I, like tapi dulu nak tengok up Adek lagi dalam kotak, memang nampak, stylish launtop model nih oke ala, si bule angkat Heh, Oke, dalam, Mia deprival, untuk kurang slide slide; Tanti kurang, tunai cecak, whipped, celah, celah, Bumbung, Nadia, hai, aduh, esptool, yang panjang, dan pengecasan grade USB. So yang lain dah, Tak dapet, Oke, kita, fokus, pada, deschamp ini, memang style, bawah, ada, batin, kontrol, tapi, atau, batin, tepi, kanan, ada, port, USB micro sport, kamera belakang, dan micro SD slot Oke cap ada, satu orang, lagi, Mia micro, SD, 64GB, Sayu pilih yang high end Resmi sebab dia lebih tahan lasak, sesuai, untuk, sisi Dini, dan deschamp Oke untuk hidupkan, kali, pertama, kita, kena, cocok, dululah, ksbk, orek, lampu, kuning, dan menyalib, maksudnya, hidup, saya memilih. Seventy May have 1.my Sebab Dia adalah model yang paling murah dan menawarkan perlindungan asas tapi lengkap tanpa, mengabaikan quality, putih, video Oke mengulek kita knesset semua, benda ini, sebab, petani, dokumen, tapi, korang, boleh, disetting, bali, dekat, pilihan, tetapan, wa, kemudian, nah, guys, untuk Ken Dedes camp saya; Akan membuat video berasingan dimana video, itu atau, menunjukkan dua, kaidah, yaitu, pasang, secara, biasa dan, satu cari, lagi, yaitu, secara hardware, untuk mengaktifkan, fungsi parking, mod, tapi, untuk setup to know beli set hardware, Yunita macam macam curah, kalau, berminat, juga, komensky, kebawah, dan saya, juga, akan, tes Pak ini, mutu, nampak, menarikan, bio kedatangan, ah komen kalau, nafas, tuh, jangan lupa, subscribe kelihatan, tidak, terlepas juru Oke dah, setting diteken masuk ke SD card hai, hai sahabat senior bagi diformat dulu orang dmdh, Ajun, sukemi, reda, aktif, tepian benih, the macam setting low dia macam kekasih Cipondoh terikat secara imajinasi, sebab, pada, asal Collision me inside the statement: kepada Hai sobat, ekornya, rendahkan, skedio, sensitif, Ichigo, Ambon, itu jika system, setting dan pilih untuk medium Ateng, one goyang, sebabnya, tekan, beton, pun, dah, thoriqot, emergency Oray, guys, ini, adalah, rupa, Bile, dah, pasang, Hai, yang Ni pulak gamer bahagian, belakang, ya, memang rancang, berdosa y ini, pula, pandangan, dari, luar, walaupun, kemiri di agak, besar tapi, sebabkan position; dengan pesuruh, antara, tinted, dansite, biru, sotak, nampak, sangatlah, dari, luar, dari, belakang, pun, nampak, oke, tak, menonjol, sangatlah, sebab, diksi, seterusnya, kita, enak, kenek, endhi, Dengan phone plug mule anda kenal on kan WiFi, disetting seperti, kita, lihat di situ, Ade name dan password lepas, tu, kat Von tuh, jangan lupa, dangdut, dulu, eh, dia, punya website yaitu Play Store dan App Store, Anda pastu, Nanti, kena register, akun email, nanti, kau, orang, follow Step yang diarahkan, Uh, senang, gitu, orang, lepas, dari register dan login diatas ini, adalah, muka, depan, eps, Tumblr, anda, kenal, masukkan model descam, mandark, adalah, sistem, ini, dengan, tekan, beton Edifice, pastu, Carilah devices, kurangi disapu, Saya, punya, niihwa, Android, Shooter, dalahi, Vandroid, Hai, pastu, dia, akan, keluar, Macam ni pastu klik untuk, Tampilkan, bahwa, tuh, Hai dan tekan next pastu tekan kenek kemudian on kan WiFi, Anda pasti, akan, muncullah, namun, descam, kurang, tuh, pastu, kenek, dengan, dia, password Adik, Kak, screen deschamps Edition; ah saling balik, jeruk, Bile, dah, kenek, tekan, kungfu4d, deschamp, seperti yang Diarahkan tuh dah siap, so anda dah, masuk, pada, paparan, utama, Anda, dapat, lihat, secara, live.

me, hadapan, tapi, untuk, kamera, belakangn, tengok, secara live tak, boleh, namun, korang, boleh, tengok, segala, rekaman, dekat dalam, album yang ke, bawah tuh Young kita demo, Oke Inilah dalam, Dia, sedikit, lihat, Sumut, Telah dibagikan kepada folding masing masing, Hahaha, kalau, nak, tengok, video putih yang banyak, Kenny yang ni, oye, kalau, nak, tengok food ini, dia, macam, lu quality of low resolution, sebab kalau, nak yang high resolution, korang kena dangdut pastu boleh Tengoklah di kaya, galeri foto, orang, mesti, koropi, Kian habis kalau SD pendapatmu macam mana dengan, dalam 64 GB betul dia akan penuh, namun, dia akan, auto delete video video hal yang lama supposed to akan luping jelas tapi Jangan risau untuk, video video yang jenis kecemasan seperti kemalangan di akan, simpan dekat, dalam, folder, imajinasi, subdit, Akan inilah video video yang terlibat dengan kemalangan tuh blind, album, gitu juga boleh ambil gambar dengan tekan detikfoto nih dan yang terakhir, kali Kurang boleh Eja setting dengan tekan titik tinggi yang dekat as a child is Ungu functioning, kurang, boleh, buat direct Paddle, deschamp tapi, untuk memudahkan Pengguna kita bule jazz gunung, hanyalah semu yang kurang, gue akan, disinkronisasikan antre di bisnis, kwen jadi, sampai, disini saja, guys, video untuk, kali ini, untuk, video pemasangan, nanti saya, akan, buat untuk. Next, video Hai, jika anda Restu video ini, bermanfaat jangan lupa untuk, like share dan subscribe.

https://www.youtube.com/watch?v=oKTFF8zMMqc