Zeven honderd negentig euro en ze nemen dus direct tegen elkaar op in deze, video vertel, ik jou welke de beste is het. Ontwerp van beide smartphones is heel, mooi en heeft ook allebei een, eigen smoel dat ze, je van achterkant de samsung heeft een camera blok, tegen de zijkant geplakt zitten wat ik er wel leuk uit vind zien, google, heeft een, soort van kamer gaan balk vind ik persoonlijk Ook mooi ik denk dat conclusie is dat. Ik gewoon van hou, als een achterkant de anders dan anders uitziet wat jouw voorkeur heeft is natuurlijk. Erg, persoonlijk, wat, je wel kan vertellen is dat. Ze allebei net wat, minder luxe overkomen dan sommige, andere top smartphones, bij de samsung heeft dat te maken met het feit dat de achterkant van plastic is bij de pixel heeft dat, er mee te maken dat die, klein, beetje, hol voelt dat is vooral, bij het, scherm Zo dat heeft er mee te maken dat, het scherm niet vastgeplakt zit daardoor makkelijker te vervangen is alsof. Je goede zaak maar het scherm voelt echt, wat lol, er dan bij bijvoorbeeld samsung galaxy s, 21 samsung galaxy s, 21 is ook. Wat, naadlozer, afgewerkt dus in die. Zin ja, heeft, hij, een, streepje, voor de pixel die is wat. Luxer is een, materialisering die, heeft, een, aluminium, rand en een, glazen achterkant tegenover een, aluminium hand en een plastic. Achterkant, verder groot verschil in het ontwerp is het. Formaat samsung galaxy s, 21 heeft een 62.

Inch scherm de pixel 6 heeft een 64 inch scherm nou das, geen gigantisch, verschil maar, als, je ze naast elkaar legt is toch duidelijk dat de s21, echt stukje kleiner en handzame is en dat kun, je natuurlijk wel prettig vinden functioneel is het ontwerp redelijk, aan elkaar Gewaagd zijn allebei ip68 waterdicht hebben allebei geen audio jack bel stereo speakers die klinken bij de pixel net iets beter ze hebben, ook, allebei, een, duo, sim functie waarbij de pixel, moet, je dan hebben van een team en een, gewone sim en bij de samsung, passen echt Twee gewone, sim kaarten in dus die is wat. Dat, betreft net iets, uitgebreider, beide, smartphones, hebben, een, full hd, plus amoled scherm bij de pixel is die. Dus 64 inch grote bij de samsung 62 inch subpixel heeft een, wat, groter scherm samsung heeft een, verversingssnelheid van 100, 20 hertz in de pixel van 90, hertz in praktijk merk, je dat verschil niet heel, erg, als, je echt naast elkaar legt kun, je wel zien dat Het scherm van de samsung, wat vloeiender is maar. Het is niet. Iets wat, je in de praktijk merkt in de praktijk wel merkt is dat. Kleuren van de samsung, wat spetterende zijn hij heeft een, levendige modus en een, standaard mode staan die standaard modus zit, ie dichterbij de pixel in levendige modus ziet, alles te gewoon, het flitsen eruit scherm is iets. Koeler waardoor met ook wat, meer van het, scherm af spat en andere kant.

Het scherm van pixel is wat. Rustiger om naar te kijken en dat, heeft, natuurlijk, ook, zelfs een voordeel want in ieder geval wel zo is, is dat het scherm van de samsung een, betere kijkhoeken heeft het ziet gewoon altijd mooi uit onder, welke hoek, je het ook bekijkt bij de pixel wordt het Niet perse lelijk als het om een, hoek bekijkt maar komt er wel soort van lichte gekleurde waas overheen wat gewoon ook weer net iets minder mooie uitstraling heeft dus, het scherm van de samsung wint het overal maar, ik, moet, ook, zeggen, dat, gewoon, allebei, een heel, mooi, Scherm hebben en als je niet naast elkaar legt is het misschien ook niet iets dat, je heel, erg zal opvallen, bij de smartphones, hebben een, eigen chipset de samsung heeft de exynos 21 om de kip set van samsung zelf en de pixel heeft de tensor chip van Google zelf die tent voor chip is net iets, minder krachtig, heb ik, het, idee ja, fransje wat, zwaardere, dingen doet dan is de samsung meestal net eerder klaar de desert ship is vooral, geoptimaliseerd voor, artificial intelligence en ook, voor, camerabeeld processing, beide smartphones, hebben, 8 gigabyte werkgeheugen. En hoewel de samsung is misschien, iets krachtiger is moet, ik ook zeggen dat de google beter geoptimaliseerd is die. Pixel 6 die loopt, wat, sneller door de menus, als, je een, minuutje opent allemaal simpele taartjes dan voelt ie, wat vloeiender dan de samsung dus in die. Zin is het redelijk gelijkspel qua prestaties maar is de samsung dus denk ik wel met de krachtigere van de twee op software vlak zitten er nogal wat verschillen zodra, je bij de op, android 12 op dit moment de pixel, kwam daarmee uit de samsung heeft een update Gehad samsung heeft de one, the wise software dus samsungs eigen schil die, is vrij.

