Lamp is door 2 of die man plus 8 nou beter en in deze video ga ik die vraag beantwoorden en dat antwoord begint zoals altijd bij het ontwerp en qua ontwerp moet ik zeggen dat de man plus 8 het gewoon wind dat, heeft niet zozeer met functionaliteit Te maken die is namelijk erg, aan, elkaar, gewaagd, ze, hebben, allebei, een, prima vingerafdrukscanner in scherm, prima gezichtsherkenning ze zijn allebei beschermt, tegen water, maar, niet officieel, waterdicht, ze, hebben, allebei, geen, audio jack wel stereo speakers, aan die stereo speakers, zijn niet super goed, maar, wel, een, Voordeel tegenover mono speakers, speakertje van de boompjes 8, is nu veel beter ze, hebben allebei een, glazen achterkant met wat, interessante finishers en ze zijn allebei grofweg, even groot de lamp is 8 onderscheidt. Zich op twee, vlakken van een, oneplus nooit op ontwerpgebied en is dat de rand van aluminium is in plaats van plastic bij de noor twee en ander is dat. Het scherm gebogen randen, heeft een, hem, dat, geeft, hem een, wat, luxere uitstraling is functioneel maakt het eigenlijk, niks, uit welk, je koopt qua ontwerp soap, ook, allebei dante, kleur, slider, tsja, wat, je van oneplus gewend ben maar ja, maar luxe is de lamp, is 8 gewoon. Beter ook het scherm van deze twee smartphones is erg. Aan elkaar gewaagd de oneplus, 8 heeft een 655 inch full hd, plus amoled scherm met een verversing site van 90, hertz de noord 2 die heeft een 64 inch full hd, plus a oled scherm met, ook een, verversing snelheid van 90 hertz moet zeggen ik vind, scherm Van de mobiel is 8 een.

Fractie mooie was echt alleen als, je ze naast elkaar houdt dan is de witbalans van de boompjes, 8 iets beter maar verder hebben ze allebei hele mooie schermen die vloeiend, zijn kleuren mooi weergeven scherp zijn en ja, als, je ze niet naast elkaar legt is het verschil Eigenlijk niet merkbaar behalve dat die. Lamp is 8 dus ronde randen heeft dat is weliswaar wat luxer en mooier functioneel heeft het wel nadeel dat, je iets makkelijker brokkelen keats aantikt, maar ja, ook dat, vind, ik, geen heel, groot, verschil, volgende, punt de prestaties, ook daar, scheelt, het ontzettend, weinig, zijn, allebei, 5g. Smartphones de lamp is no 2 heeft een mediatek die mes, die, twaalfhonderd arie chip de acht, heeft een, snapdragon 800 65 chip, ze hebben allebei, ofwel 8 gigabyte werkgeheugen en 128 gigabyte, opslag ofwel 12 gigabyte werkgeheugen en 256 gigabyte, opslag dus ook daar zijn de opties hetzelfde. En als ik ze naast elkaar houdt dan ja, lijkt de prestaties, ook echt heel, weinig te verschillen de man plus 8 is soms net ietsje sneller in het opstarten van applicaties of zo dus misschien dat die en net een klein voordeel heeft qua prestaties maar meestal merk. Je het verschil niet en ook hier geldt weer, als, je ze niet naast elkaar houdt dan zijn die verschillen helemaal verwaarloosbaar de software van de twee is om dit moment klein verschil de lampjes noor 2 heeft de ook sugino s versie 11 punt 3 en de boompjes, 8 heeft de ook sugino s, versie 11 punt 0 die van de noor.

