Ijs is aan de voorkant niet zo heel boeiend het is een. Groot scherm met een, kleine puzzel in het midden van het, scherm hij, ziet, er, gewoon uit, als een, standaard smartphone de achterkant is wat, bijzonderder die, heeft, namelijk, een, hele grote camera balk in het midden dan kun, je mooi vinden kun, je lelijk vinden ik vind zelf Wel wat hebben, zorgt er ook voor dat die weliswaar niet plat op tafel ligt maar ook in ieder geval niet die, wiebelt, veel, andere, smartphones, doen, dat, wel, boven die camera, boven, zit, een, ander, kleurtje dan onder de camera. Balk nou is geen, drie versies deze is het licht groen er is ook een lichtroze roodachtige versie en er is een. Grijze versie die, ook lichter en donkerder grijs is ontwerp, is verder. Functioneel goed is volledig. Waterdicht ip68 heeft een vingerafdrukscanner in het scherm die werkt, ok, maar, wel, iets, minder snel en goed dan ik van high end smartphone zou verwachten de telefoon, heeft geen, audio jack wel, natuurlijk, een, usb c port best goede stereo speakers en ja, wat dat betreft is hij. Gewoon goed en compleet hij is ook luxe, heeft, een, aluminium, rand, glazen voor en achterkant maar ik moet, wel zeggen dat, het, scherm een, beetje, grol, voelt, dat, heeft, het, blijkbaar, mee te maken, dat, googled, scherm, niet verlengd, heeft, waardoor, het makkelijker te repareren is dat, is Natuurlijk een goede zaak maar, het voelt, wel, daardoor, voelt, het toestel gewoon met wat, goedkoper, aan dan de meeste high end smartphones is niet.

Echt een, groot, probleem maar het is wel iets dat mij in ieder geval meteen opviel de pixel, 6 heeft een 64 inch full hd, plus scherm met een, verversing snelheid van 90 hertz honderdtwintig het is inmiddels wel de standaard in deze klasse maar, goed 9020 het maakt Niet zo heel, veel, uit, wat, ik, wel moet zeggen is dat. Het scherm kwalitatief, niet een van de mooiere hi een scherm is het, is een, amoled scherm, wat, op, zich, mooie, kleuren, weergeeft een, goed contrast heeft en ook een, goede helderheid heeft maar de witbalans, steve en ik wat de gelig en misschien nog wel belangrijker, als, je Ervan een, hoek, op, kijkt dan zit, er een, beetje een, gekleurde baas over het scherm is niet. Zozeer dat de kijkhoek echt slecht dus, je kan scherm nog steeds, prima lezen maar het ziet er gewoon niet zo mooi uit, als wanneer, je recht van voren kijkt en dat is natuurlijk ook, jammer, voor, een, high een smartphone is het. Scherm is wel wat minder dan ik had gehoopt voor dit geld onder de motorkap van dit toestel ligt voor het eerst een, eigen chip van google de zogenaamde en soort chip, onze moderne octa core processor met twee, cortex x1 kernen nou ik zal, je de technische details; Werden besparen hiervan op vijf nanometer gebakken dat, betekent dat de details in de chip, heel klein zijn dat is weer goed voor het energieverbruik en de snelheid telefoon heeft 8 gigabyte werkgeheugen en 128 of 256 gigabyte opslag en die, specificaties zijn, gewoon, echt prima die chipset is Vooral gefocust op machine learning en dat, soort dingen ook de camera, die heeft, daar, voordeel bij qua prestaties is die.

Goed maar wel net wat, trager voor mijn gevoel in ieder geval dan een, snapdragon 888 chip het is geen, verschil, bij een. Last van zal, hebben of wat, je berhaupt waarschijnlijk zal merken, als, je ze niet twee toestellen naast elkaar legt maar de prestaties. Zijn is net wat, minder wel gewoon ruim voldoende en nog steeds ontzettend goed en dan de software dit is de eerste. Smartphone die op, android 12 draait android 12 met bijna is gewoon interface, google, doet voor de pixel altijd een, aantal, handige, toevoegingen, maar, het zit heel. Erg dicht bij de standaard van android, ik vind, het ook heel, erg mooi en goed werken en wat een groot voordeel, is, is dat. Dit doe stijl heel lang updates, krijgt namelijk drie jaar en druk great en vijf jaar beveiligingsupdates heeft, google beloofd dat is gewoon meer dan welke andere android smartphone ook en dat doet, google dus heel, erg, goed dan nog iets dat, google, ontzettend goed doet dat is de Camera voor het eerst in jaren heeft, google in de pixel, lijn een, nieuwe sensor, gestopt, zijn, 50 megapixels hoofdcamera, een, 12, megapixel groot, uw camera wat, google vorig jaar met een, hele, oude 12 megapixel camera pond was wel echt ontzettend goed en daar ja, kom nu met Nieuwe hardware, dus nog een, stapje bovenop, die nieuwe hardware, zorgt voor dat, fotos, wat, scherper, zijn, maar, ik, moet, ook zeggen dat het veel niet gigantisch is wat. Je merkt maar dat geeft niet want de pixel stond natuurlijk al bekend, om zijn, ontzettend goede fotos ik heb dit toestel naast de oneplus 9, pro en de samsung galaxy s, 21 gelegd en heel, wat fotos met al die.