Uitgebreid hij is ook een, vrij sterk aangepast visueel gezien en ik vind het wel, wat, minder mooi dan de schone, android software maar er zijn wel weer, wat, handige, functies, toegevoegd, pixel, heeft, bijna, schone android software met een, aantal, pixel toevoegingen qua look and feel heeft hij Mijn voorkeur en wat, vooral ook een voordeel is, is het update. Beleid google geeft drie android upgrade en vijf jaar beveiligingsupdates samsung geeft drie en brood reeds en vier jaar beveiligingsupdates dat is niet. Een wereld van verschil maar de samsung is ruim een, half jaar ouder dat betekent dat hij alleen android update gehad heeft dus waarschijnlijk krijgt die na android 12 nog en breed 13 en 14 en is het dan afgelopen en dat hij anderhalf jaar minder beveiligingsupdates krijgt de Google die krijgt dus vanaf dit moment. Hij is net uitgekomen vijf jaar beveiligingsupdates en krijgt waarschijnlijk android, 13, 14 en 15 dus qua ondersteuning heeft hij gewoon, het voordeel dan de cameras, bij de smartphones, hebben natuurlijk, meerdere cameras, zoals, je tegenwoordig gewend ben samsung is daarin wel flexibeler de samsung galaxy s; 21 heeft Een hoofd camera heeft, een, grote camera en de zon camera die, zong camera is een. Toevoeging tegenover de pixel de grote camera die zit op allebei maar bij de samsung heeft hij wat grotere beeldhoek dan bij de pixel bij de pixel zit de grote camera qua beeldhoek eigenlijk best wel dicht tegen de hoofdcamera aan de hoofd cameras, daarentegen daarvan, wint de pixels.

Weer duidelijk sowieso de resolutie van de pixels hoog en hoeft dat zeker niet alles te zeggen de samsung wave vs 21 heeft een 12 megapixel camera pixel 6 heeft een, 50 megapixel camera maar waar de pixels. Echt wind is in het donker en met zijn beeldverwerking fotos zijn consistenter, je kan er gewoon meer vanuit gaan dat een, foto echt goed is de fotos hebben daarnaast meer detail dan die van de samsung ze zijn al iets over verscherpt maar niet zo dat het storend Is en in het donker de nachtmodus van de pixel doet het gewoon echt veel beter mijn kan in het donker meer detail, opvangen fotos blijven in het donker scherper hij, neemt, ook, meer licht in duurt, wel iets, langer om een, foto te maken maar dat is zeker De moeite waard in de samsung die delft, wat, dat, betreft, gewoon echt het onderspit nou de camera van samsung is dus wel flexibeler dat, ze voordeel maar kwalitatief gezien doet de pixel, het beter dan tot slot de batterij ook daar doet de pixel, beter hij heeft, een 4614 milliampere uur batterij tegenover, een 4000 milliampere uur batterij in de galaxy s 21 bij de pixel kom, je er echt makkelijk de dag mee door. Ook met intensief gebruik bij mij gebruiken kom ik er, ongeveer, twee, dagen mee door met een, samsung, heb, ik aan, het eind van de dag misschien nog 20 30 over echt een, stuk minder dan bij de pixel en als, je hem echt intensief gebruikt dan is het.

Bij de samsung galaxy s, 21 maar de vraag of je het einde van de dag makkelijk haalt dus dat is echt een voordeel van de google pixel 6 qua laadfunctie verschil is er niet heel, veel van elkaars worden allebei zonder oplader geleverd samsung kan met maximaal 25 Watt laden de pixel met maximaal 22 wat ze kunnen allebei draadloos opladen bij de pixel, kan dat, iets, sneller dan bij de samsung, maar goed die, verschillen, zijn verwaarloosbaar, wat het belangrijkste is is dat de batterij van de google pixel 6 op een lading, gewoon echt duidelijk Langer meegaat de samsung galaxy s: 21 en de google pixel 6 zijn uiteindelijk bij de erg, goede smartphones, voor de zeven, honderd negentig euro die, je ervoor betaalt zijn bij de luxe ze zijn goed afgewerkt, compleet, waterdicht, hebben, goede cameras, etcetera en het is niet. Heel makkelijk om een, echte winnaar aan te wijzen persoonlijk zou ik voor de pixel, gaan maar de samsung die heeft ook wel zijn voordelen samsung heeft, wat mooier scherm is net wat, krachtiger heeft, daarnaast ook uitgebreidere cameras en is de compacte van de twee nou dat kun. Je natuurlijk ook zeker fijn vinden wij zetten, pixel, om wel ja, ook zeker, wat voordelen tegenover de pixel die is net wat, vloeiender hij heeft langere, softwareondersteuning een, betere hoofd camera en een, betere batterij en vooral die. Laatste twee punten die betere camera en betere batterij zouden voor mij de reden zijn om voor de google, pixel 6 te gaan die wint het dus wat, mij betreft net maar dat betekent zeker niet dat, het voor iedereen de betere keuze is en de samsung galaxy s.

https://www.youtube.com/watch?v=QEQvSLNfSAQ