Google dit jaar weer helemaal terug axel 6, pro heeft bijvoorbeeld een groot en luxe 1440 po het scherm voor het eerst, drie cameras en en door. Google ontwikkelde sok het 899 euro duif google ook nog eens onder de prijs van andere soortgelijke smartphones en ook de pixel 6 is met. Zes maal, op, 49 euro mee duur is het. Al te mooi om waar te zijn Muziek, google, doet om vaker iets geks met het design van de pixel telefoons denk aan een pot, spuitbus van de pixel, 3xl of de kat oppakte gaan voelen de achterkant van de pixel vijf soms pakken die experimenten, beter uit dan, Anders maar de pixel, 6 serie heeft de naar ons idee geslaagd eigenaardigheid, je in plaats van een, camera eiland zijn de lenzen van de pixel 6 en pixel, cisco geplaatst en horizontale camera balk over de hele breedte van de achterkant. Dat is een, praktisch, opzicht, eigenlijk, ook, wel, zo handig de camera, steek het beste eruit en met een, traditioneel design met cameras, aan een kant want dat, gegarandeerd, gehobbel, opgeleverd, als, je hem, op tafel ligt de rest van de backdoor voor bestaat, het glimmend glas het frame Is van aluminium de bouwkwaliteit is prima maar. We vinden het matte glas van de meeste high en telefoons fijner aanvoelen wat andere fabrikanten ook nog wel eens beter doen dat zijn de knopjes aan de zijkant niveau door, naar onze, ding net wat, stroef de vingerafdruk scanner is erg.

Traag maar google heeft al een update beloofd om sneller te maken de pixels s, heeft een, volledig vlag scherm van 64 inch met een, full hd resolutie de pixel 6 pro heeft een 67 in scherm met afgeronde zijn handen en een hoge week, qhd resolutie voor scherper Beeld de refresh rate bedraagt maximaal 100 20 hertz en minimaal 10 hertz terwijl de pixel 6 en minder vloeiende 90s refresh rate ondersteunt, als het zichtbare verschil tussen 90 en 120 jaar in de praktijk beperkt bij de schermen gaan ongeveer evenveel en zijn daarmee een, stuk, beter, Afleesbaar in de zon, dan de pixel, telefoons van afgelopen jaren zijn niet zo extreem helder, als de absolute top modellen van andere fabrikanten van dit, jaar voor de rest is de beeldkwaliteit, even uitstekend, als, je op andere high end smartphones, nauwkeurige, kleurweergave, zeer, goed, contrast en een Breed kleurbereik voor hdl materiaal Muziek de pixel, telefoons van de afgelopen jaren onderscheiden zich steeds meer, op door, een, goede, camera dat is best opmerkelijk want de lenzen en sensoren liepen steeds meer achter op de concurrentie met de pixel 6 en pixels 6 pro wordt googles, geavanceerde, Beeldverwerking eindelijk gekoppeld aan, verbeterde hardware, beide smartphones, hebben, een, 50, megapixel hoofd camera en het drie keer zo groot is en zoals vorig jaar die levert fotos waarin frisse en levendige kleurweergave zeer veel gradatie en schaduwen erg helder en 8 fotos met name in tegenlicht zijn dus Of in het, donker is er veel minder ruis dan bij de pixel 5 de iphone werd in pro heeft dan nog steeds wel iets minder last van maar die maakte belichting vaak minder helder de weergave van fijne details, uit bij de pixels en pixel disco, nog, wel Iets beter gekund maar het beeld erg scherp in strether af en toe artefacten op de 12 en half megapixel ultra grote camera is niet.

Zoveel verbeterd, ten opzichte van vorig jaar de beeldkwaliteit is niet. Slecht maar wel eens de beeldhoek beperkt was dus niet zo veel hebben beeld, als bij, sommige andere smartphones met deze camera en door de vaste focus kun, je geen macro fotos maken ons stukje in te zoomen heeft de pixels en sprong een, aparte telen camera en de Pixel 6 niet met, dank aan, google slimme software kan ook de pixel 6 heel, aardig twee, keer, inzoomen, beter dan de meeste, andere smartphones, onderdelen, camera maar de 6, pro kom natuurlijk veel, verder 4890 zult een de camera, vergroot optisch vier keer en de zeer, scherp op, Deze camera wordt geholpen door, googles, algoritme, waarmee de beeldkwaliteit, zelfs op tien keer, vergroting, nog, opmerkelijk, goed blijft, the galaxy s 21 rond raad met echte tien, keer telen camera is dan maar net iets scherper met pixel 6 pro blijft het beeld echter, ook, scherp, op, vergrotingen Tussen de vier keer en 99 keer waarna is 21 ultra dan een vage foto maakt de pixels en spro is daarmee misschien wel de beste om de smartphone van dit, jaar Muziek naast de cameras, dan de pixel, toestellen bekend, om een, goede software in voelt, ook op De pixel 6 en pixels gesproken heerlijk vloeiend aan zonder de overdaad aan extra apps die andere fabrikanten toevoegen hoewel beloof liefst vijf jaar beveiligingsupdates, langer dan de meeste, fabrikanten en bovendien komt nieuwe software op de pixels vaak, als eerst de pixel, 6 een, pixel 6, bijvoorbeeld de Eerste smartphones die direct uit de doos op android 12 draaien dat heeft een, compleet, vernieuwd design, genaamd material.

You met meer afgeronde hoeken voor beter de widgets en verbeterde animaties meest in het oog springt en aangepaste kleuren palet bestaande uit, zachte, pastelkleuren, als, je wist het van wol peper wij schokte kleuren waardoor, je smartphone meteen binnen frisse uitstraling heeft. We vinden het design, geslaagd maar vragen ons wel af in hoeverre andere apps dit ontwerp zo, we gaan volgen interessant aan de pixel. Zes toestellen is de zelf ontwikkelde sok genaamd en zorg een groot deel van de bouwblok heeft google van samsung geleend maar de configuratie is wel degelijk anders dan bij de exynos chip vond die fabriek ald zo, zitten, er een, grotere, geven, uw aangepaste camera in je spee. En een tweede krachtige rekenkernen op de chip van google, 5g modem is geen onderdeel onderzoek, zoals, bij samsung het is ook niet het meest, recente ontwerp welkom verantwoordelijk voor dus ook in veel, andere toestellen, heeft, al een, nieuwe 5g modem in het assortiment in onze, accutest zie. Dat ook op terug over het geheel genomen scoorde pixels en telefoons gemiddeld, als het op accuduur aankomt maar bij gebruik van de mobiele verbinding gaan. We twee relatief sneller leeg dan bij browsen op wie ging de laadsnelheid is teleurstellend traag zeker bij de pixel 6 pro en dat het bij, sommige, andere high end smartphones, zit er, geen, lader, noordoost Muziek de interesse, rond op googles, pixel, toestellen, bereikt, dit, najaar, een, hoogtepunt, Dat is ook wel, terecht, bij de smartphones, hebben geavanceerde, specificaties een, uitstekende camera en fijne software de adviesprijzen zijn waarbij aantrekkelijk dat, geld, ook, wat het meest voor de pixel 6 pro met het luxe scherm en camera, die normaal, gesproken, duizend euro of meer kosten de nieuwe, Pixels voor die, prijs machtige is wel.

Een tweede want officieel, kunt, google ze hier nog steeds niet uit ook als in duitsland winkel is een. Naam eigen trucs die nog lang niet ieder model snel leverbaar ongetwijfeld is het kopen van een, nieuwe pixel wel makkelijker dan een.

https://www.youtube.com/watch?v=cDe7VRrE0Ss