Deze fan nieuw 2s het ontwerpen van de video ts, goud een, soort midden tussen sportief en stijlvol en dat vind ik wel heel, erg, fijn, ziet, er, niet uit, als een, echt, normaal horloge met het hoeft ook niet het is het natuurlijk ook niet maar het ziet Er ook niet uit alsof, je echt sport, ding, om, je pols hebt dat, je verder nooit kunt dragen hij zit dus in twee maten de ven, uw 2s heeft een 40mm ontwerp en de video 2 is 45 millimeter groot ik zou liever de 45 mm versie dragen Maar, je kan voorstellen dat, je als vrouw die vinden 40 mm versie draagt en dat is natuurlijk, gehad fijn dat die, keuze er is het, ontwerp is grotendeels van plastic, het randje, rond, het scherm is roestvrij. Staal verder is die. Van plastic, dat vind ik jammer want het, is een best wel duur horloge en ten eerste is het. Natuurlijk zo dat plastic, wat, minder, looks voelt, dat is geen, drama, het is ook, wat lichter dat is dan weer een, voordeel, maar, wat, ik vooral jammer vind is dat ook de achterkant van tot loge helemaal van plastic is als. Dat bijvoorbeeld keramische zoals bij, sommige, horloges dan draagt dat, gewoon, een, stuk, prettiger, dit, gaat, mij, toch een, klein, beetje irriteren en een, keramische horloge doet dat niet geldt ook voor de bandjes, deze ja, nee rubberen bandjes die kunnen, ook, een, beetje, irriteren, je kan zo makkelijk Vervanger zitten quickly, sluiting in en daarmee kunnen ze eigenlijk met alle oorlogen bandjes van het, goede formaat wisselen en dat is natuurlijk fijn goud horloge is waterdicht tot de vijf atmosfeer dat wil zeggen tot 50 meter diepte 50 meter de mee gaan duiken zou ik zeker niet Doen maar, je kan er wel gewoon mee zwemmen en dat is natuurlijk het belangrijkste qua bediening moet, je het hebben van twee knopjes hier aan de zijkant en natuurlijk een touchscreen dat scherm is een.

Oled scherm dat ziet er mooi uit de wijzerplaten, daar ben ik, niet heel, erg van kapot van ze, zijn ook niet lelijk, je kan er veel downloaden maar zijn ook niet de meest stijlvolle wijzerplaten die ik, ooit, gezien heb de interface, zelf doet, sommige, dingen, goed, maar, Sommige dingen ook, niet zo goed want die. Wel goed doet is dat. Je heel, makkelijk bij de sport, functies komt haig op de bovenste knop drukt dan kom, je meteen bij, je favoriete sporten terecht, wat ik ook handig vind is dat. Je naar boven of naar beneden kan vegen en kom in soort van overzichts minuutje met bijvoorbeeld het aantal stappen dat, je gezet hebt en dat soort dingen dus dat die, petit, goed, aan de andere kant, als, je iets verder in de interface, wil gaan, zoeken, dan wordt, Het een, beetje rommelig hij heeft heel, veel, functies, hij, heeft, ook, een, aantal minuutjes die nou net niet dezelfde functies hebben, maar waar de opdeling ook niet altijd. Even duidelijk is en de instellingen bijvoorbeeld zijn best lastig te vinden dus ja, het heeft, eigenlijk, misschien net iets te veel, functies, voor, hoe overzichtelijk de interface is als. Je natuurlijk, jouw favoriete functies hebt dan kun je die prima bereiken maar het is net niet. Ideaal de smartwatch features van dit horloge zijn niet op het niveau van een, apple watch of protein galaxy watch, naar voren sporthorloge zijn zijn wel heel uitgebreid via de garmin, app kun, je zelfs wat applicaties downloaden voor het horloge maar ook, los daarvan kun, je er al Best veel mee, je kan de muziek opzetten nou, je kan bijvoorbeeld spotify downloaden, je kan daarnaast betalen via garmin p.

