We controle maar in de doos de smartphone valdez geen katholiek is geen adaptors heel straight er point de smartphone gekend ondertussen het basisconcept van de verf normaal. U kunt uit elkaar aan ze kunnen vrij, makkelijk, gerepareerd, worden, herkend, onderdelen, kopen, op, een website en ik ben ook, een, zo groen en ze gebruiken zo groot mogelijke, manier van werken, zonder een, werkers uit te buiten of zo de specs, lijn er, ook, serieus, op, vooruit, Gegaan sinds de vorige versie die kunnen bij de bij iemand keer terug herbekijken onze wilt het is direct duidelijk dat, er meer real estate is ge, krijgt meer scherm, dunner bond van boven dunne van onder en ze zijn ook op het teardrop, paard, gesprongen, ik, wil, glass, 5 aan de voorkant plastic aan de achterkant en ik moe zijn ook al is 100 gerecycleerd. Het is zo van de plastiek de goed aanvoelt sander en de wachter gerust ook geen headphone jack deze keer ik denk dat ze, zon beetje het gebruik van draadloze ook eens proberen te stimuleren en heel, toevallig staan, er, ook, nieuwe, draadloze, oortjes, op een de website die De verrassend hoe uitzien en schoon 6 punt 3 inch full hd plus display me axel box, technologie dus gegaan kunnen, genieten van schone kleuren en age. The jar of verdachte reed deze fairphone is ook. Uitgerust met 5 g en dat zien. We vrij graag onderzoek onderging een extra onzekerheid dat, ik youtube, proef eens, hoe voor basic gaming die super voor de van die zot flesje ding is onzeker voldoende beetje spijtig dat, er, geen hogere, refresh rate mogelijk is dus.

We gaan moeten doen maar 60 hertz maar de dag van vandaag is er nog altijd heel, veel, interesse voor dat, soort smartphones crammed er bijna 1.000 milligram per uur extra bijgestoken kwam batterij en als een, serieuze sprong waar, iedereen, wel, een, beetje, stiekem, op, hoopte nu staat Die op ’00 aan 5 miljoen per uur netjes uit elkaar haal gaan weer super makkelijk de camera, module ik, ook een, serieuze, upgrade gekregen geef 20 megapixel selfie camera en 248 megapixel camera aan de achterkant, waar van een, ultramind dat dat de bolleke is eigenlijk een. Diepte sensor een, mooi, eunuchen misschien, veel, licht, waardoor, je een, plof nog, vroeger, een, wrede, respectabele, snap, krijgen, 750 g processor, maakt, deze, versie van de fairphone, een, effectieve, concurrent voor de meeste, nam, flex, op, smartphones, op de markt, maar kunnen, zonder, schokken, android, 11, ten volle Benut aan mijn mal kunt horen ook de nu, usb c poort van familie kijk dat vind, ik een uniek in zo handen zo niet meer geneigd, zijn, om de volledig nieuwe smartphone te kopen of ze zo een. Beetje kapot is en kunnen zelf repareren en langs ook plaats voor micro, sd simkaart en er is ook mogelijkheid tot een jam; okay, te werken zal er in steken, Muziek superfeest, ik, reed mee, yes, ik, heb, het, gewonnen, heb, het, vestigen van kun, je nu ook het Gedaan heb ik heb het gevonden Muziek waar een, recordtijd dit is trouwens ook de allereerste modulaire smartphone die en ip54 waiting heeft groep wel niet de hoogste rating, je kunt er niet mee gaan zwemmen of zomaar kunt wel mee in de regen werken kicks ze willen een, Voorbeeld zijn voor de smartphone industry, ze laten ook zien dat het, perfect mogelijk is om.

Commercieel succesvol te zijn terwijl dat, ze een van de grootste, problemen proberen te reduceren zijn in de een, wist ze zijn ook scheur ze, voorstander van een, smartphone kopen en die ten minste vijf jaar te gebruiken de fairphone virus ook iets kunt duurder dan de vorige, versie Boven ze eigenlijk niet echt kwalijk kunnen nemen gezien de geuzen berg aan upgrades die erin hebben gestoken en dat ook nog een, keer 3 jaar garantie bovenop de twee jaar die bal krijgt dus vijf jaar der wal en nog veel meer ben je te vertellen over de Deze maar denk ik dat het beter is dat. De video nu en composer at de prijs van 500, 7995 euro is de heel. Goede smartphone die, klaar is voor, 5g die op een, verantwoordelijke, manier gemaakt is en die.

https://www.youtube.com/watch?v=lEVX5E-OR-w