map, pada, 30 hari bulan, 9, 2021 sekarang dada program. Baru lagi yaitu proses, pelantik logo, malaysia.vs ini, dirancang, untuk, membantu, rakyat, Malaysia, untuk memiliki, smartphone, secara, percuma, dengan, pelan, bulanan, sebentar, 40, Ringgit sebulan, Sorry, satu hari, Orang, cuma, bayar, sehingga 33 send aja sekarang dah boleh dapat satu fans, betul soflen internet dia, lebih, murah, daripada, segala, Top4Top kesini korang boleh subscribe pada 15 hari bulan 10 sehingga 15hari bulan Pak 2022 sepatu vesnic orang boleh subscribe, lah, dengan, Telkom, mana mana yang kurang, suka seperti, ngerti, digesek, qoyyumu badan; Yes, jadi siapa, yang layak, untuk, lain sampai, ke, sini, ke, sini, aja, mainan, dengan program; Jaringan prihatin sebab yang jaringan, prihatin tuh dia cuma, boleh, langgang untuk golongan default saja, kalau pengen, ke, sini, semua, rakyat, Malaysia, boleh, langgan, tak, kira kurang, devote ke mp3m sixteen asalkan korang umur 18 keatas dan kurang adalah manusia biasa, kalau, kucing, korang nak, subscribe, pelangi, tak, Bonjol, Sebab Dia adalah manusia luar, biasa, kepala, apa, yang telah, ditawarkan oleh, Telkom Nation nih, asli ada beberapa plan yang ada dekat make lah ada yang sebulan 38 Inggit ada yang sebulan 49g ada yang sebulan 60 Ringgit damaika macam lagi, lepas, tu, cara, diayak, orang, kena, guna, Lintau, Itu dan ikat kontrak dengan mereka sewaktu orang, barulah, boleh, dapat, postgrado, pecuma, sebab, kalau toko to dia the Untung dia Boleh bagi laporanke, full percumalah, kalau, dia, tak, daun, tomat, manajemen, apa, gitu, ikan, Saudia, simple aja, Sebab, semua, barang, tuh, dia ada by Yudi, Allah, Oke, softlens, Kita tengok dulu yang PKS Jokowi, Yes, dulu, so kalau kurang, ambil, vegasnih, dengan toko, Yes, korang boleh, dapat, 1v, Samsung Galaxy 02 yang berharga, ‘9 secara percuma, tapi, ko lantainya subscribe lain, dengan, mereka, sebulan 49g untuk 12 bulan lepas tu, setiap, bulan, kurang, akan, dapat, 100bit, menyedihkan Soplanit kita agak bebal wiraswasta, bulan 49 Injit saja kurang, double dapat 100g yang haidnya, tapi, Pelangi, dia, tak, the piccola lepas tu coveragenya mungkin cetak, kabel, banyak, tempat lah, so kalau ILC, orang, tuh, pabrik, dia, oke, kurang, boleh, Consider telanjang nih soplanit satu tahun korang kena invest 600 lebihlah untuk satu tahun lepas tu kita tengok yang pelan, dijiplak kalau kurang anda telah dengan di jika, orang akan dapat, satu font, Samsung, Galaxy E kosong dua ataupun Denai secara, percuma, tapi, korang kena, subscribe, dengan, Gigi, sebulan 40 ringgi untuk 2 tahun sepatu, orang, akan, dapat, Internet 10 by untuk, setiap, bulan dan pria limited call, Hai, sopla, ninja, lebih murah kek lah kalau, kita, kompleks, dengan, kau Kau; Yes, tadi tapi di ini, dia, kenaikan, konsep, 2 tahun nah, soprani, agak, sesuai, untuk, setiap, ke, yang selalu, sedekah office, kekejetan, rumah, oke, sebab, kalau, Rumah ada wifi, tempat, kerja, ada, WiFi, untuk, keluar, pergi, beli, barang, sekejap, saja, kurang, boleh, pakai, laporan ini, sebab, Biasanya, kalau, kurang, menepikan, koranto, fakta di 40, Ringgit kurang pun, takkan, dapat, satu Vivo, nah yang