Over de prijskaartje dat is nu: 650 euro maar als, je mij ik zou mezelf koopt krijg, je er tot 22 oktober en gratis dvd en bij centralpoint staat die al in de boeken. Voor 590 euro reis die nog niet verkrijgbaar maar ik verwacht dus dat die prijs of wel vrij snel gaat zakken ofwel, je er dus bijvoorbeeld een, leuke tv bij, kunt incasseren dus dat maakt, het toestel, nog iets goedkoper en aantrekkelijker ik, zou, nu, elf, 2, pro heeft Een behuizing van aluminium en glas de achterkant is van glas is licht. Gebogen aan de zijkanten waardoor die lekker in de hand. Ligt de runs van aluminium de voorkant is natuurlijk. Ook van glas te zitten en 67 inch display en die. Achterkant is wel leuk in de zin, dat hij in een, aantal verschillende, kleuren en looks, verkrijgbaar is deze, grijze versie die, ziet, er, uit, stof die van geborsteld, aluminium is er, is ook, een celestia, het bloed dat is een. Beetje blauw paarse met gradint parelmoerachtig effect en er is een, witte versie die is wat, meer standaard maar daar is dus lekker veel keuze in en dat fijn verder is de telefoon ep 53 spatwaterdichte zij is niet. Volledig waterdicht, maar, als, er een keer wat is metertjes. Regen opkomen of zo dan is dat. Geen probleem het geen audio jack heeft een, vingerafdrukscanner hier in de zijkant in de power knop die werkt fijn hij heeft aan de bovenkant een infrarood blaster waarmee was afstandsbediening voor, je tv kan gebruiken dat wel een, grappige functie en verder is het toestel voorzien van best Goede stereo speakers die getuned zijn door, harman kardon en uiteindelijk is het.

Ontwerp erg, compleet, moet wel zeggen hij is wat. Aan de grote en lompe kant en de afwerking die had ook iets beter gekund bijvoorbeeld de aansluiting van het randje op de onderkant is net niet. Helemaal mooi vloeiend dat, soort, kleine dingetjes dus niet de mooist ontworpen zwart van ooit maar het ontwerp is wel gewoon echt, prima het scherm van deze chummy, 11 2. Pro is dus een 67 inch, groot scherm de full hd plus resolutie het is een. Amoled scherm hen, dat amoled, scherm, ziet, er, goed, uit, hoewel, ik, wel, moet, zeggen, dat, jouw, meer, out of the box klein beetje flets heeft ingesteld, wat, mij, betreft dan kun, je van alles en aanpassen de instellingen qua scherm kalibraties zijn echt heel, uitgebreid, dus, je kan Er van maken wat, je wil en als, je mijn und naar, je eigen wensen dan is het gewoon heel, erg, mooi scherm heeft de verversingssnelheid van 120. Het dat is netjes en totaalplaatje van dit. Scherm is gewoon heel erg, prima mijn blinkt er ook niet een. Uit want eigenlijk, alle high end smartphones, hebben tegenwoordig een heel, mooi scherm onder de motorkap van die, toestel ligt een, snapdragon 888 chipset van qualcomm met de snelste chip van dit moment en die, staat erom bekend dat, hij, nog, wel, eens, een, beetje, warm kan, worden, vaak, Zo mee heeft het erg, goed opgelost in dit toestel de koeling zit gewoon goed in elkaar en daardoor heb, je er eigenlijk nooit last van dat heel, fijn hij heeft 8 gigabyte, werkgeheugen er bestaat ook versie met 12 gigabyte maar die heb ik in nederland nog niet Gezien maar goed 8 gigabyte, ook ruim voldoende en uiteindelijk zijn prestaties van dit, toestel gewoon heel, goed hij is goed, geoptimaliseerd die, koeling is dus fijn en daarmee is het.

Gewoon een van de snelste smartphones die, er is en voor 650 euro is dat. Natuurlijk heel, erg netjes de software van dit toestel is de nieuwe versie 12 punt vijf om precies te zijn en die. Mihai is nooit mijn favoriete, android, veel geweest dat is het nog steeds niet maar ik, moet zeggen excel meer flinke, stappen, voorwaarts, gemaakt, wat, voelt bij de emmy 11 nog het geval was is dat facebook meldingen niet goed in het blokje wat, om hen, kwam paste de Dark modes: werkten niet goed naar die werkt, nu, nog, steeds, niet, perfect maar wel weer wat beter dus of hij ziet er ook iets strakker uit zou nog wel de nodige, bloatware op toestel bijvoorbeeld ik top staat standaard, genstalleerd ja, dus de toestel, heeft nog steeds software Die een beetje rommelig en druk is maar het echt veel beter dan het was wijk selmy bovendien heeft chemie voor het eerst een, goed update beleid gegarandeerd dit toestel krijgt drie jaar android grace en vier jaar beveiligingsupdates daarmee doet hij mee met de top van de markt En dat is gewoon heel, erg, fijn, dat, je wel mee die garantie, ook biedt dus ook dat is een, pluspuntje van deze, xiaomi 11t, pro dan de cameras, een, groot, folks, punt van deze, smartphone maar, eigenlijk van alle, smartphones, tegenwoordig, zou, meer, f, dit, toestel, voorzien van Een honderd 8 megapixel hoofd camera en 8 weg ik zon grote camera en een, 5 megapixel delen macro kameraad is dus.

