Ontwerp het heeft wat weg van de nieuwe iphones tuin van twaalf en dertien serie net als die toestellen, heeft, hij, een, strakke, aluminium rand en platte glazen voor en achterkant en ik vind het heel, erg, mooi, uitzien, sterker, nog, ik, vind, het een van de mooiste smartphones Die de afgelopen tijd in handen hebt gehad mooier dan die iphones om twee redenen en is dat de niet zon gigantische loginscherm zit maar gewoon een klein gaatje waar de selfiecamera in zit. Dat is heel. Erg fijn 2 is dat de achterkant mooier vind en dat heeft deels met uw camera en land te maken en deels met de kleur. Dit is de blauwe. Variant is ook de zwarte vijand en beiden hebben ze de zogenaamde op aug loon en die op ook, glow, wil zeggen dat, er, zit een afwerking in het glas het, lijkt een, beetje, als of je een ruit hebt maar ijs op zit en dat glinstert en ik Vind het heel, erg, mooi ja, je kan het misschien, ook een beetje too much vinden maar bij de zwarte versie is natuurlijk ook een, stuk, minder opvallend dan bij de is blauwe versie en ik vind dat op ook dat, gewoon heel, mooi, gedaan, heeft de afwerking van Het toestel is goed dus werkt echt super functioneel is het ontwerp wat minder, ten eerste is die niet waterdicht of waterafstotend ten tweede heeft hij een vingerafdrukscanner in het scherm maar das niet de snelste die ik, heb, gezien de speaker van het.

Toestel is een, mono speakertje die, klinkt ook niet heel, indrukwekkend het dus functioneel is er wel een, ander, op aan te merken maar het is wel echt gewoon heel, erg, mooi toestel en dat alleen al kan, wat mij betreft de reden zijn om dit, toestel te kopen Het scherm van dit toestel is een 64 inch. Full hd, plus a oled scherm met verversingssnelheid van 90. Hertz het is een, heel, mooi, scherm, het is een, oled scherm is het, contrast is heel, hoog de kleuren zijn mooi en levendig, en wit, balans, is prima de helderheid is prima maar ik moet ook zeggen dat geldt eigenlijk voor de meeste, wat duurdere, smartphones, tegenwoordig, dus Ondanks dat scherm heel, erg mooi, is, is het ook niet, echt bijzonder prestaties van dit toestel dat is wel een, nadeel, er, zit, een, mediatheek daar, mensen 10900 chip in een, dat eerder een chipset die ik, zou verwachten in een, telefoon van zon 250 en 300 euro Deze kost dus 480 euro dus bijna 500 euro voor dat, geld krijg, je ook smartphones met bijvoorbeeld een, snapdragon 800 70 kreupel van media tank die, mensen, die twaalfhonderd chip, zelfs ook met een, snapdragon 888 chip, dus hij is gewoon echt een, stuk, minder krachtig was nog Een ding als de praktijkervaring wel heel, goed, zou, zijn dan zou dat niet zo, erg, zijn, maar, ook, daar, merk, je duidelijk dat dit, een, groot, echt, niet snelste smartphone is een, klasse is applicaties, opstarten duurt, soms net wat, langer de telefoon is gewoon soms net een.

Beetje traag bovendien heeft, hij, 8 gigabyte, werkgeheugen das, prima maar maar, 128 gigabyte, opslag ruimte, als niet super krap maar het is ten eerste niet uitbreidbaar met geheugenkaartje en ten tweede is er niet. Een versie met extra opslagruimte beschikbaar dat is vaak, wel zo internationaal is dat. Ook zo maar in nederland is die. Versie met 256 gigabyte ontslag niet verkrijgbaar dus daarmee is het toestel gewoon ook qua geheugen een beetje beperkt en als jammer de software van dit toestel is de kolo, s11 punt drie over android 11 en dat is op zich een, vrij, heftige android schilder is reling wat. Aangepast maar ik, vind, wel, fijne schil aan grafisch is die. Ook mooi wat, mij betreft daar valt natuurlijk over te twisten maar het is in ieder geval niet al te druk en je hebt al wat, handige functies te zit bijvoorbeeld een balk hier aan de zijkant met wat extra functies aan de is ook een, mogelijkheid om, twee Verschillende accounts in te stellen en met verschillende vingerafdrukken direct op de verschillende account in te loggen dat is de ene. Kant de andere kant is dat. Er wel nogal wat, bloatware op, het toestel staat denk, aan, amazon, aliexpress facebook, netflix tiktok, staat, echt van alles, op om, die, aliexpress app, die, geeft, zelfs, een, heleboel, meldingen, ik, weet, niet of dat, kwam omdat, ik, hem, ongeluk, al een, keer geopend, hebt, maar, volgens, mij, Heb ik hem nooit geopend en toch krijg ik dagelijks meldingen van aliexpress, binnen ik, kan hem wel verwijderen maar het is toch gewoon irritant en doet echt af aan de premium ervaring die opbouw zeker met de toestellen, die, je probeert te zetten ja, het is dus, geen Drama met, je kan al die, apps verwijderen, maar het is wel een, beetje, storend, wat, ik, ook nog wel, even wil benoemen is relax.

