Je er mee kan doen en of ik moet gaan kopen en nu dus heb ik hier de mgx oftewel een controller waarin, je android telefoon kan schuiven en deze is specifiek gemaakt voor game pass en android games; nou ja, je weet, natuurlijk, wel, xbox, heeft game pers. En daarmee kan je je games, streamen naar een, scherm nu in dit geval een, telefoon, aan dit is een controller, je ziet hij heeft, dezelfde mapping, als de xbox controller en je kan hier makkelijk en snel, je telefoon, je schuif het is best wel een, sterke veer. Dus zorg wel als, je hem daarin schrijf trek, je hem de goed netjes inschuift ander schrik, je lanceer, je je telefoon door de hele, kamer, je verbindt, je telefoon en deze controller via bluetooth, dat gaat, gewoon, best wel makkelijk, je zet het aan, turk, hier, om knop, Jaar gaat in vinden en binnen enkele seconden, beide, verbonden dan kan, je dus via de xbox, app kan, je de game pers kan, je aanzetten dan kun, je letterlijk elke game streamen, naar, je telefoon nou zoals, je misschien wel weet is daarvoor wel belangrijk, dat, je een, Goede stabiele verbinding hebt dus in de trein, gaan zit te gamen met game, pers dat, wordt, lastig of hij staat stil en plek waar, je goede 5g verbinding hebt maar stel nu, je zit thuis en je vrouw vriend vriendin iemand zit op de tv een, serie te Kijken laat zijn goede tijden slechte tijden en jij hebt net zin, om bijvoorbeeld een, lekker, potje killer instinct te gaan, spelen dan kun, je ruzie gaan maken omdat jij op de schuim, wil gaan, spelen, je kan een extra monitor, gaan kopen, maar ben misschien, een, stuk, goedkoper, Uit met deze unit die kun, je gewoon op de bank gaan zitten telefoontje er in en je game.

Gaan spelen het is natuurlijk wel afhankelijk van de techniek van game, paars dus, je zal altijd een, beetje vertraging hebben, nu zal het de komende tijd wel steeds beter.

https://www.youtube.com/watch?v=2EJqCBcDrkM