ini, kurang, akan, dapat, satu pompa, jumlah, tapi, dia, kenaikan, konflik, untuk, 2 tahun nah soto, 2 tahun korang kena, investa 7000 lebih Rasya SS3 yang ketiga, kita tengok, yang selkom, pulang telepon, idiada 2001 yang 38, IG dan satu yang 58 minggirlah kita tengok dulu yang pelan, 38 Inggit lah, oke, kalau, pulang, ambil, pelan, dengan, Telkom, diagram, bagi, kurang, Ti Nokia, 225 foji secara percuma, tapi, korang kena ambil plan Telkom, sebulan 38, untuk, 2 tahun, Ah lepas tu, dia, akan, bagi, kurang, 8G, punya, hi, speed, dan Animated YouTube, Facebook, WhatsApp jangkrik, g3mpa sajalah, so kalau pulang, nak, guna, Biar, kerja, saja, yang selalu, tengok, dekat, YouTube, Orang boleh subscribe, Pelangi lepas, UFO Nokia, tuh biasa, kurang, tak, gunakan, korang, boleh, hadiahkan, Kak, orang, tua, dekat, rumah, atuh, sok mereka, tak, payahlah, pergi beli, satu handphone, barulah Oke, BAB, ponijo, tidak, percuma, kan pelan, tuku, orang, bunuh, sendiri, untuk, orang, bagilah, Kak, orang, rumah, tuh, soto; 2 tahun korang kena imbas Milan, ratus lebihlah DPas to plan Kedoya lah korang akan, dapati, Samsung, Galaxy E, kosong 3S yang berharga 500 lebih secara percuma tapi, korang, kena, ambil, kontak, dengan, telepon, yang bulannya, 58g, untuk 2, tahun sepatu, dia, akan, bagi, koran 16, high speed internet Dan anime c YouTube Facebook Wasted yang, stick: g6m vps, Lah, sok Alquran, guna internet yang banyak, lepas tuna steak, melaju tuh, orang, boleh, ambil, apel, ane, coba, internet dia, satu hari dalam Duo, Ringgit, sajalah, agar, dia, lebih kurang sama, dengan minyak 1liter on 95 nah, tapi, sebenarnya, Selkom dia, the banyak pun, dekat dia, punya website, sana tapi, aku cuma lihat status, sajalah coba, aku, nah, pendekkan, video ini, iso, aku, tak, Kirito, semula, pun, yang, lain, tuh, nanti, aku, akan masuk; The Calling dekat division, sana kurang, boleh, tengok, dekat, adalah, Oke, lepas, tu, Oke; 2 tahun korang kena invest 1400 lebihlah lepas tu kita tengok yang you mau bilang kalau yang jumbo pun, dia, the 20 juga satu yang 40, Ringgit dan satu yang 68g, so kita tengok, dulu yang pelompat, puluh, Ringgit, dululah, Oke, kalau, kurang, sesuai, dengan, jumlah, bau, kurang, boleh, Dapat satu Samsung Galaxy 02 yang bahagia ‘9 secara percuma tapi konon kena ambil, flange 40 Ringgit untuk 12bulan, ajalah shop, laniege, boleh, dikatakan, yang paling, murah lah, Sebab, Dia, kontestan, shader, lepas, tu, bulanan, dia, cuma, 40 linggit sajalah, tapi, kurang, cuma, akan, dapat, sebulan, dimage, dapat to Free call 50menit dan T1G untuk setiap hari goplani dia agak sesuai lah untuk kalau ukurannya klaim ikan anak konon sehari cuma guna, satu kita dia setelah Setiap hari dia guna, satu gitar, habis 1 gitu nanti didata boleh pakai dah sold 1 tahun konon cuma kena invest 500 Lebih sajalah Oke share SSD yang kedua ialah pelannya 68g kalau pulang serta implan 68 inject tuh, orang boleh beli, Samsung e kosong tiga Estu dengan harga 199 dan Oppo 16xu dengan harga 1990 Lepas tuh orang, kenal, ambek, konflik, dengan, dia, untuk, tahun, nah, sewaktu, peralatan, dapat, limited Kodaline metode talahtu kaledo kurang to you, mubazir