Een soort van relax, applicatie van op waarmee, je even tot rust, kan komen nou op zich een, leuk idee de zijn meerdere telefoons met zon idee ik moet ook zeggen dat het zon drukke applicatie is waar zoveel mee, kan dat, ik, er, eerder, afgeleid van raak dan Dat ik er relaxed van wordt nou ook die hoef, je natuurlijk niet te, gebruiken, maar ja, daar merk, je toch dat de software ook niet super in elkaar zit, wat wel goed is is het update, beleid van op al op, oh biedt, twee, android upgrades of in Je van twee jaar android upgrades dus waarschijnlijk twee android update en vier jaar beveiligingsupdates en dat is gewoon heel, erg, netjes, dus dat doe is goed de software zit in de basis, erg goed in elkaar maar er, zit, wel, wat, teveel, bloot, wel dan de cameras, natuurlijk Ook een erg belangrijk onderdeel en ook een, onderdeel maar, ook wel, erg trots op is zijn 64 megapixel hoofdcamera, een 8 megapixel groot uw camera en een 2 megapixel macro camera, nou, eerst, nog even die, laatste twee die macro. Camera is op zich leuk dat, hierop, zit, maakt, kwalitatief, gewoon, echt slecht de grote. Hoe camera is zeker, fijn dat die, erop, zit, kwalitatief, ok, maar, ook, zeker, niet meer dan dat de hoofdcamera, daar ben ik, eigenlijk wel, erg hoofd spreken en hij maakt in de meeste. Omstandigheden gewoon mooie fotos ook in het donker staat, hier, behoorlijk, ze mannetje en wat dat betreft is het gewoon een, prima camera voor een telefoon van 500 euro is niet de beste camera in de telefoon, 500 euro maar maakt echt mooie, fotos, dus, daar ben ik, erg Over te spreken wat, ik, ook, leuk vind is de film functie die is vrij uitgebreid, je kan natuurlijk gewoon videos, maken maar, je kan bijvoorbeeld ook portretmodus videos, maken waarbij, het gezicht van iemand scherp is en de achterkant gebeurt dat werkt eigenlijk opvallend goed en ja ook Dat doet op, oh gewoon, goed de selfiecamera, is een.

32 megapixel selfie camera die maakt best mooie scherpe fotos dus het totaalplaatje van cameras van deze telefoon is gewoon echt goed, wat, rijk van de op ook een a6 is een. 43 100 millioen per uur batterij. Dat is niet: super veel, maar, wel, voldoende, hij presteert ook voldoende met mijn gebruik, kom ik, er een, krab, twee, dagen, mee door net niet met veel andere, telefoons, kom, ik, wel, twee, dagen door, ik gebruik, telefoons, tegenwoordig, niet zo heel, zwaar, meer, omdat, ik, natuurlijk, veel, Thuis zit vanwege met vele thuis werken en dergelijke maar hij scoort dus net wat, ondergemiddeld zou ik zeggen ik denk wel dat, je er met intensief gebruik ook gewoon makkelijk de dag mee door. Komt wat dat betreft is het ook ruim voldoende en wat hij wel heel. Erg goed doet is opladen de kan niet draadloos dat is jammer, maar het, kan wel bedraad en vooral ook super snel bedraad dat gaat met 65 watt en hij zit binnen 28 minuten van 0, tot 100 procent vol dat is gewoon echt heel, goed en heel fijn. En dat zorgt ervoor dat, ook, als, je batterij niet hele, dag door, zou komen, je gewoon in vijf minuutjes, even er weer heel, veel, bij, kan pompen en dan ben je gewoon weer een, tijdje, zoet, ik, zei, het, aan, het begin van deze, video al de op Moreno seth is een. Van de mooiste smartphones die ik de afgelopen tijd heb gezien en dat is ook met, deze grootste, troef de telefoon is verder.

Voorzien van super snel laden dat fijn de camera is behoorlijk goed dat, zijn, voordelen van het toestel los van dat, prachtige ontwerp verder en qua software scoort hij ook gewoon prima de batterij is prima de telefoon heeft een heel, mooi scherm dus er zijn veel vlakken waar Die het wel, goed, doet maar, het moet ook zeggen dat, er, wat, vlakken zijn waar, je voor een telefoon van 500 euro echt wel achterblijft met stip op, nummer n de prestaties die zijn echt eerder van de telefoon van 200 euro dan van de telefoon van 500. Euro daarnaast vind, het jammer dat de opslagruimte 128 gigabyte is niet. Uitbreidbaar is en dat. Je ook niet een, grotere versie, kan kopen de telefoon is niet.

https://www.youtube.com/watch?v=4WLl9sQVDIQ