A 52s die 400 euro kost Muziek de a 250 res is een. Soort refreshen van de a52 van eerder dit jaar dat was al een, hele goede telefoon na deze heeft eigenlijk een, verandering, namelijk geen chipset hij is alleen nog in de 5g, versie met een, snapdragon 778 chip, hij kost, 400 euro dat is op dit moment zelfs minder Dan de 5g versie van de gewone a52 en in deze review, kijk ik of het nog steeds een goede keuze is het ontwerp van de a2, 50s is precies hetzelfde als dat van a52 en het is prima maar. Het is ook een, beetje saai en komt net wat goedkoop over voor een, telefoon van 400 euro heeft mijn, glanzende plastic, rand, lijkt, een, beetje, alsof, het metaal is maar, het is gewoon, plastic de achterkant is een. Mat plastic het is vrij sober en dat, vindt op zich, best mooi geen fratsen geen, poespas, camera bubbles, helemaal in het plastic verwerkt hij is iemand leuke kleertjes, verkrijgbaar, deze zwarte maar is om. Bijvoorbeeld een, blauwe of een rossen dus daar, is wat keuze in maar. Het is wel allemaal plastic, je ziet, er redelijk, wat vingerafdrukken erop en is zeker niet de meest, luxe of spannend ontworpen telefoon die je kunt krijgen voor dit geld aan de voorkant zit natuurlijk het scherm zijn zes en half inch amoled scherm, hij, heeft, een, kleine, puzzel, Voor de camera, dat is prima zit rond die puzzel een, gouden randje en dat reflecteert heel, erg, zeker, ze, buiten ben dus, een, beetje, irritant het ook, geen, groot drama, maar ja, waarom samsung, het, gedaan, heeft, ik, snap het, niet zo goed verder is de telefoon.

Voorzien van een 3 mm jack op de onderkant dat is fijn zit een vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt en die. Werkt voor mijn gevoel wat beter en soepeler dan die van de a52 daar voeg ik nog een nadeel hier is het nog steeds niet de snelste vingerafdrukscanner maar is het gewoon prima groot voordeel van het toestel ook qua ontwerp is dat. Hij volledig waterdicht is ip68 de betekent dat, je echt onder water, zou, kunnen, houden doe dat niet als het niet nodig is maar in ieder, geval kan die het gewoon hebben en dat is natuurlijk heel, fijn, het scherm van dit toestel is zoals gezegd een zes en Half in schoot amoled scherm met een, full hd, plus resolutie en de verversingssnelheid van 100, 20 hertz dus das, lekker vloeiend het scherm, ziet, ook, gewoon heel, erg, mooi uit, het contrast is hoog de kleuren zijn mooi de helderheid is goed. Genoeg is eigenlijk gewoon helemaal, niks, op aan te merken het is gewoon een van de mooiere schermen in deze prijsklasse dan de prestaties, het grote punt dat geupgrade is tegenover de galaxia, 52 er zit hier een, snapdragon 778 chipset in dat is behoorlijk snel, sowieso van smartphone Van 400 euro de moderne chip met 8 kernen die gewoon echt fijn werkt de software, optimalisatie van samsung die staat zeker niet bekend om hoe goed die is maar, ik moet, zeggen, het valt me niks tegen in dit toestel hij is sneller. Dan ik had verwacht op basis van mijn ervaring met de a52 en ook sneller dan ik op had verwacht op basis van mijn algemene ervaring met samsung toestellen en die, chipset die, erin zit is nog.