Een macro camera die standaard, dat, ingezoomd, staat, eerst, maar, even die extra cameras die delen macro camera is een. Toffe toevoeging, maakt, kwalitatief zeker niet de beste fotos maar op zich goed genoeg, om te gebruiken de achter fx een. Grote camera is ook, natuurlijk fijn dat die, erop, zit, moet, zeggen dat die, voor, deze, klasse, wel, een, beetje aan de magere, kant is maar, het is fijn, nog steeds dat, je hem hebt en dan die 100 8 megapixel hoofdcamera ja, je zou, zeggen een, honderd, 8. Megapixel camera kan ik in ieder geval, erg, veel, detail, vastleggen nou dat, doet, deze, standaard niet zo heel, goed moet, ik zeggen de beeld fracking is vrij agressief waardoor de fotos van beetje plat geveegd uitzien als, je daar doorheen kunt kijken zijn op zich mooie fotos die Vaak een goede dynamische range hebben en soms ook mooie kleuren die kleuren zijn niet helemaal consistent en soms zijn ze, ook, echt wat de heftig bijvoorbeeld dus ook dat is niet. Perfect en het is niet. Echt een super camera de zijn gewoon echt betere cameras in high end smartphones, te vinden en andere kant. Het is wel een, high end smartphone maar ook met een, relatief lage, prijskaartje van 650 euro en voor dat bedrag wil ik camera wel, ruim voldoende, hij, kan trouwens 8k filmer daar zou niet erg, trots, op, maar, dat, zou, ik zeker niet doen want die 8k filmpjes Hebben weliswaar wat meer detail: maar ze zijn vooral ook schokkerig er en kwalitatief over rol zou ik zeggen dat, ze, wat, minder zijn dan de 4k; videos, bovendien nemen ze veel meer ruimte in beslag, dus lekker niet doen tot slot de batterij van deze, xiaomi, 11 tape.

Roon als een van de grote, speerpunt van het toestel niet zozeer die batterij zelf dat zijn 5000 miliaan per uur batterij die lang, meegaat en dus op zich al prima is maar wat, het bijzonder is aan, dit toestel is de laadfunctie. Hij kan met 120 watt laden, dat is bijna, twee keer, zoveel, als de meeste smartphones die heel, snel kunnen laden, tegenwoordig het betekent dat hij in 17, minuten van 0, tot 100 vol zit ja, ik heb, hem, bijvoorbeeld, ook, kip zit toen die nog, op, 37 stad Aan de lader gehangen na twee minuutjes wat hij alweer boven de 50. Procent dat is gewoon echt heel, erg fijn en zorgt voor dat, als, je even snel, je telefoon moet bij laden dat dat, prima kan met dit toestel draadloos laden kan die niet. Dat is dan wel, weer, jammer, maar goed omdat, je hem zo snel aan de kabel voor kan pompen is dat. Op zich, ook niet zo, erg een, nadeeltje van de batterij is dat. De aanduiding van hoeveel die nog zit niet zo heel. Erg goed is hij blijft best wel lang. Op 100 of 99 98 procent hangen daarna loopt die vrij normaal af en het laatste stukje van de batterij gaat extra snel dus daar, kan nog wat getuned worden maar verder ja die hele, snelle, laadfunctie vind ik wel echt top zou, je zegt trouwens ook dat ze De batterij in 2, cellen hebben opgesplitst om snel te kunnen laden, maar ook om met dat, sneller laden de levensduur van de batterij niet al te, veel aan te tasten ze zeggen dat de levensduur van deze batterij met super snel laden niet.

Minder is dan de levensduur van een, gemiddelde smartphone batterij die, claim, kan ik moeilijk verifiren maar ze hebben in ieder geval aandacht aan besteed en dat is alvast een, pluspunt, eerder, dit jaar was ik niet. Perse heel, erg tevreden over de xiaomi mi 11 die ja. De laatste poging van xiaomi in het topklasse was was relatief duur en die prijs niet helemaal waard deze shelly, 11 2 pro is wat. Mij betreft een, hele grote stap in de goede, richting sterker nog het is eigenlijk de ideale high end xiaomi telefoon zoals ik hem zou willen zien toestel is relatief. Betaalbaar met zijn prijs van 650 euro levert op een, paar plakjes wel wat in hij is bijvoorbeeld niet. Volledig waterdicht kan niet draadloos laden en heeft niet de beste camera maar daar staat tegenover dat die vooral heel, erg, veel, wel, goed, doet, voor een, hele, nette prijs telefoon is weliswaar niet best afgewerkt maar verder vrij luxe ontworpen heeft na wat, wikken een heel, mooi scherm, Het is een van de snelste smartphones die, er is hij heeft wat, leuke extras zoals dat super snel laden met 120 watt en de afstandsbediening waarmee, je je tv kan bedienen de telefoon is verdere rand gewoon compleet en goed de mirai is niet.

https://www.youtube.com/watch?v=n15jg4KKRFE