kalender, puasa, orang, boleh software, laporan ini, sebab, jernih, pelana, limited dan Tiffany, tanah, sepatu, konsep, Dia, pun, cuma, atau, saja, Souqy, the agak bebalu Ila dengan harga dia, salah satu tamparan, kena, Inpres 1 dibunuh Bela, siapapun, dengan, video sepatu, Kita tengok yang nexis, pulang Kalau pulang ambil dengan misi sekolah boleh dapat, satu Wibowo y12s yang bahagia 499 atau remisi 21 yang bahagia 599 secara percuma tapi, korang, kena, ambek, pelan, Dia, sebulan, 60, ringgi untuk 2, tahun depan, tuh, orang, akan, dapat, internet 30 by untuk high Speed lepas tu ada Vivo Anindita dan SMS soplanit, dia agak mahal celah kalau kita company dengan plan yang lain, tapi, apa, yang bestnya, Iyalah kalau kurang remaja umur, 18 25 tahun yang masih, belajar lagi, krisis, akan bagi, Freddy B10, Ringgit untuk, 12, bulan lepas, tu, dia, akan, Bagi cacing goi boleh untuk 30 ringgit Kak kurang dan kalau kurang transfer, daripada toko, lain masuk, pergi mcsys biarkan firebird, biru 60 Ringgit kat korang, punya bilang sold out korang boleh empat diskon 210 Ringgit nah oke tapi, kalau, kurang, bukan student, seorang, pun, boleh, dapat, yang 30; Ringgit dengan Abby 66gb tuh cuma yang kalau, kurang, bukan student tuh, orang, tak, dapat 120, ringgit menyelip, itu adalah, so kalau kurang student, korang kena, invest 1300 lebih untuk 2 tahun dan 1000 lebih kalau kurang, bukan student, ah sepatu kalau, karena, ambil, pelan yang satu tahun, Sebenarnya Dia pun, adalah, kurang, boleh, cek, dekat, ding, dekat description, tanah, sehari, itu aku, ada, buat, video tentang Plan 1, tahun punya, saja, Oke, orang, berdecak, dekat, sana, so itu, sajalah, telanjang, ada, dekat, makin lama, so semua telepon, dia, the kelebihan dia sendirilah ada yang pelan, Dia, murah, Ada yang dapat animeise internet dan ada yang dapat dibela, so kalau beranak, satu petani kurang boleh subscribe dekat kedai, membawa aku dekat batu pahala oke sepatu premium dia untuk sementara, waktu, saja, jelas, akan, datang, mungkin, dia, akan, tukak, pun, ke, HP, saya, tak, pastilah, oke, lebih, ada, Update tuh aku akan alis, tradisional kurang boleh cek dekat, sana waktu, masa daftar, tuh, orang kena by Awang pendaftaran dululah, Oke, Sebab, semua, barang, dia, DCost diet, tapi uang, pendaftaran, tuh, dia, akan, ribet, balik, dalam, hidupnya, bila Oke, so dia cuma, pegang, tadi, Allah, tapi, dia, akan, Bagibet uh balikkan kuranglah, tu, korang, tak, perlu, risalah, Lepas, tuh, awal, bulan, depan, aku, akan 6 twiner untuk, tidak, beres, nih, nah, oke, so kepada, sesiapa yang belum comment: dekat, video yang aku, sebelum, nih, orang, kena, pegi comment: nah oke, lepas, tu, aku, akan, masukkan, nama, kurang Dalam Rode impian oke sepatu Aku akan buat, satu gen, lepas tu kita putar, lagu orang, punya name, dekat, sana Nah, masuk, Conte, Senang, saja, kurang, cuma, komen, dekat, video yang aku, punya akidapi etnis, belum, nih, sepatu, kurang, Anda, layak, untuk, masuk, kontes, Sunarto, simpel, sajalah, soir, atau, Itu saja untuk video kali ini, kalau, suka video ini, jangan, lupa, tekan, butang, lecet, dendang, subscribe ya.

https://www.youtube.com/watch?v=MK7x6tvrQfM