Steeds niet de snelste smartphone die voor dit geld kunt krijgen, als snelheid echte ding is dan moet, je misschien niet zijn maar voor alle andere mensen is deze telefoon ruim snel genoeg en dat is het belangrijkste en ondersteunt natuurlijk 5g dit dus hij heeft alleen, een, 5g. Versie heeft zes of acht gigabyte werkgeheugen en ook dat is prima dan de software nog een, groot, voordeel van dit toestel het is de one you why software over android 11 dat is op. Zich nog, niet zo, bijzonder, tis, fijne software die heel. Uitgebreid is maar er zitten, ook wel, wat dingetjes in die, irritant, zijn bijvoorbeeld, bigsby, samsung, slimme, assistent, maar, daar, staat, tegenover dat het update, beleid wel echt heel goed is samsung belooft drie, jaar, android ook, reeds en vier jaar beveiligingsupdates dat is het. Beste wat, je kunt krijgen in een, android smartphone en zeker voor een toestel in het midden klasse is dat heel, erg, netjes dus dat is echt groot voordeel van deze a52 s het zorgt, er, ook, voor dat, je echt lang met het toestel, kunt, doen, achter op Dit toestel zitten vier cameras, dat klinkt, indrukwekkend en op zich is het ook echt, netjes, voor een telefoon in deze klasse maar het is ook niet, zo spannend, als, je misschien op basis van het, aantal cameras, zou verwachten het is een, hoofdcamera dan zijn en 60. Megapixel camera en 12 werd ik zo groot, uw camera een, 5 megapixel macro camera en een 5 megapixel diepte sensor die, diepte sensor is vrij, zinloos die macro camera die, komt, nog, wel eens van pas en dat gewoon handig en fijn dat je die hebt de groot Uw camera dat is natuurlijk sowieso fijn, om te hebben en die is kwalitatief ook zeker, niet verkeerd dan de hoofdcamera.

Dat is een, 64 megapixel camera die, je maakt fotos in 16, megapixel resolutie zijn, voegt 4 pixels samen tot een pixel en die. Fotos die zijn gewoon mooi kleur zijn vrij verzadigd, zoals, je dat misschien wel van samsung, gewend ben nou, dan zie, je van de samsung, look daarnaast zijn de fotos detail rijk in het donker presteert die eigenlijk nog, best wel goed ik heb het idee dat, hij, ook; Dat net als beter doet dan de galaxy a52 ja het is nog steeds niet perfect en fotos kunnen snel bewogen zijn, als ze in het donker iets, weegt, hij, een, foto, maar, als een, heuvel dat alle telefoons in deze klasse hebben en over het algemeen is de Camera gewoon heel, goed ja, het, is niet, telefoon die, je misschien, echt, verse, camera moet, kopen maar de camera is zeker bovengemiddeld voor dit geld en dat is natuurlijk fijn aan de voorkant zit een 32 megapixel selfie camera ook die maakt mooie fotos en op de film Functie van de dexia 250 s is prima de batterij van dit. Toestel is een: 45 100 millioen per uur batterij en dat klinkt misschien niet als heel, erg veel naar hedendaagse standaarden maar ik moet zeggen hij doet, het goed, je kan er makkelijk de dag mee doorkomen een, beetje, je best doen het kom, je ook twee dagen mee Door en dat is natuurlijk gewoon netjes de laat functie van de batterij dat wel een van de nadelen van dit toestel met zn 25 watt laadfunctie nadat niet heel, erg, snel, hij kan het niet draadloos opladen het is geen drama, omdat de batterij gewoon lekker lang, mee Gaat maar als, je een, telefoon wil hebben die snel weer, vol zit dan word: je niet hier zijn de samsung, galaxy a5 te gaan 51 en 52 en ongetwijfeld ook deze a52 s zijn al jaren, verkooptoppers van samsung en dat is niet.

Zonder reden zijn, complete toestellen, die in het geval van de a50 en de a1 en 50 nog niet helemaal, perfect waren naar de a2. Vijftig pond kan erg goed en ik moet zeggen samsung doet daar met de is a 52s nog een. Stapje bovenop de telefoon is ongekend uitgebreid vond toestel in deze klasse hij wordt heel lang, ondersteund hij is nu, ook echt snel dat is fijn en daarmee is het. Eigenlijk bijna de perfecte middenklasse smartphone, dat hij waterdicht is is fijn.

https://www.youtube.com/watch?v=jiR90BOgBQM