Toestellen gegoten en het is zeker niet. Zo dat pixel altijd de beste foto maakt soms zijn de kleuren, wat minder mooi vallen ook op dat de fotos van de pixel, wat mij betreft iets teveel verscherpt zijn en soms een, beetje contrast, missen, dus, ze, zijn, zeker, niet, perfect maar, wat, hij, wel, echt, ontzettend, Goed doet is dat. Hij heel, erg consistent, is aan ook in mijn vergelijking met andere toestellen, mislukte een, foto, wel, eens een, beetje de pixel had het gewoon elke keer goed ook, als bijvoorbeeld s. Avonds weliswaar met het licht aan maar zonder enige buitenlicht een, foto van mijn kat maak dus altijd scherp nooit bewogen en dat is gewoon echt een, heel, groot, voordeel van deze. Camera de dynamische range is altijd hoog en goed ook in het donker maakt. U mooie fotos en hij mist, gewoon bijna nooit en dat, doen heel, veel, smartphones, toch, nog, wel, eens dus dat is wat. Mij betreft de grote kracht van de camera van deze pixel 6 ook los daarvan behoort die qua pure fotokwaliteit echt wel tot de top van de markt, kijk ik even naar die andere twee cameras de 12, megapixel grote camera en de 8, megapixel selfiecamera dan merk, je Ook daar dat ze goed en consistent zijn het heeft gewoon met, die beeldverwerking software te maken aan de andere kant, merk, je ook dat daar, duidelijk de focus, niet op licht dus die zijn, niet zo goed, als de hoofdcamera en ook niet per s de top van De markt, maar wel, gewoon een, ruim, voldoende videos, doet het toestel, ook, goed, hij, kan maximaal 4k videos, maken incest, gekregen seconden dan zijn, ze mooi en vloeiend wat, ik, er, fijn aan vind is dat.

Je verschillende modi voor de beeldstabilisatie kan selecteren bijvoorbeeld waar het extra stabiliseert wordt maar dan wel iets meer vervormd of juist een, stabilisatie modus waar, het allemaal, zo natuurlijk mogelijk blijft die keuze kun, je maken de filmpjes zijn gewoon mooi zijn, goed van kleur, hoge dynamische range Detail: rijk blijft de voorsprong van die pixel niet zo groot apple blijft, op, video gebied gewoon wel de koning van de smartphonemarkt maar ajax kort kwaad filmpjes, zeker, ook, wel, goed dan tot slot de batterij. Het is een: 4614 milliampere uur batterij die het prima doet ik kom er ongeveer twee dagen mee door en dat is voor mij gebruik, vrij, gemiddeld, zijn, zeker, smartphones, waar ik na twee, dagen nog een, ruime, marge hebt dat, bij, dit, toestel, niet zo maar de prestaties. Zijn gewoon goed en ook als, je hem heel, erg, intensief, gebruikt, zal, het niet lukken, om een, binnen een, dag leeg te krijgen waarschijnlijk de laadfunctie. Dat is wat, minder hij, kan wel draadloos laden dat fijn dat gaat met maximaal 22 wat 21 watt. Dat is prima bedraad oplader dat gaat volgens de specificaties met maximaal 30 watt maar in de praktijk blijkt dat maar met ongeveer 22 wat gaan zodat wat trager dan google beloofd en nog veel trager dan de top van de markt, spel laat snelheden betekent gewoon dat, je Dit toestel niet in tien minuten, even weer voor een, dag energie, kan geven dus jammer maan ander account ja, debat, reis van goed genoeg en als, je wat langere tijd neemt om hem op te laden is dat, ook, prima dus ik vind het ook zeker geen deal Preken de google pixel zijn post in nederland krab 150 euro meer dan in landen waar die officieel, uitgekomen, hij, denk, aan duitsland, acosti 650 euro in nederland, tijdens zon, zeven, honderd, negentig, euro voor de dag is natuurlijk.

Wel jammer want is best wel, veel, geld wat de bovenop komt maar knap is dat. Het ook voor dat, geld, gewoon nog een, hele goede telefoon is hij. Concurreert met toestellen, als de samsung galaxy s 21 en one plus 9 pro en of die. Echt beter is dan die, toestellen dat kan niet zo zeggen want hij heeft zeker ook zijn zwakke kanten maar ik kan wel zeggen dat het online hele, goede telefoon is die. Vooral uitblinkt is een. Ontzettend goede en consistente camera en die. Fijne software die heel, lang, onderhouden, wordt ja, hij heeft, zeker, minpuntje, zoals, ik, zei, bijvoorbeeld de vingerafdruk. Scanner is niet de meest snelle en accurate doordat rollen scherm voelt het toestel net een, beetje goedkoop hij kan niet super snel opladen het scherm zelf is ook niet het mooiste scherm wat, je kunt krijgen voor dit geld maar wat, mij betreft, het allemaal kleine puntjes die Niet opwegen tegen ontzettend grote voordelen die dit toestel heeft en wat mij betreft is het voor veel mensen allround misschien wel de beste keuze voor 800 euro ik ben hartvorm, aan dominic bedankt voor, het kijken van deze, video ik ben benieuwd, wat jij van de pixel, 6.

https://www.youtube.com/watch?v=6Du5CII9wPE