Dat werd gewoon in nederland is kun. Je nederlandse betaalpassen aan koppelen en dan via de nfc op het horloge draadloos betalen zijn maar weinig horloges die dat in nederland hebben dus dat niet garmin, erg, goed, je krijgt natuurlijk meldingen binnen dat gaat niet altijd, even handig de volgorde van die meldingen die wil nog Wel eens een, beetje door, elkaar lopen en dus dat is ja, niet ideaal maar, wel, goed, genoeg, je kan dus wat, applicaties installeren, je hebt een find my phone functie naar alle basics, zitten de verderop, maar vooral het muziek luisteren en de betalen, dat vind, ik het Twee grote voordelen dan de sport en fitness functies die zijn erg, goed, ze zijn, ten eerst uitgebreid en ook heel, precies een gps die in de loge. Zit is precies hij, heeft, sneller fix and a ja trek, je rondjes ook gewoon goed dat lang, niet bij, ook smartwatch, het geval daarnaast is het, zo dat die, die sport, geeft ook met veel, applicaties, kan delen, je kan poort met strava, delen, je hebt natuurlijk de Garmin app zelf maar, je ook wat social media, achtige functies in heb, dus dat, zit, allemaal heel, erg, goed bram in heeft, ook een, soort, coaching app of coaching functie in de heb eigenlijk dus geen aparte, app daar, kun, je bijvoorbeeld een, trainingsschema, voor, een halve marathon. In laden die, kun, je zelfs koppelen met je office 365 dus, je outlook account waardoor die trading, zingen ook in je outlook agenda terechtkomen, als ook heel, erg, handig er zitten verschillende sporten op hij heeft heel, veel sensoren die zit en baren hoogtemeter in hij, zit natuurlijk Een hartslag sensor in dan kan, je zuurstof spiegel, je bloed zuurstof spiegel meten natuurlijk heeft hij ook, wat fitness functies, zoals dat, je je stappendoel en in slaap kan trekken, je stressniveau hij heeft een, soort body battery functie waarmee die weergeeft hoe, vind jij bent hoe goed.

Je opgeladen bent nou daar gaat die allemaal gegevens die worden daarvoor samengevoegd en beperkt eigenlijk ook best wel goed dus die fitness functies van deze video 2 en van jts vind ik ontzettend goed dan ook niet onbelangrijk en een van de grote, voordelen van dit horloge de Batterij deze video ts is de batterij die, ik heb getest natuurlijk de ven, je twee heeft dus een, wat grotere batterij en zal wat langer meegaan hoelang die meegaat hangt, wel heel, erg van je gebruik af als, je hem niet zo veel gebruikt om echt met gps Sport dingen te trekken dan gaat die zo een week, misschien wel tien dagen mee dat is gewoon heel, erg goed en heel, erg, fijn, moet, wel, zeggen dat, als, je wel veel sport, denken trekt vooral met gps dat, hij dan wel vrij snel, leeg, kan gaan aan Dat heeft natuurlijk ook mee te maken dat die gps. Erg precies is daardoor wat, meer stroom verbruikt en daardoor ja, als, je elke, dag bijvoorbeeld een hardlooprondje doet dan is het na 2 3 dagen 4 dagen wil een, keertje op maar dat, doen, veel, mensen, natuurlijk, niet nou, als, je dat, wel doet met je niet vaker Opladen maar bij normaal gebruik kun, je uitgaven van ongeveer een week en dat is gewoon heel. Erg fijn al met al zijn, deze garmin van uw twee en van je 2s wat mij betreft ontzettend goede smartwatches zou dan erg, goed midden, tussen, een sport horloge en echte smartwatch waarbij, je zeker niet alle, functionaliteiten van een, smartwatch heb maar wel de goede.

Batterij duur was een: smartwatch hebt bovendien kun, je gewoon muziek luisteren, je kunt mobiel betalen, je krijgt natuurlijk notificaties door. Heb super veel sportmogelijkheden en de gps is goed en accuraat en daarmee doet hij gewoon ontzettend veel goed er, zijn ook paring is die, niet, goed, doet, dat, ten eerste de interface die wat, mij, betreft ja, sommige, vlakken, echt, een, beetje rommelig is ten, tweede is die.

https://www.youtube.com/watch?v=lemgziTEn-E