2 is net iets meer aangepast tegenover de standaard van android en ik vind het net iets minder strak dus op dit moment zou een, voorkeur naar de boompjes, 8 aan uitgaan maak, moet, ook, zeggen, ze, krijgen allebei en android 12 een, kreet, die van de lamp is Acht zal misschien net iets eerder komen maar ze komen de allebei op middellange termijn aan en na de update zal de software ervaring hetzelfde zijn ook qua update beleid zijn ze op dit moment. Hetzelfde de lamp is 8 die, kreeg drie jaar en rood een kreet en vier jaar beveiligingsupdates de lamp is nooit week. Krijgt twee jaar android templates en drie jaar beveiligingsupdates maar de one plus 8 is ook. Ongeveer precies een, jaar, ouder, dus hoeveel daarvan die support over eens is op dit moment allebei krap twee jaar en treedt een, kreet het zal in de praktijk betekent dat, je android 12 en 13 krijgt en krap 3 jaar beveiligingsupdates dus dat, maakt, ook heel, weinig uit. En dan de camera, beide toestellen hebben door, 3 de lamp is noord. Heeft een 50 megapixels hoofdcamera een 8 megapixel grote camera en een, 2 megapixel diepte sensor die laatste, mag, je meteen gegeten de oneplus, 8 heeft een 48 megapixel hoofd camera en 16 megapixel grote camera en een 2 megapixel maak wel camera en ook die laatste, mag, je Meteen vergeten de groothoek cameras die hebben, weliswaar een, hele verschillende resolutie maar zijn kwalitatief redelijk aan elkaar gewaagd de hoofd cameras die, zijn, bij, goed licht ook, erg aan elkaar gewaagd, je merkt hij dat de oneplus, noord twee fotos iets meer verscherpt en ook over het algemeen Iets meer contrast er in heeft daardoor zijn, ze, op een, klein, scherm, wat, flitsender, maar, ze zijn niet per s.

Kwalitatief beter want het zorgt er ook voor dat, het ster op inzoom het allemaal wat, minder natuurlijk en mooi bord dus bij goed licht vind eigenlijk geen verschil bij slecht licht is een, wel duidelijk, een verschil en daar wint de oneplus door. Twee het de oneplus 8 die kan al snel, niet zoveel detail, meer vastleggen ja, vlakken in een, foto worden met je uitgesmeerd ken bijvoorbeeld een, foto gemaakt waren allebei op de achtergrond en witte muur met structuur staat bij de oneplus, 8 zie, je eigenlijk de structuur in Die? U niet meer bij de noord 2 zie je die nog wel heel duidelijk met bij andere fotos met minder licht scoort een, oor twee gewoon beter en dat is eigenlijk het enige, grote, verschil tussen deze twee cameras en daarmee is de noor, twee gewoon beter qua camera En wind hier dus op dat, vlak van de bank, dus 8 ook met zijn batterij winterband is noord 2 het van de lamp is 8 door. Twee heeft een 45 honderd milia per uur batterij de acht heeft een 43 100 millioen per uur batterij das, nog geen wereld van verschil de noor twee die doet er in de praktijk wel iets, langer mee, maar, het scheelt, niet heel, erg veel, wat, wel, behoorlijk, veel Schuld is laadfunctie ze kunnen, allebei, nieuw draadloos laden de oneplus 8 die kan laden met 30 watt maximaal en de bank is note. 2 die cola de met 65 watt, wat betekent dat in de praktijk betekent niet dat de bank is nooit twee meer dan twee keer zo snel is maar betekent wel dat de ramp is noord 2 binnen een, half uur van 0, tot 100 procent vol zit terwijl De oneplus achter ongeveer 22 minuten over doet om van nul, tot 50 te gaan en je hebt toch wel krap en uur bezig ben om, om helemaal vol te krijgen, dus ja, daar in scoort de oneplus, noord 2 gewoon echt duidelijk beter dus ook met zijn batterij Heeft een oor twee men, een, voordeel, zoals ik in het begin van deze, video zij zijn de twee, toestellen op dit moment exact, even duur 400 euro voor de basis, versie met 8 gigabyte werkgeheugen en 128 gigabyte opslag om de prijs hoef, je dus niet te doen Of laten maar waarom dan wel eigenlijk is de keuze vrij simpel te zijn heel, veel vlakken waar is echt heel, erg, aan, elkaar, gewaagd zijn het scherm om de software de prestaties maakt allemaal heel, weinig uit en ook het ontwerp is functioneel bijna hetzelfde ontwerp is echt.

Enige reden om voor de oneplus achter gaan die is wat. Luxer heeft, ook dat, gebogen, scherm, wat, natuurlijk heel, mooi, uitziet dus dat is een. Voordeel van de boom plus 8 en als zon, luxe ontwerp, je ding is dan is de lamp is 8 een. Prima keuze lampjes door twee die wint het functioneel en dat. Heeft me twee, dingen te maken en is dat camera in het, donker betere, fotos gemaakt en 2 is dat de telefoon, een, iets, betere, batterij heeft die vooral, ook, veel, sneller, kan opladen functioneel is de lamp. Is nog twee daarmee gewoon de winnaar van deze vergelijking en voor de meeste, mensen zou, ik ook zeggen ga voor die.

https://www.youtube.com/watch?v=WR9UvN3nV5Q