Point 6: you inci dengan penel, jenis emule, Yes, dipakai banner jenis, emule dan brightness, petinggi 1300 display resolution 1080, kali 2400 dan disebabkan ini, adalah gaming, smartphone sore presiden, tinggi 120hz Smurf quality image, yang kita, nampak, dekat, yinyoo, duweni, bibit, lawadan wan na one di itu, naik, Kalau layan game kalau, full macam, casing impact memang, Chung gile takde la genesta, istilah display berkabut, sebagai, itu memang, terang, memang, Sharp disebabkan ini, ialah game iPhone, saya taknak, sentuh, sangat, bab, ke, merebut, saya, ke, Tunjukkan, dandang, beberapa, hasil, tangkapan, yang saya, buat, akhir, akhir, mijitin, n Ini datang dengan 3min, kamera, dekat, belakang, tuh, 64 megapiksel f1p, 8878, megapiksel f23, dan macro lens 2 megapiksel F2 poin4 untuk, mencampur quality, dia, bagi, saja, lawak, tapi, Bende, tu, takde lah, satu benda, yang baru, untuk, kebanyakan, smartphone, realme, yang Boni, tangkap, 64, megapiksel cuma yang saya, Enak Puji ataupun yang saya nah highlight ialah tentang atau ide sebab kalau anda tengok gambar yang Saya, tunjuk kepada anda di ini, segitu shop, dan warnanya terang, normally Kalau kita, ambil, gambar, dengan, atau, white lesley yang pertama, imis tua gak, jadi, backshop, sangat, nampak, bleu, dan akan, Nampak macam Ade cair gitulah kalau, kita, zuken, kemudian, dia punya, one pun, agen berubah, compare dengan, mint, kamera yang boleh, tangkap 64 megapiksel tuh tapi untuk, Real mijitin, io2 tuh Anda menilai sendiri, kuat ia Crowe, kamera, dia, Kemudian, untuk, video pula, ini, rekaman, Foke, 30fps, quality, videonya, Bagi saya biasa biasa saha juta impresif, sangat, B, Okelah body guna, untuk blogging, superstay dirinya, yang nih, bagus, dia delivery, Jogja dengan, sangat, sangat, baik, kalau, kita, ambil, video berjalan, tuh nampak jam kita udah pakai gimbal gitu goyang goyang hand held memang takde la sayur, ikut bune.

Stop x, dari realme, bukan manual, setting orange sekarang, mint topik yaitu dia punya gaming performance, biar, mijit ini, Aduh, ini, dia, pakai, prosesor, Snapdragon, 8705 Ji saya, tahu, ini, bukanlah, prosesor, yang paling power, untuk, tahun, 2021, back for sure ini, ialah, one of the best untuk tahun 2021 lemdir 12 bit dengan Stories: 256 lepas, tu, grafik, aja, pakaiin, Rino, 650 scramble 66 2 Inside Hai moreskrim, Rich 120hz bila kita, sembang, tentang gaming, Vonny Saya, punya, kayu, ukura, ataupun, tanda, arah, saya, sama, The Gaming foto Power, ataupun, tidak, Yaelah, dipilihlah, dengan, Charlie kita main Game gangsing impact beam, mana 11 gaming, sound ataupun, 11 smartphone, itu sendiri, biar boniran, gengsi impact dengan hanya setting dan VCD; tak berlaku Bottle neck dan sebagainya kita considers maupun tuh power; gila sound tutorial, Nidji video Duri, saya, dah, pun, tes, dengan games, ingin, Pak, Haji, settingnya, Dapat dengan sangat Smurf Adella beberapa ketik Edi legging, baby Anda boleh perasaan dalam, video yang saya sedang tunjuk kepada anda nih tapi, legging, tuh, saya, boneka tedalam, satu jam, setengah saya, main Adella dalam dulgani, sahaja dan yang buat, Sayed impress gile dengan, will mijitin n iyalah dia Punya termal performs bayangkan kyb satu jam, saya main nonstop suhu di punya body, ini, tak, lebih, dari, 40, Dajah saya, tak, reset panas, dekat, smartphone, ini, seperti, manusia y experience, dengan gaming, pun, yang lain, realme, jp news, Dwi antara, smartphone, terawal, yang guna, apa yang guna, stainless Steel rapper Chamber schooling, sistem diet, dan DPR, dengan Diamond djlsb, punya termal peace B, heat dissipation, tuh jadi, lagi luas, lo makin Cepatlah, dia, dapat, sejukkan, sipil, dan juga, JPU, dia, seriously; Bende ni, bukan, gini, aduh, Ernita, letak, benda, benda, teknikal, macam Weber, Chamber, lepas, tu Diamond Jel untuk tarik pengguna sebuah pendidikan bilik bilik teknik, ke user lebih, tertarik untuk beli Di agan, ini, segini, sama, temen, temen uh.

This is not ginian bener nih, betul betul functioning hanya highlight sekali lagi kepada anda jujur saya ganti, helm, banyak, banyak gaming font, yang saya pernah tes yang harga, 4000 5000 Ringgit Mischa sayuran games, ingin Pak high setting biasanya suhunya panas dileboni cecak 50 dan jauh untuk dia Punya bodylab tapi birma gt02d Bieber performs tuh dengan sangat bagus dan yang penting, dia, tak panas oke, Kenapa, saya, kata yang, real mijitin, io2 nih bakal by revolusi dalam gaming, pun, inilah, bukan, sebab, punya performance, saya, percaya, untuk, ke, semua game iPhone, yang ada, dalam, pasaran, gede, Dia mampu deliver performa yang mantap, gila, kepada yuzyil game, iPhone, kan tapi, apa, yang bagus, tentang yiji tio2 ilah di punya, termal performers, Kalau Anda presenten kebanyakan gaming font, yang ada, dalam pasaran, qt, dia punya, says to baltik gile bernat besar tapi anda tengok unirmi jitu ini O2 nih nipis dia punya ketebalan tuh dalam sembilan milimeter dan dia punya beratus, ratus 99 Glenn sahaja y dia punya termed the famous padu desain kete kemungkinan besar lepasin kita akan nampak banyak lagi gaming font yang nipis, nipis akan datang, dalam, pasaran, kita, sepertimana, yang berlaku, dalam, Industri laptop DKI resmi laptop Anda, Tengoklah, masih mules, gaming, laptop diperkenalkan size, cenggini, Bapak, the Ballot tapi sekarang anda boleh nampak, dia, punya, dia, punya, ketebalan, tuh, kadang, tak, sampai, tanggal, lagi, nipis, dari, duit 2000, sok nomor gaming, pun, yang baik, bagi, yang tebal, yang beradu, lepasin, Tidak nampak gaming font yang nipis, yang ringan, tapi di punya, temen performance, tuh, padu Oke in the movie bakteri pula capacity battery untuk religi tinio duo, ini, ialah, 5000 milih, our batre n grind laju sangat satu jam, suku saya main guys, ingin Pak high setting diamankan dalam 18 presiden sajalah dan kita coba lihat, dari kosong, ke, 100000000 lama, ambil masih 40 Mini guna 65 world.

https://www.youtube.com/watch?v=hCk7k9d1pq0