standaard van android maar dat is op, zich, natuurlijk, geen, probleem ja, het is gewoon.

Fijn stof er met ook lekker wat, functies alleen het update, beleid van riel wie dat wel een, beetje matige real die belooft een en brood upgrade in dit geval die van android 11 naar android 12 daarnaast beloofde twee jaar beveiligingsupdates maar ook dat is natuurlijk niet heel. Erg veel zeker niet voor een telefoon die meer dan 300 euro kost dus daar zit nog wel, wat, verbeterings, ruimte maar, los daarvan is de software, dus wel heel, fijn op de achterkant van dit, toestel zitten drie cameras en 64 megapixel hoofdcamera, een 8, megapixel groothoek camera En een 2 megapixel op macro camera die, laatste is op, zich een, leuke, toevoeging, maar, natuurlijk kwalitatief niet heel, goed de grote hoe camera is prima niet de beste, je kunt krijgen maar fijn dat die erop zit en de hoofd. Camera die is eigenlijk best wel goed het is een. 64 megapixel camera maar hij is daar vroeg standaard 4 pixels samen dus jouw 16 megapixel fotos over de zien er goed uit zijn niet super detail: rijk maar, wat, behoorlijk detail, rijk en hebben vooral mooie kleuren en een goede dynamische range ik, heb, twee, kleine, puntjes, aan Te merken deze camera in is dat hij niet altijd hele mooie kleuren vastlegt in sommige omstandigheden gaat, het gewoon net, even mis en fotos kunnen soms ook relatief snel bewogen zijn dat laatste is redelijk standaard in deze klasse de nachtmodus moet ik zeggen doet, het behoorlijk, goed, Moet, je natuurlijk telefoon wel goed stilhouden maar dan weet ie echt, veel, licht, op te vangen, dus de camera van deze die die, gt master edition is niet de beste die, je kunt krijgen voor dit geld maar wel gewoon echt goed de zelf.

Camera is trouwens een. 32 megapixel camera en ook die scoort prima laatste punt ook belangrijk en ook erg goed is de batterij. Het is een: 43 100 millioen per uur batterij daar kom ik, makkelijk de dag mee door en als. We niet al te, intensief gebruik, kom, je twee, dagen, mee door, dat zal, vast fijn, maar, wat, misschien, nog wel fijner is is dat. Hij met 65 wat, kan opladen dat, wil zeggen dat die binnen 33 minuten van 0, tot 100 procent vol zit dat is gewoon heel, erg, fijn, als, je batterij bijna leeg is je moet bijna weg in wil nog, even wat stromen in pompen, binnen, 10 minuten heb. Je echt weer een, significant deel bijgeladen en dat, is gewoon echt super de wil die gt master edition. Kosten is 330 euro en voor. Dat geld is het een, erg, goede, telefoon ja, hij is misschien niet. Mega spannend maar doet een, aantal dingen heel, goed en doet vooral de meeste, dingen gewoon echt ruim voldoende voor, je het geld hij snel de software is goed geoptimaliseerd werkt prettig de camera is prima telefoon heeft een, goede batterij hij, kan dus razendsnel oplader dat een van De grote voordelen ook het ontwerp aan de achterkant is best bijzonder en daarmee leuk de telefoon heeft verder een heel, mooi scherm en eigenlijk is niet. Zoveel aan te merken grootste nadeel is dat. Het update, beleid van riel niet gewoon niet zo goed is maar.

https://www.youtube.com/watch?v=zYlx6UPwho0