Euro dit is de motorola moto g 60s Muziek moet toch geen 60s is behoorlijk grote heeft, een 68 in scherm hij is helemaal. Van plastic met een, geribbelde achterkant daardoor is hij wat stroever in de hand, wat ik, zich prettiger is vingerafdrukken zijn bijna niet zichtbaar hij heeft niet de meest flitsende dunne schermranden maar wel gewoon een scherm dat de groot, deel van voorkant beslaat met een, kleine pension aan De bovenkant hij is spatwaterbestendig hij heeft verder een 3 en 8 mm jack op de bovenkant hij heeft een, speaker aan de onderkant, zijn mono, speaker de telefoon is voorzien van een, usb c poort natuurlijk en heeft een, vingerafdrukscanner op de achterkant hier int motorola logo die Werkt fijn en soepel en eigenlijk is er heel, weinig op, het ontwerp aan te merken maar aan de andere. Kant is er: ook heel, weinig, dat, cht, voor, het ontwerp spreekt het is gewoon een, beetje, een saai en standaard ontworpen telefoon wat, wel, voor deze telefoon spreekt is het scherm zijn 68 inch, full hd, plus scherm daarom is die. Lekker groot maar het is ook een heel, mooi, scherm, zijn 120 het scherm is dus. Lekker vloeiend en het is weliswaar een. Lcd, schermen van heel, cd scherm met mooie kleuren een, hoog contrast, een, goede helderheid is voor, een budgetsmartphone is dat. Echt helemaal prima de telefoon is verder voorzien van een, mediatek helio g95 chips at dat, inmiddels een, wat, oud, schip, gebak, op, 12 nanometer dat is ook waar voor, hedendaagse, standaarden gewoon, vrij grote, dick dat iets minder zuinig is maar ik moet, aan andere, kant, ook zeggen, Dat deze telefoon gewoon lekker snel en soepel draait hij heeft, geen 5g ondersteuning dat is wel duidelijk een, nadeel de zijn steeds meer telefoons in deze klasse die dat, wel, hebben, als, je telefoon twee drie jaar wil gebruiken dan zou, ik daar al niet al te, veel Zorgen maken want deze t is al vijf geen meer ingeburgerd zijn in nederland maar denk, ik, zeker nog niet onmisbaar maar goed het is wel.

Een keuze die je moet maken en ik kan me: ook voorstellen, dat, je inmiddels toch liever in deze prijsklasse van 5g toestel zou gaan dan moet, je dus niet zijn de software van uw toestel is net als, bij andere motorola toestellen bijna de schone android software met Een paar aanpassingen naar de meeste aanpassingen die komen. We samen in de moto app en in die motor app kun, je ook makkelijk zien wat er allemaal voor extraatjes toegevoegd heb bijvoorbeeld het wat, gebaren, schudden, om zaklamp, aanzetten mijn persoonlijke favoriet maar dat, wist, je inmiddels wel. Als je vaker een motorola die review of mij gezien heb maar, je kan bijvoorbeeld ook optillen om te ontgrendelen als we zijn er nog wat dingen dat is wel leuk, je kan ook wat customizen in die, app die, heb een oog is on display en interface. Zelf is heel, dicht bij de standaard van android, het gebleven en ook dat is fijn niet. Zo fijn is het update, beleid motorola heeft daar stappen in gemaakte x, serie, je krijgt inmiddels 2 jaar veilig is af 2 en rood. Grace n3 en veiligheidsupdates. Dat is netjes. Verder heeft motorola niet heel, veel beloftes, gedaan, behalve dat de meeste, telefoons waaronder, ook, deze, een, ls, upgrade krijgen ja, das, wel, een, beetje, matig, als enige, belofte kijk die ene upgrade is in een, telefoon van 230 euro, prima maar iets van drie jaar beveiligingsupdates of zelfs Vier jaar beveiligingsupdates zoals samsung biedt, zou, toch, wel, fijn, zijn, om als, garantie te hebben en dat heb, je gewoon niets bij dit toestel op de achterkant, zitten vier cameras die zijn, op, papier, erg netjes het is een, 64 megapixel, hoofdcamera, een, 8, megapixel grote, camera een; 5 megapixel macro camera en nog een 2 megapixel diepte sensor die, laatste, mag, je vergeten die macro camera in die, grote cameras en kwalitatief niet zo heel, erg, goed, maar het is wel leuk dat is er in zitten.

Het is gewoon fijn een toevoeging en hoofdcamera. Dat is eigenlijk een, typische, motorola camera en wat ik daarmee wil zeggen is dat, die mooie, fotos, kan maken voor een budget smartphone of ik echt dat sommige fotos die ik, gemaakt, heb heel, mooi, zijn, maar, ook, dat, hij, niet heel. Erg consistent is sowieso als, het donkerder wordt al zijn, fotos relatief snel bewogen dat is jammer maar ook, bij, goede, lichtomstandigheden, kan nog wel, eens gebeuren dat de foto opeens best flats is dat de witbalans en die. Helemaal lekker is dat. Soort dingetjes, dus niet echt een. Camera wij heel, erg van de baan, kan dan vindt op zich niet zo erg want het, is een budgetsmartphone en de zijn gewoon echt weinig goede cameras, te vinden in deze klasse en voor ja, als, je geluk hebt maak hier wel, hele, mooie, fotos, mee, wat, ik, Wel erg vind is dat de camera. Behoorlijk traag is en daardoor heb ik al meerdere, malen een foto, even gemist opstarten van de camera, gaat niet heel, snel maar, als die. Opgestart is dan zitten ook een, best wel grote vertraging tussen dat, je besluit knop drukt en dat foto gemaakt wordt en dat is gewoon erg, jammer dus dat is eigenlijk, mijn grootste, minpunt van deze, camera verder is die. Ok, maar het is zeker niet de telefoon die. Je omgaan camera moet kopen bij de telefoon zeker wel, om moet kopen is een. Batterij het is een. 5000 mediaan per uur batterij en die.

Gaat sowieso al heel, lang, mee, ik, heb, eigenlijk, consistent twee, dagen, kunnen doen met deze batterij dat is erg, netjes daarbij kan die met 50 watt opladen en dat is voor een, budgetsmartphone, ook, razendsnel dus die combinatie zorgt, ervoor, dat, dit, gewoon, een van de beste. Telefoons is qua batterij onder de 250 euro en dat is natuurlijk heel, fijn, uiteindelijk, moet, ik zeggen dat, deze, moto g 60s, voor de prijs van 230. Euro echt een uitstekende smartphone is de telefoon is fijn in gebruik hij snel genoeg hij, heeft een, mooi scherm in een, ontzettend goede batterij, dat, zijn, zeker, pluspunten, minpunten zijn dat, hij, geen verf geen ondersteuning biedt en dat de telefoon qua update beleid niet zo heel, erg Goed is als: je daarmee kan leveren dan heb, je gewoon een, fijne oor aan telefoon aan, dit toestel aan de andere, kant, moet ik, ook, zeggen, dat, het, een, beetje, een telefoon is die. Niet heel, erg ergens in uitblinkt ja, die, batterij is heel, goed maar, los daarvan is het een.

https://www.youtube.com/watch?v=ipqDq-vw-Uk